Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Release göremeden %80 indirime girmesi komik kaçıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ya inandırıcılığı kalmadı, indirim yapmadan daha fazla satış yapamazlar. Kaç sene oldu halen tasarımda, bu saatten sonra release etse de kime satacak ki ztaen asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 %80 indirimlerden aylar önce humble bundle'a girmişti bile. Early access statüsünün önemsiz olmasının sebeplerinden biri de o zaten. Release ettiklerinde milyonlarca kişi koşup oyunu almayacak. Herkes indirimlerde aldı bitti zaten. Ekleyebildikleri kadar ek content eklesinler. Daha fazla indirim yapacaklarsa(ve bu satışları arttırıp daha çok contentin önünü açacaksa tabi ki indirim yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Expansion felan üzerinden giderler herhalde, yoksa satacak adam kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 O değilde FM 60TL'den aşağıya düşmez değil mi? Başka oyun yok lan kafamda resmen alacak asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 monoscope said: cities xl'e oy verirken %80 görünüyordu bakıyorum %66 indirim gözüküyor seçilmemi işte oyun, bulletstorm seçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 DarKRideR said: O değilde FM 60TL'den aşağıya düşmez değil mi? Başka oyun yok lan kafamda resmen alacak asdfsda Witcher 3 var mesela, CE olan steam de yok gerçi *hint hint*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sadfasd yapacak bir şey yok başkan haber bekliyorum hafta içi işletmeyi devrediyorum tahminen. ama yeni alacak arkadaşla konuşurum belki o işinizi halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Valiant Hearts: The Great War 13.79 TL ye inmiş alınabilir :) http://store.steampowered.com/app/260230/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 stema kart da eklemişler yeni. oyunu bitirdik sonra kart ekledi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 arkaadşlar bişi soracam ödeme kısmında normal visa ile türk bayraklı visa arasında ne fark var? türk bayraklı visayı seçince,beni başka bisiteye yönlendirdi ödemeyi tamamlamam için,sms'le onay kodu yollucaz dedi,uraşmaya üşenip iptal eettim ve normal visa'dan yaptım alışverişi türk visa yahut master cardını seçmek için bir sebep var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 türk visa ile almak daha mantıklı zira ne kadarsa o kadar çekiyor. ama normal visa ile alınırsa tlyi önce dolara sonra tekrar tlye çevirip bir de banka komisyonu ile ödeme alınıyor. o şirketten sıkıntı olmaz ben kaç kere aldım birşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bir tanesi banka hesabına eft, diğeri kredi kartı diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 banka hesabına eft ise niye visa, maestro falan olmasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 NolaxThensbane said: neutrino said: monoscope said: cities xl'e oy verirken %80 görünüyordu bakıyorum %66 indirim gözüküyor Ben de ona oy vermiştim, yalan oldu %80 indirim, çok ciddiyetsizler abi bu sezon. o oyun oy cogunlugunu kazanınca indirimi almıyor mu? kişisel bazlı değil diye biliyorum ben Tamam cities xl kazanmadı mı zaten? Mobil uygulamasından giriyorum öyle görünüyor ama %60? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 totemic said: türk visa ile almak daha mantıklı zira ne kadarsa o kadar çekiyor. ama normal visa ile alınırsa tlyi önce dolara sonra tekrar tlye çevirip bir de banka komisyonu ile ödeme alınıyor. o şirketten sıkıntı olmaz ben kaç kere aldım birşey olmadı. güvenden değilde,gecenin bi saatinde sms gelcek,kalkıp telefonu bulacam fln ona üşendiğimden normalinden yaptım aynı sebepten dolayı şu an internet bankacılığına girip dediğin gibi ekstra bi ücret yansımış mı diye bakamıyorum mesela dediğin gibiyse türk visasını kullanmak tabi daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bildiğim kadarıyla komisyon eklenıyor visayı seçinde ama hiç almadım. ben visa olan banka kartıyla alıyorm zaten kk'na gerek bile kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 neutrino said: NolaxThensbane said: neutrino said: monoscope said: cities xl'e oy verirken %80 görünüyordu bakıyorum %66 indirim gözüküyor Ben de ona oy vermiştim, yalan oldu %80 indirim, çok ciddiyetsizler abi bu sezon. o oyun oy cogunlugunu kazanınca indirimi almıyor mu? kişisel bazlı değil diye biliyorum ben Tamam cities xl kazanmadı mı zaten? Mobil uygulamasından giriyorum öyle görünüyor ama %60? buletstorm kazandı, tr steamde yok o oyun o yüzden göremiyorsunuz pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 shadow warrior'la prison architect'ti aldım bende kerbal space programıda merak ediyorum ama emin değilim ya. hiç oynayan var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Seru said: buletstorm kazandı, tr steamde yok o oyun o yüzden göremiyorsunuz pis fakirler. tr'den nefret etmek için bir sebep daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Prison Architect 9 TL'ye düşmüş, o alınır. Ama artık şu oyunu alphadan çıkarın be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kerbal çok iyi oyun bence denenmeli ama bu fiyata da alınmaz. 14-15tl verilir. craft the world öneririm arkadaşlar almayanlar varsa alsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 craft the world de single player ya. arkadaşlarla toplanıp geyik yapamayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 totemic said: kerbal çok iyi oyun bence denenmeli ama bu fiyata da alınmaz. 14-15tl verilir. craft the world öneririm arkadaşlar almayanlar varsa alsın.. kerbal, meraklısı için 30$ bile hakeden bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Beyler çok üzgünüm... http://store.steampowered.com/app/314160/?snr=1_4_4__1312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar