Mal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Zaten %20 vergi o kargo ücretinden fazla da genede soruyum dedim bi umut. Kimisi diyor ptt ye ödersin kimisi gidip ödersin. Gelsin görcez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Gümrüğe takılcak ürün filan değilse geçtikten sonra ptt ile geliyor vergisinide pttye ödüyorsun. Saat spariş vermiştim vergisini hesaplamışlar pttde dağıtan adama ödeniştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 dogadanpc said: https://www.hepsiburada.com/tefal-travel-mug-fun-term-siyah-0-36l-p-HBV00000EN7T3 0.36 yalniz gozden kacmasin aşırı memnunum. 30 liraya sıcak tutan bir bardağım oldu. bilgisayar başında 1 saat rahatlıkla sıcak kahve içebiliyorum. ufak da olsa çok tatlı bir mutluluk :D 2 tane alsaymışım biri yedek olurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 yorumları efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 ben 0.36 diyince baya küçük diye bekledim normal büyük çıktı. çok kullanışlıymış ama 360 içme olayı baya sevdim.öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 xiaomi mi 8 64gb olan modeli son günlerde 2850 - 2900 tl civarı. hepsiburada ve n11 de fiyatlar aynı. farklı mağazalarda çok az farkla fiyatlar aynı. iki gün önce 2859 tl idi. 128 gb olan modeli ise 3300 tl civarı. hepsi kayıtlı ve iki yıl delta garantili olduğu belirtiliyor. alanların yorumlarına bakılırsa kayıtlı olmasında sıkıntı yok. btk da kayıtlı görünüyor. garanti konusunda ise delta hakkında hem olumlu hem de olumsuz baya yorum var nette. xiaomi türkiye garantili 64 gb olan modelin fiyatı 3400 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 sabonis said: dogadanpc said: https://www.hepsiburada.com/tefal-travel-mug-fun-term-siyah-0-36l-p-HBV00000EN7T3 0.36 yalniz gozden kacmasin aşırı memnunum. 30 liraya sıcak tutan bir bardağım oldu. bilgisayar başında 1 saat rahatlıkla sıcak kahve içebiliyorum. ufak da olsa çok tatlı bir mutluluk :D 2 tane alsaymışım biri yedek olurmuş :P 60 lira olmuş. yorumları da çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 milletin kullanış amacı ile benimki farklı. termos olarak kullanıp birkaç saat sıcak tutsun istesem muhtemelen ben de memnun olmazdım. ben kahvem 10 dakkada 25 dereceye düşmesin diye sıcak tutan bir bardak olarak kullanıyorum ve görevini gayet yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 tam olarak aynı fonksiyon lazım bana da. 30 iken görseydim de alsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 termos değil ki ya mug bu? :D yani maks 40 dakika hafif sıcak tutar işte, yanında kahve vs taşımak için bir şey. kullanımı çok rahat, araba için aldım ben, 360 içmesi gerçekten acayip rahatlattı. diğer muglarla aç kapa zor oluyor arabada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Aynen travel mug. Biraz sıcak tutar ama 3 4 saat beklememek lazım. Evden çıkıp işe giderken 1 saatte kahveni iç diye var bu. Veya işte benim gibi bilgisayar başında yaya yaya soğumadan yarım saatte içicen. Daha fazlasını beklemek ayıp yani. 30 lira bi de yani plastik sonuçta, ne bekliyorsun anasını satiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 iç yüzeyinin materyali ne? annem bana yılbaşı hediyesi bu tarz bişi alacaktı da plastik olunca alarm veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Plastik canım. Plastik olmasa 30 liraya alınabilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Plastik ise sakat ya, yüksek sıcaklıkta kimyasal migrasyonu oluyor her ne kadar fda onaylı malzeme olsa da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 50 60 derecedeki kahve bir şey yapmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 plastiğin asıl sıkıntısı bir süre sonra çizildiğinde oluyor. özellikle şeker, nescafe tarzı şeyler atıp karıştırırsanız veya bulaşık makinesine atarsanız çizilir muhtemelen termos olarak değil de alıp yarım saat içinde tüketebileceğim, özellikle çay kahve için kullanacağım bir mug arıyordum sapsız. en son girip pratigo aldım, 470ml. hem büyük hem de termos olduğu için fazla sıcak tutuyor. ama gayet şık ve devrilmeme özelliği var. termos olarak bakan varsa pratigoya şans verebilir, hepsiburada'dan 50₺'ye almıştım bir kaç ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 pratigoyu az önce 80 liraya tchibo'dan aldım. n11 veya hepsiburada'ya niye bakmadığım merak konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 bu mu dediğiniz ürün? https://www.hepsiburada.com/pratigo-devrilmez-gecko-kirmizi-renk-termos-mug-p-OUTMEDPRTGKRMZ ben de buna benzer bir şey arıyorum ama plastik olmasın tabi. en son buna benzer bir ürün kullandığımda ağzıma çok metal tadı geliyordu acaba kalitesiz bir ürün müydü üzerinden çok zaman geçtiği için nerden aldım/buldum hatırlamıyorum, çelik kaplı olanlarda benzer bir sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 mug olarak bende sundan var 3-4 senedir, artik sogusun da iceyim diye kapagini aciyorum xdf, metal tadi falan yok: https://www.hepsiburada.com/eco-vessel-double-barrel-0-50-lt-mug-p-OUTAND201769-GUMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 mug olunca illa o ağız yanacak arkadaş ! şundan var. https://www.influenster.com/reviews/thermos-thermocafe-24-oz-travel-mug işte iyi oluyor. bir süre sonra alışıyorsun yanmadan fırt çekmeye ama bardağın yerini tutmuyor tabi. e bardakta o kadar süre sıcak tutmuyor. eyyorlamam o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 marksman said: mug olunca illa o ağız yanacak arkadaş ! şundan var. https://www.influenster.com/reviews/thermos-thermocafe-24-oz-travel-mug işte iyi oluyor. bir süre sonra alışıyorsun yanmadan fırt çekmeye ama bardağın yerini tutmuyor tabi. e bardakta o kadar süre sıcak tutmuyor. eyyorlamam o kadar. bende buna benzer var bi tane zamanında shaktar store dan almıştım Donbass Arena'nın altında ki hey günler hey yıkıldı şimdi oralar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 hey günler hey derken mugdan bahsetmiyoruz galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 mug dan başka ne olabilir ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 sabonis said: dogadanpc said: https://www.hepsiburada.com/tefal-travel-mug-fun-term-siyah-0-36l-p-HBV00000EN7T3 0.36 yalniz gozden kacmasin aşırı memnunum. 30 liraya sıcak tutan bir bardağım oldu. bilgisayar başında 1 saat rahatlıkla sıcak kahve içebiliyorum. ufak da olsa çok tatlı bir mutluluk :D 2 tane alsaymışım biri yedek olurmuş :P aa ne güzel olmuş mutlu oldum bak şimdi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Bende bundan var mini termos https://www.hepsiburada.com/contigo-pinnacle-termal-mug-mat-siyah-300-ml-p-HBV000006IMD1 Şu anda sıcak sıcak kahvemi yudumluyorum baya rahat içmesi. Bu contigo autosealların yeni modelleri de çıkmış paranız varsa onlara da bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar