Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 -Deno- said: Baya takip ettim 2 ay boyunca. Gerek internet, gerek Samsung bayileri. En son S9 Plus'da karar kılmıştım ama Black Friday'de Akasya Samsung'da 5.700'den 5.300'e indi Note 9'un fiyatı. Ben de ayırtmıştım bir tane S9 Plus ve Note 9, baktım Note baya S9'un fiyatına yakın onu aldım. 1000 TL de benim S6'ya verdiler 3.5 senelik. Benim telefona max 500 veriyordu telefoncular bataryası da bitik diye. Vade farksız da 6 aylık ihtiyaç kredisi çakızladım, 700 700 ödicem işte. PS 4 Pro, Note 9 derken gene muğa goyduk bütçenin sdf. Neyse uzun süre elektronik bişi almama gerek yok desktop da geçen sene sıfırdan dizmiştim. ben samsung'un sitesinde 7500'lük versiyonuna günde 5 defa girip sonra tab'ı kapatırken sağ altta pop-up çıkmıştı "tek çekimlerde kampanyamız falan" diye. "tek çekim harici neyiniz var ki arkadaş zaten" diyerek sordum neymiş diye, 1000 lira kesiyorlarmış direk. b.friday beklesem mi falan derken biraz acil olduğu için basıverdim. (bi de tatil dönüşü kredi kartımda limit de olmadığından havaleyle aldım. o ara hep anhora'yı düşündüm alırken ama sorunsuz halloldu sdfs.) 512gb versiyonunu 128gb'lık fiyatına aldım diye seviniyordum. ama şu net overkill indirim olmuş. deno wins black friday (tu) (güle güle kullan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Deathblade said: sabonis said: dogadanpc said: https://www.hepsiburada.com/tefal-travel-mug-fun-term-siyah-0-36l-p-HBV00000EN7T3 0.36 yalniz gozden kacmasin bu koyduğunda 50ydi şimdi 40 tl bizim kara cuma bu kadar olur lan inanılmaz... İçi plastik anladığım kadarıyla. Bence çift kat boşluklu metalden şaşmamak lazım. Stanley'e para gömülmek istenmiyorsa Starbucks'ın metal termosları o konuda bayağı başarılı. ya aslında ben yanımda kahve taşıyayım kafasında değilim. evde bilgisayar başında içmek için istiyorum, alıyorum ve 5 dakikada soğuyup boka dönüyor kahve, nefret ediyorum. sıcak sıcak içeyim işte yarım saat boyunca istiyorum. o iş için de yeterli olur diye düşünüyorum ne kadar kıytırık da olsa tefal? bir de şöyle devrilmez bişi var o da yandan yandan göz kırpıyor bana: https://www.hepsiburada.com/pratigo-devrilmez-gecko-kirmizi-renk-termos-mug-p-OUTMEDPRTGKRMZ-yorumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 ulan "bilgisayar başında soğumasın" deyince benim de alasım geldi. sonra kahve makinam olmadığını hatırladım (facepalm) öte yandan french press ve moka pot var... 🤔 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 sabonis said: Deathblade said: sabonis said: dogadanpc said: https://www.hepsiburada.com/tefal-travel-mug-fun-term-siyah-0-36l-p-HBV00000EN7T3 0.36 yalniz gozden kacmasin bu koyduğunda 50ydi şimdi 40 tl bizim kara cuma bu kadar olur lan inanılmaz... İçi plastik anladığım kadarıyla. Bence çift kat boşluklu metalden şaşmamak lazım. Stanley'e para gömülmek istenmiyorsa Starbucks'ın metal termosları o konuda bayağı başarılı. ya aslında ben yanımda kahve taşıyayım kafasında değilim. evde bilgisayar başında içmek için istiyorum, alıyorum ve 5 dakikada soğuyup boka dönüyor kahve, nefret ediyorum. sıcak sıcak içeyim işte yarım saat boyunca istiyorum. o iş için de yeterli olur diye düşünüyorum ne kadar kıytırık da olsa tefal? bir de şöyle devrilmez bişi var o da yandan yandan göz kırpıyor bana: https://www.hepsiburada.com/pratigo-devrilmez-gecko-kirmizi-renk-termos-mug-p-OUTMEDPRTGKRMZ-yorumlari adamın hayatı pc başında geçiyor. tam 1 no lifer. ama sadece hs oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 hacı sen kahveni nerede içiyorsun mountain climbing'de mi? sdafhusadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 said: Samsung Galaxy S9 Plus, 64 Gb, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) 3.799,91 TL https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Siyah-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B07CRNJ2BT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Oha baya iyi diil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Bence alınır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Pratigoyu 2 hafta önce 50tl'ye aldım, gayet güzel ama büyük biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Ohş tam da telefon bakıyordum. Benim htc one m7 beş seneyi doldurmuş. Akşam abanayim buna hemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Xaero said: said: Samsung Galaxy S9 Plus, 64 Gb, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) 3.799,91 TL https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Siyah-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B07CRNJ2BT 4599 gösteriyor bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 düzeltmişler sanırım az önce girip baktığımda söylenen fiyattaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 aynen ben baktigimda 3799 + aksesuar packle 3899 falan oluyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ınısını ıvrıdını eve geldim fiyat değişmiş püh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 gri olan 4150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 sipeyskeyk said: Xaero said: said: Samsung Galaxy S9 Plus, 64 Gb, Siyah (Samsung Türkiye Garantili) 3.799,91 TL https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Siyah-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B07CRNJ2BT 4599 gösteriyor bende? Yanlış fiyatlama yapmışlar tahminen, S8+ fiyatı yazmışlar. Ha, zaten alacaksanız S8 alın S9'dan kelimenin gerçek anlamıyla hiçbir farkı yok. Performans benchmark testlerine kadar her şeyi aynı (bi tek kamera bir tık daha geride sanırım). Android update daha erken kesilir falan da çok geçerli bir argüman değil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 bundan sonra çıkan telefonlarda yavaştan 5g gelecek. mi mix3 fln gibi. bi telefonu 4-5 yıl kullanan biriyseniz biraz daha sabredin. en önemli değişiklik o olacak bence yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 sabonis said: bu koyduğunda 50ydi şimdi 40 tl bizim kara cuma bu kadar olur lan inanılmaz... abi sorma arkadasi da kandirdim aldik beraber 50 ye 2 gun sonra kafami skti daha da skmeye devam eder bu gidisle sdfhusdafhua o kadar taktıysa iptal etsin siparişi, bir daha sipariş versin. ben geçen gün 80 lira için mesela iptal ettim, tekrar verdim siparişi. troll arkadaşlarım hüehüehüe pintisin falan diye troll'lediler 2 saat. ulan 2 tık ile 80 lira daha az verdim durduk yere :D veya dedikleri gibi git bi kahve ısmarla harbiden bıdı bıdı yapıyorsa :D senin suçun değil zaten, indirim yapmayı planlamayı bilmeyen hepsiburada ve tedarikçilerinde suç. 2 gundur 30 a satiyolardi. sabah bi deneyim dedim yazdim bole bole 40 tl hediye ceki sey etti hb saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 df said: bundan sonra çıkan telefonlarda yavaştan 5g gelecek. mi mix3 fln gibi. bi telefonu 4-5 yıl kullanan biriyseniz biraz daha sabredin. en önemli değişiklik o olacak bence yakın zamanda. 5g mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 4.5g neyinize yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Yakında hangi telefon 5g'li çıkacak, onu anlamadım ben? İhalesi vs. 2020'lerde planlanacak diye biliyorum ben, yakın derken hedef 2023 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 turkiyede ne 5gsi la yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Dünyanın en pahalı mobil internetini kullanıyoruz 5g çıkınca 3g yi ucuzlatmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Araştırmaya göre dünyanın en pahalılarından birisi ABD çıkmış: Türkiye görünüşe bakılırsa 3G ve 4.5G'deki gibi 5G'ye sonradan geçmeyecek. Bu sefer 5G'ye geçen ilk ülkelerden biri olmayı amaçlıyor. Ankara'da kurulan merkez geçenlerde Turkcell'in Huawei ile başladığı testler onu gösteriyor. 5G'li telefonların önümüzdeki yıl piyasaya çıkması bekleniyor. 4.5G neden yetmiyor sorusuna gelecek olursak yakında şehir merkezi gibi kalabalık yerlerde 3G'de olduğu gibi yeterli olmayacak. 5G'deki ms olayı ise efsane :D [video]https://www.youtube.com/watch?v=fbxLlkY_l3U?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 5g 2020 de çıkıyor trde de. Telefonu 4 yıl fln kullanan birisi 2 3 yılı 5g ye denk gelecek şu an alan birisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar