Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 933 u alayim bende bari bana 450 tl ye gelio iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 logitechlerin yeni serilerinin de rahatsız olduğu yönünde yorumlar var, ben 930 dan hala çekiyorum okuyup almanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Kac dolar sonrasi gumrukde kaliyodu bide bunu egale etmek icin urunleri bolup farkli kartlardan farkli adreslere mi almak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bu Cuma Black Friday yahu, bekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 430 u tavsiye ediyorum kesinlikle. Razer Kraken de var, Steelseries 7H de, en iyis 430. Bu kadar rahat bir kulaklık olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mighty_THoR said: logitechlerin yeni serilerinin de rahatsız olduğu yönünde yorumlar var, ben 930 dan hala çekiyorum okuyup almanızı tavsiye ederim. Kulagi filanmi acitiyor ne gibi rahatsizlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Valvyn said: Kac dolar sonrasi gumrukde kaliyodu bide bunu egale etmek icin urunleri bolup farkli kartlardan farkli adreslere mi almak lazim gumruk bedelini verdikten sonra hicbir sekilde kalmiyor. Amazondan rahatca satin alabilirsin. 250 dolarlik alisveris yaptim sorun olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Editor said: Mighty_THoR said: logitechlerin yeni serilerinin de rahatsız olduğu yönünde yorumlar var, ben 930 dan hala çekiyorum okuyup almanızı tavsiye ederim. Kulagi filanmi acitiyor ne gibi rahatsizlik? kafa buyukse sorun biraz. Sıkıyor diyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Dolar costu pek birşey çıkmaz artık bize göre. En fazla ssd fln. işte. Geçen sene bedava kargo mevzusu vardı. Donanımhaberciler 345435 account açıp elektrikli testere bile getirtti kargo bedava diye. Şu an tr'ye hizmet veriyor diye şükrediyoruz asaffas. Burayı takip edin. http://forum.donanimhaber.com/m_55392272/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Editor said: Mighty_THoR said: logitechlerin yeni serilerinin de rahatsız olduğu yönünde yorumlar var, ben 930 dan hala çekiyorum okuyup almanızı tavsiye ederim. Kulagi filanmi acitiyor ne gibi rahatsizlik? Kulak padleri kulağı terletiyor ve acıtıyor, g930 ağır bir kulaklık kafada uzun süre kaldığında ağrı yapıyor, ayrıca kulaklıkla headband in birleştiği yer çok dayanıksız en ufak bir esnemede kırılıyor, birçok 930 kullanıcısının büyük belası. ben 933 ve 433 baktım kulak padleri için iyi yorumlar görmedim. Bende 930 yerine bir kulaklık almak istiyorum bulan bana da söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 kablosuz kulaklik ise skullcandy plyr 1 essek kadar kafam var alet resmen bana alisti. headfideki yorumlarini okuyup almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 logitech g35 kullandım 2 ay. kafama küçük geliyodu baya rahatsızdı tepe kısmı batıyodu böyle. closed ear olduğu için bide dışardan gelen sesleri duyamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 g430 bas geç ya. hem ucuz hem inanılmaz güzel bir kulaklık bence. benim çok hoşuma gidiyor valla. kulağı süper kavrıyor mesela, uyuya kalmışlığım var ya. ki benim kafam büyüktür kulaklar kepçe falan biraz. ama ne bileym krakenin sesi 5-6 kat daha fazla çıkıyor. g430 kesmemeye başladı son zamanlarda beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bende var g930, 8-9 ay kadar kullandım. sol kulaklık çok cızırtı yapıyor ki bu cızırtı kulak sağlığı açısından da kötü, kulak çınlaması yapabiliyor, uzun süre kullanınca da kulağı ağrıtıyor. ayrıca kulaklık bildiğin kırılıyor abi, esneklik açısından zayıf bir ürün belli bir süre sonra dayanmıyor. alırım sadece wireless'ına ihtiyaç duyduğumda kullanırım diyorsan alın, yoksa ben tavsiye etmem kimseye sürekli kullanacaksan. kesin yine indirime girer bu model (veya girmiştir belki de çoktan) ucuz etin yahnisi diyeyim siz anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Benim g930 cızırtı yapmıyor. Bi sıkıntı yaşamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bende bundan vardı. sağ ve sol tarafta kafa ayarı yapılan yerden kırıldı, 2 taraftan birden. kafamdan cıkartırken esnemeye dayanamadı plastik yapısı, o yüzden daha esnemeye müsait bir kulaklık bakıyorum. g430'un içinden metal bir bant geçiyor sanırım ama cok saglam mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Aiko said: bende şunu aldım 69 dolara geldi; http://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E250B-AM/dp/B00OAJ412U/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448283257&sr=1-1&keywords=samsung+evo+850 Ben açınca $79.99 + $5.39 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey diyor fiyata. Sen nasıl 69 dolares e aldın bunu. Bir de tekrardan sorayım, msata bunu alsak türkiyede garantisi olmuyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ps'e external hdd alacaktım, onun yerine ssd mi alsam acaba, nasıl çalışıyor ki? forumlarda gördüm millet ssd takıyormuş. g930 fiyatı çok iyi ama reviewler korkutan cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Logitech G710 MX Blues 85$ Kargo dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ne kadar çirkinmiş ya tipi keyboardun asdasd pazar malı gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 g710 çok başarılı bir keyboard evde var ve çok memnunum, şimdi bunu görünce ofise de bir tane alsam mı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Trans said: msata bunu alsak türkiyede garantisi olmuyor dimi Bu ürünü kasada tam olarak nereye takıyoruz ya? Girişlerini bir şeye benzetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 karatan said: Trans said: msata bunu alsak türkiyede garantisi olmuyor dimi Bu ürünü kasada tam olarak nereye takıyoruz ya? Girişlerini bir şeye benzetemedim. anakartın üzerine takıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 G710'da devamlı keycap çatlama kırılma sıkıntısı yaşayıp sonunda klavyeyi komple kırmıştım. Alacakların bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 wireless kulaklık ne var baska bu 933 dısında tavsiye edeceğiniz? bide mekanik klavye bakıyorum, var mı amazonda indirimde olan tavsiye. amazon lordlarım inşallah gpuları indirime sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar