noddle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 iyiydi ya film, öyle demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 sikko olucağı en başından belliydi hiç şaşırmadım özel efekt asistanı arkadaşım zaten "abi hepsini seç, kopyala+yapıştır yapıyorum tüm sahnelere hala çakmadı mallar" diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 GQ yerimizi aldık diyor adam gizli reklam mı la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Saeros said: sikko olucağı en başından belliydi hiç şaşırmadım özel efekt asistanı arkadaşım zaten "abi hepsini seç, kopyala+yapıştır yapıyorum tüm sahnelere hala çakmadı mallar" diyodu http://82.222.152.134/fotogaleri/haber_icerik/images/19%20ocak/filmimi1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 herkes kötü deyince belki abartılıyordur diye yine de gittim bok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 7/10.Batman vs Superman'den cidden kat ve kat iyiydi.Joker olmamış beğenmedik.Will Smith herzamanki gibi egosuyla batmani dövecekti neredeyse LoL.El Diablo reis gönüllerimizi fethetti bizi sokaklara döktü. Müzikler çok iyi.Enchantress baya iyi oynamış.İlk yarı gibi devam etse bi 8 işlerdi bizden.Tekrar söyliyim Joker hiç olmamış yahu B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Joker daha değişik bekliyordum. Bumerang ne ya tamamen gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 abi müzikleri iyiydi de ne kadar klasik parça varsa koymuşlar birara 5 dakkada bir yeni parça giriyordu, o yüzden olmamış bence kullanım vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 muzikler iyiydi , 4-5 tanesini hele surkeli dinliyorum, kurgu klaisk hollywooddu tabi, buyuk bkelentilerle gitmedim ama izledim, kaptain amerikadan daha iyiydi. Bir de ben bu Jokeri begendim, ustelik adamin bir suru daha sahnesi varmis kesmisler. Haksizlik olmus( Jared Leto idi galiba Joker) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 daha izlemedim ama son iki captain america'nın herhangi birinden iyi olduğuna hiç inanmadım sayfalarca olmamış/vasat yorumu okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 kötü ya 5.5/10 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Butun film Will Smith le Margot Robbie in omuzlarinda gidiyor, Focus'tan gelme bir sinerji de soz konusu. Capt. Bumerang tamamen gereksiz bir karakter olmus. Joker fena degildi ama kirpmislar elemani, gerci koymasalarda olurdu gibi bir durum olusmus. Film tamamen eglencelik, zaten senaryo da klise. Ama Batman vs. Superman den iyiydi. Benim gozume batan biz kotu adamlariz ama esasinda iyiyiz konsepti oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Will Smith direk carrylemiş ya, Margot Robbie de tam olmamış bence ama yine de kötünün iyisiydi. "Yerine kimi oynatırdın" sorusunun cevabını henüz düşünmedim ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 aile babası gibi olmuş will smith.. Karakterle bir alaka göremedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 aynennn iki de bir " my daughter.." diye girmesi fazla bayikti, Ivy ligteki okullara gidecek filan...diyor. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 http://www.cinemablend.com/new/Reason-Suicide-Squad-Doing-Reshoots-According-Jai-Courtney-123137.html tepedekiler beğenmedik kardeşim deyip reshoot yaparlarsa birçok sahneyi, bok gibi olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Wje0SdFWrzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 eglencelik film sikilmadan izlettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 hc diyordu ya. kalitel sürüm müydü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ne kötü filmmiş la bu. iyiki sinemada izlemedim. bu bütçelere nasıl böyle kötü film yapmayı başarıyorlar anlamıyorum ya. müzik kullanımından sahne geçişlerine oyunculuktan senaryoya kötü yani. tamam filme güzel müzik koyuyorsun da her 1 dakikada bir başka müzik çalma lan. adamlar tamamen trailer çakallığı yapıyorlar başka bir şey değil. bi trailer yayınlıyorlar filmin güzel olacağına inanıyorsun. hop 500 milyon dolar gişe. villain neydi öyle hele. of neyse yorum yapmicam 5/10 margot hatrına. gerçekten güzel hatun. batman oyunlarındaki harley olmuş sevdim. dc'den daha film çıkmaz. the dark knight izlenir senede 1 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yeni batman çok iyi olabilirdi ya sıvadılar hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bi de cara delevinfefw çook güzel bi kız :/ keşke daha çok oynasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 cara delevingne nin filmde bulunması hakkında olumlu düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar