Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 AC MMO yapsalarda onlarda kurtulsa bizde :p adamlar 7 senedir ayni oyunu yapip duruyor dev.lar kafayi yemistir artik evde cubbeyle dolasiyordur, yolde giderken aniden banka oturuyordur falan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ya zaten ben ve deno konuya mesaj atmıyorsa AC bitmiştir. Live streaming'den izledim, zerre heyecan yapmadı ki londra'yı bekliyordum uzun süredir. Gameplay videosuna bakarken aklıma sadece 900p15 geliyor, başka birşey gelmiyor. Zaten First Civilization olayını bıraktılar, en azından o hikaye ilerliyordu, dizi gibi takılıyorduk. O da olmayınca direkt tarihe dayalı ama bomboş mevzular bütününden öteye geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WTBbwgsyxvg http://www.youtube.com/watch?v=5vc0waXUjtg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 LathspeLL said: Ya zaten ben ve deno konuya mesaj atmıyorsa AC bitmiştir. Live streaming'den izledim, zerre heyecan yapmadı ki londra'yı bekliyordum uzun süredir. Gameplay videosuna bakarken aklıma sadece 900p15 geliyor, başka birşey gelmiyor. Zaten First Civilization olayını bıraktılar, en azından o hikaye ilerliyordu, dizi gibi takılıyorduk. O da olmayınca direkt tarihe dayalı ama bomboş mevzular bütününden öteye geçemiyor. juno'yu nasıl saldılar konuda ben hala oradayım zaten. sanayi devrimi de oynamak istediğim bir dönemdi, İngiltere'yi zaten bekliyordum bayadır. yeni assassin jacob da biraz Edward kafalarında geldi bana. arno'dan sonra yine pek de assassin olmayı takmayan, kendi halinde, gang war'lar ile uğraşan bir abiyiz gibi gözüküyor. her yıl ac oyunu çıkması, hatta üstüne 2 - 3 tane falan çıkması biraz bokunu çıkardı işin artık. unity'i hala oynuyorum, ilk çıktığında gerçekten bok gibi bir oyundu ama toparlanmış ve baya keyif alıyorum şu an plot hole'lar olmasına rağmen. bakalım bu nasıl olacak. adamı dövme yaptırdığına pişman etmesinler de. bu arada ismini değiştirin şu başlığın, syndicate oldu kaç ay önce official isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 sizin gibiler olduğu sürece bitmez ac serisi korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Ya cidden anlamıyorum bu seri nasıl bu kadar tutuyor en son black flag i oynadım çok güzel featurelar vardı gemiden bilmemneye ama oyunun %15 inden sonra gene bayıyor yani hep aynı git mapin şurasını aç o yüksek yerden atla, questler tek düze hele ki bir önceki oyun teknik olarak faciaydı. Utanmadan aynı şeyleri yaptırıp çok ufak tefek featurelar ekliyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 dreagloth said: sizin gibiler olduğu sürece bitmez ac serisi korkmayın ben bitirseler daha mutlu olucam. onlarca cevaplanmamış soru var ortada, ve gidişata göre bağlamayacaklar bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Ezio Auditore'den sonrası yalan geldi açıkçası. Şu Londra biraz ilgimi çekmiyor değil aslında ama umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 3te güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5Hocg3iOyxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Sırf Londra aşkına alıcam Syndicate'ı zaten ve umuyorum ki Unity'de ki framerate ve animation sorunlarını çözmüşlerdir artık. Artık anlamışlardır hatalarını diye düşünüyorum. Harita açma olayını ben seviyorum ama adamların aptallığı bu açma işlemine ödül koymamaları. Bir bölgeyi unlock etmenin ciddi bir ödülü yok. AC2'yi hatırlayın, her bölgede tarihi bir binada harika puzzle'lar çözüp, gizli odaya ulaşıp, oyunun sonunda ulaşacağımız önemli bir item'ın anahtarlarını topluyorduk. Aynı zamanda Glyph'ler de çok başarılı bir mekanikti ve merak ediyordu oyuncu. Unity'de Nostradamus bilmemneleri vardı, ötesi sıkıcı unlock etmesi, walk-through okuyarak gitmem gereken lokasyonlara bakıp çözüyordum bilmeceleri okumadan. Cinayetleri çözmeninde tarihi bir-iki bağlantısı dışında zerre bir önemi yoktu, unlock ettiği şeyler dandikti. Sonuç olarak oyunun yan görevleri falan tamamen boş mevzulardan oluşuyordu, ana hikaye de kopuk ilerliyor zaten. Dün Ubisoft'un başkanı filmin oyunları bağlayacağını söyledi canlı yayında, yani oyunlardan bağımsız olmayacakmış, bağlı olacakmış. Ama bunun ışığında Unity ve Syndicate'ı filme hazırlık için yapıyorlarsa umudum yok yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 lathspell lütfen para verme bu oyuna, bu gibi oyunları yapmaktan para kazandıkları sürece vazgeçmeyecekler ezio auditoreden sonrası yalan demiş birisi evet aynen öyle, istanbulda geçen de meh sonrası meh falan değil, tetrise denk zevk veren, combatı hikayesi hiçbir özelliği olmayan saçmasapan oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 LathspeLL said: Sırf Londra aşkına alıcam Syndicate'ı http://media.giphy.com/media/riQw6Nc9i4sKc/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gH5cw0tovRc http://www.youtube.com/watch?v=8Yn-KLZnKPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Geçenlerde Amsterdam'da etkinlik vardı, gidip oynadım biraz. Dövüş sistemini değiştirmişler bu sefer bayağı. İlk bir afalladım "Adamın bana saldırmasını beklemiyor muyum artık?!" diye. Bayağı bildiğin Kare-X-Yuvarlak karıştırarak kombo çeker hale gelmiş karakter. O enteresandı. Onun dışında öyle aman aman bir farklılık yoktu ama pek. Bildiğin Assassin's Creed oyunu işte. Her sene her sene çıktığı için artık ne kadar değişiklik yapsalar da aynı oyunmuş hissi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 kolektifinsan said: lathspell lütfen para verme bu oyuna, bu gibi oyunları yapmaktan para kazandıkları sürece vazgeçmeyecekler ezio auditoreden sonrası yalan demiş birisi evet aynen öyle, istanbulda geçen de meh sonrası meh falan değil, tetrise denk zevk veren, combatı hikayesi hiçbir özelliği olmayan saçmasapan oyunlar zorla oynatmıyorlar ya, almaz oynamazsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oynamamaktan öte başkaları da oynamasın istiyorum, bunun için lobi yapıyorum, yoksa sen ac fanboy musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Nolan North bir panele katılmış, orda Assassin's Creed'i ve Desmond'u sormuşlar. Assassin's creed 2 çıktığında planladıkları olay örgüsü Desmond'ın her yeni assassin'e, kendi bloodline'ına devam ederek hepsinin gücünü kazanarak günümüzde efsanevi bir assassin'e dönüşmesiymiş. Ama AC2'den sonra sürekli ekibin değişmesi, Desilets'in ayrılmasıyla falan hikaye gümlemiş. "3. oyuna geldiklerinde Desmond çok ağlak bir karaktere dönüştü." diye dert yanıyor Nolan North. Doğru. http://www.youtube.com/watch?v=YHWChn7AvoQ&feature=youtu.be&t=31m32s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 desmond'ı günümüzde adam akıllı oynayamamak üzmüştü ya. büyük hayallerim vardı o bakımdan. çok kısa sürdü yani desmond'la oynadığımız yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Unity nispeten oynanabilir halde şu anda ama 5 patch geldi release'den beri, pre-order ettiğim oyunu 3 ay oynayamadım resmen. Sonradan "abi Unity çok kötüydü siz pre-order edenlere bir hediye oyun vermek isteriz" dediler, e iyi dedik, bir geldi ki seçenekler The Crew falan 6 aylık boktan modası geçmiş oyunlar. Resmen ağza bal çalma yani, madem özür dileyeceksin Rogue'u bedava ver veya indirim yap, banane The Crew'dan Watch Dogs'tan. O zaman çok kızdım ve aslında pozitif denebilecek yorumlar alan Rogue'a elimi bile sürmedim. Allahtan Steam Refund geldi, şimdi Syndicate'ı Steam'den pre-order ettim, önce korsan indirip birkaç saat denerim, yine beceremedilerse refund ederim diye. İnşallah lezzetli olur. ACII ve Brotherhood süperdi, ilk oyun da biraz fazla tekrarlıydı ama sonuçta ilki güzeldir her şeyin, Revelations ve AC III meh gibiydi, sonra sıçtı bitti gitti bence. Need for Speed gibi yaptılar canım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KYnW9U7aNUM unity'den sonra şehir boş duruyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=vxCnMfR1VuU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 arkadaş china ve freedom cry verdi, hangisi daha oynanabilir kıvamda bunlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 freedom cry black flag'in standalone ek paketi abi. china 2d side scroller: http://i.ytimg.com/vi/-oFnnkgVzOA/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar