Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi bana sci-fi dizi seçiyoz

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

Benim bu listeden seçtiklerim (ki ilk iki sezonla Fringe de listede var, ama sonrasında başaşağı gidiyor)

- The Lost Room - zaten 1.5 saat x3 bölüm şeklinde, gayet güzel sürükleyici bir mini seri

- Stargate Atlantis -> ama nöcesinde Stargate:SG-1 izlemek gerekir. 10 sezonluk müthiş bir seri, +5 sezon da Atlantis var. Sonrasında filmler falan filan, yeni seri de zorladılar da kısa sürdü. En cheesy konseptli bilimkurgulardan biri olarak başladı, ama muhtemelen dizi dünyasının en sağlam, en detaylı evren konseptlerinedn birini oturttu.

- Alias - Abrams'ın eski işlerinden, son sezonlarda biraz mala bağlasa da bayağı güzel ajanlık dizisi.

- The 4400: Şaheser değil ama kendini seyrettirmişti merakla. Bu da sonlara doğru işler çığrından çıkınca eblehleşenlerden.

Bunlar dışında Misfists, Utopia ve Eureka'ya güzel diyorlar ama izlemedim.

Fringe'i söyledim zaten. V tırt ama kendini izlettirir yine. SHIELD cheesy dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

İzlemedikleri dizileri önerecek halleri yok ya.

Eğer marvel filmlerini takip ediyorsan Agents of Shield'ı izlemen lazım. Dizi çıkan filmlere bağlı hareket ediyor. Yakında aradaki boşlukları dolduruyor bile diyeceğiz sanırım.

Yakın zamanda biten sağlam sci-fi olarak Battlestar Galactica var. İzlemediysen mutlaka izle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...