Certhas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 http://steamcommunity.com/updates/broadcasting?snr=1_41_4__42 Şu anda sadece Steam Beta Client'ı için açık ama yakın zamanda gelecek olan bir özellik. Artık arkadaş listesindeki kişiler oyun oynarken onları izleme imkanı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 şu başkasının oynadığı şeyi izleme olayını bi türlü anlayamadım niye izliyim lan giderim ben de oynarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Arkadasin oyun alir, oyna bakayim, ben de alacagim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Oyun iyi mi diye bakarız. Öyle aim mi olur lan kafasına tutucan crosshair'i deriz, how to beat this mofo boss olur falan. Bi de yemek yerken bişey izleme zorunluluğu olanlar için de güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 alacaklarıma karar vermek için gameplay yazıom youtube biton seçenek çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ben de dün oyun oynarken biri request atınca farkettim, sank yu gaben-sama! ama 1 mbit upload ile olacak iş mi onu bilmiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 dota, csgo gibi oyunlarda upload gerekmez sanırım zaten hali hazırda oyun içinden izliyordun oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 oyun farketmiyor normal broadcast yapıyosun twitch gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 meh o zaman bizde sevinmiştik upload fakiri olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 mantığa gel, her türlü uplaod yapıyon. 1mbit ile olmuyo biz denedik ravengelis ile. ikimizde de görüntüyü alamadık 1 dakika süre ile sahne değişiyo loading diyor paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 twitch e rakip olmak içindir. iyi para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yayinlayan icin mi sirket icin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 dikkat edin, seçeneği kaldırsanız bile masaüstü görünebiliyormuş oyun çökünce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 5 ile denedim oluyor. Arkadaşından 1mbitinden bir şey izlenmiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 1mbit ile 360p, 750kb'ye çektim gene war thunder oynayamadım, ping 1500'lere fırlıyor. ttnet adsl ul'si ile olacak iş değil. sp oyunda denemek lazım ancak belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar