2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Sizce nekadar olmalı ve nekadar uyuyorsunuz ? Yeni raporlar 5 saat yeterli diyor ama halen bazı bilim adamları 6-7 saat diyorlar. Tabi bu yeterlilik raporu normalde 8 saat diyorlar Sizce nekadar olmalı ve nekadar uyuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 12 saaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 doktorun kac onerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 4.5-5.5 arası. yetiyor gayet. sabah biraz aptal oluyorum ama açılıyorum gitgide. ama bu şekilde ilerleyince, 3 haftada 1 falan bi tane 11-12 saat uyku gerekiyo cumadan cumartesi sabahına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 günde ortalama 9 saat uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 parayı veriyorum 10 dk uyuyorum. benim yerime başkaları uyuyo parasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Kime göre neye göre uyku süresi? Milyon tane parametresi var. Gün içinde ne kadar enerji harcıyosun? Gürültülü bir ortamda mı çalışıyorsun? Vücudun gün içinde ne kadarlık bi titreşim altında kalıyor? (Satisfaction klibindeki gibi kırıcı mı kullanıyosun?) Yattığın odanın oksijen seviyesi ne durumda? Yatağın uygun mu? Yastığın uygun mu? Işık seviyesi ne alemde? Horlama/uyku apnesi vb. hastalıkların var mı? Diabet ya da tansiyon (hipertansiyon ya da hipotansiyon) var mı? Boyun düzleşmesi, bel fıtığı, boyun fıtığı vb kas ve iskelet sistemi hastalıkların var mı? Bunları sormadan "günde 5 saat uyku yeter aga" diyen bilimadamının diplomasını tekrar kontrol etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Valla ben öldüğümde zaten bol bol uyuyacağımı düşündüğüm için uykuya pek kasmıyorum fani hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 SeaGle said: bla bla bla Bunları sormadan "günde 5 saat uyku yeter aga" diyen bilimadamının diplomasını tekrar kontrol etmek gerek. under normal conditions olarak verirler zaten bu tür bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Abi normal dediğin 0 santigrad sıcaklık 1 atm basınç, ben bunu anlarım sdf. HAYAT BANA GÖRE NORMAL. Normal deyince, fabrikada bizim bölümün temizlik personeli geldi aklıma. Çocuğa nasılsın iyi misin? derdim, hep "Normal" derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 sen kaç saat uyuyosun editör 2 said: Sizce nekadar olmalı ve nekadar uyuyorsunuz ? Yeni raporlar 5 saat yeterli diyor ama halen bazı bilim adamları 6-7 saat diyorlar. Tabi bu yeterlilik raporu normalde 8 saat diyorlar Sizce nekadar olmalı ve nekadar uyuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 max 7 saat, küçüklükten az uykuya alıştırmışlar; yatak batıyor resmen uyanıksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 pontipati said: sen kaç saat uyuyosun editör Ya işte ben aslında kendimi sorguluyorum bu konuda bırakırsam kendimi 10 saati geçio bazen Normalde 5-6 saat uyuyorum Çalışmadığım saatler 8-9 Oyuna dalarsak filan yada iş güç uğraşırsam bazen 2-3 saat uyku oda yetmio zaten zombie gibi oluyorum gün boyu Ertesi gün kesin 10 saat uyumam gerekiyor stackleniyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 ya hiç şöyle şeyler denedin mi ben çok istiyorum da işte.. http://www.omgsoysauce.com/wp-content/uploads/2011/02/d65Od.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 senin 10 saat uyuman normal aga. o kadar karaktere beyin mi dayanır. gün sonunda çıldırıyordur o beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 :) askjfasfsa pontipati said: ya hiç şöyle şeyler denedin mi ben çok istiyorum da işte.. http://www.omgsoysauce.com/wp-content/uploads/2011/02/d65Od.jpg Ya denemek gerek aslında iş durumları uysa yapacam aslında zaman yetmiyor çünkü ya ne uykuya ne gün içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 5:30 kalkıyorum fix ama tempo haftada bir gün yatırıyor adamı.Onun dışında güzel oluyor, firmada 09:00 öğlen olmuş gibi hissediyorum. Uykuyu severim ama slave masterlar pek izin vermiyor. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 14-15 saat uyku en iyisi, hayatın %60'ı uyuyarak geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ortalama 4.5 5 saat. + işe gelince 30 dkk + servisde giderken gelirken 2 kere 20 dkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 wireless mouse musun birader. kim dayanabilir ki 5 saatlik döngüye o kadar uzun süre. belki einsteinsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Öyle serviste filan uyumayı beceremiyorum ben, kıskanıyorum becerebilenleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 4-5 saatlik uykuyla 40'ında hoşgeldin kalp krizi, hoşgeldin yüksek tansiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Esh said: wireless mouse musun birader. kim dayanabilir ki 5 saatlik döngüye o kadar uzun süre. belki einsteinsındır valla ben hep böyle uyudum ama. misal h.arası 2 de yatıp 6.45 de fln kalkıyorum, h.sonu da 4 veya 5 de yatıp 10 11 de kalkıyorum. baktım hep 4 5 saat arası uykum. gerçi yavaştan 11 12 de yatmaya alışmak lazım pil bitio gibi tabii yaş ilerledi lşsdkaslş @gerge; ben özellikle arabada 3 dkk içerisinde uyuyorum ama istem dışı ya. araba kullanırken de uykum gelio hani o da iyi değil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 pattisliborek said: 4-5 saatlik uykuyla 40'ında hoşgeldin kalp krizi, hoşgeldin yüksek tansiyon. çok ayıp ediosun ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar