Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suicide Squad [2016]

moriarty

Öne çıkan mesajlar

7/10.Batman vs Superman'den cidden kat ve kat iyiydi.Joker olmamış beğenmedik.Will Smith herzamanki gibi egosuyla batmani dövecekti neredeyse LoL.El Diablo reis gönüllerimizi fethetti bizi sokaklara döktü.

Müzikler çok iyi.Enchantress baya iyi oynamış.İlk yarı gibi devam etse bi 8 işlerdi bizden.Tekrar söyliyim Joker hiç olmamış yahu B)
Sosyal ağlarda paylaş

muzikler iyiydi , 4-5 tanesini hele surkeli dinliyorum, kurgu klaisk hollywooddu tabi, buyuk bkelentilerle gitmedim ama izledim, kaptain amerikadan daha iyiydi. Bir de ben bu Jokeri begendim, ustelik adamin bir suru daha sahnesi varmis kesmisler. Haksizlik olmus( Jared Leto idi galiba Joker)
Sosyal ağlarda paylaş

Butun film Will Smith le Margot Robbie in omuzlarinda gidiyor, Focus'tan gelme bir sinerji de soz konusu. Capt. Bumerang tamamen gereksiz bir karakter olmus. Joker fena degildi ama kirpmislar elemani, gerci koymasalarda olurdu gibi bir durum olusmus.

Film tamamen eglencelik, zaten senaryo da klise. Ama Batman vs. Superman den iyiydi.

Benim gozume batan biz kotu adamlariz ama esasinda iyiyiz konsepti oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ne kötü filmmiş la bu. iyiki sinemada izlemedim.

bu bütçelere nasıl böyle kötü film yapmayı başarıyorlar anlamıyorum ya. müzik kullanımından sahne geçişlerine oyunculuktan senaryoya kötü yani. tamam filme güzel müzik koyuyorsun da her 1 dakikada bir başka müzik çalma lan.

adamlar tamamen trailer çakallığı yapıyorlar başka bir şey değil. bi trailer yayınlıyorlar filmin güzel olacağına inanıyorsun. hop 500 milyon dolar gişe.

villain neydi öyle hele. of neyse yorum yapmicam 5/10 margot hatrına. gerçekten güzel hatun. batman oyunlarındaki harley olmuş sevdim.

dc'den daha film çıkmaz. the dark knight izlenir senede 1 kere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...