Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk işi ale bira "gara guzu"

ovchinnikov

Öne çıkan mesajlar

evet "gara guzu" markası amber ve blonde olmak üzere 2 tane ale bira ile piyasaya girdi. türkiye için biraz riskli yatırım gibi ama umarım devam edebilirler.

içimi ale biraya yakışır ölçüde yumuşak olmuş. ben özellikle blonde olanı daha çok beğendim. tam bir aleci olmasam da tuborg ve efesten gayri türk birası görmek insanı mutlu ediyor.

33lük 6 lira

edit: çok reklam postu gibi oldu ama bir bira sever olarak duymayan varsa şey etsin diye açtım.

Sosyal ağlarda paylaş

bu birayı üreten elemanın yerine gitti peder bodrum slow food ekibiyle, yatağanda mı ne fabrika.

burada siyah arpa yetişmediğinden yurtdışından geliyomuş falan hammadde.

ben baya sevdim 2-3 çeşit birası var, boyuna istanbula gönderiyoruz demiş. zaten bodrumda bikaç yerde var sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

ovchinnikov said:

evet "gara guzu" markası amber ve blonde olmak üzere 2 tane ale bira ile piyasaya girdi. türkiye için biraz riskli yatırım gibi ama umarım devam edebilirler.

içimi ale biraya yakışır ölçüde yumuşak olmuş. ben özellikle blonde olanı daha çok beğendim. tam bir aleci olmasam da tuborg ve efesten gayri türk birası görmek insanı mutlu ediyor.

33lük 6 lira

edit: çok reklam postu gibi oldu ama bir bira sever olarak duymayan varsa şey etsin diye açtım.

Tuborg türk birası mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...