ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 evet "gara guzu" markası amber ve blonde olmak üzere 2 tane ale bira ile piyasaya girdi. türkiye için biraz riskli yatırım gibi ama umarım devam edebilirler. içimi ale biraya yakışır ölçüde yumuşak olmuş. ben özellikle blonde olanı daha çok beğendim. tam bir aleci olmasam da tuborg ve efesten gayri türk birası görmek insanı mutlu ediyor. 33lük 6 lira edit: çok reklam postu gibi oldu ama bir bira sever olarak duymayan varsa şey etsin diye açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 dağıtımını kim yapıyor? bakkalı marketi ona göre darlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 nereden bulabiliyoruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 dağıtıcısını tam bilmiyorum ama şöyle bir ulaşabileceğiniz yerler resmi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Fiyatı tuzlu olmuş. 6 liradan satışa çıkarmaları büyük hata yani daha tüketici tarafından denenmiş bir ürün için bu fiyat fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ov, eski evimin dibindeki tekelde varmış yarın gideyim alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Ankara farkını konuşturmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 o ankara'nın değil firmanın ayıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 rahat olun 1 seneyi gormez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Oh rahatladım valla. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 hep merak etmişimdir ale tadı nasıl diye ama daha düzgün bi isim bulamamışlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 karakuriler aklıma geldi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bu birayı üreten elemanın yerine gitti peder bodrum slow food ekibiyle, yatağanda mı ne fabrika. burada siyah arpa yetişmediğinden yurtdışından geliyomuş falan hammadde. ben baya sevdim 2-3 çeşit birası var, boyuna istanbula gönderiyoruz demiş. zaten bodrumda bikaç yerde var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 En büyük pazarda yok, adanada bu kadar biraci varken cikarmamasi büyük hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 oh be bizim burada markette bile varmış nice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Isım cok kotu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ah be türklüğün fıtratında kopya var galiba http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187497-d969362-Reviews-Ovella_Negra-Barcelona_Catalonia.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 senko said: Ankara farkını konuşturmuş yine ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 İsim çok kötü. Fiyat da kötü. İki güne batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ovchinnikov said: evet "gara guzu" markası amber ve blonde olmak üzere 2 tane ale bira ile piyasaya girdi. türkiye için biraz riskli yatırım gibi ama umarım devam edebilirler. içimi ale biraya yakışır ölçüde yumuşak olmuş. ben özellikle blonde olanı daha çok beğendim. tam bir aleci olmasam da tuborg ve efesten gayri türk birası görmek insanı mutlu ediyor. 33lük 6 lira edit: çok reklam postu gibi oldu ama bir bira sever olarak duymayan varsa şey etsin diye açtım. Tuborg türk birası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Tuborg dağ türkü birası değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ov beni yakaladın :( doğrusu danimarka birası olacaktı. yerli üretim demeliydim. prd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 paparnoz said: Fiyatı tuzlu olmuş. 6 liradan satışa çıkarmaları büyük hata yani daha tüketici tarafından denenmiş bir ürün için bu fiyat fazla. çok yeni değil gara guzu 7 ayı geçmiştir çıkalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Denk gelirse mutlaka deneyeceğim, marketlere de dağıtsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 2 ay kadar oluyor heralde, amber da blonde da içtim. ikisi de gayet güzeldi. ama 6 lira 33'lük biraya vermem daha. 50'lik olsa alırdım ama muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar