Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Lan editor rezil ettin beni. NSFW KOYSANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 hiç güleceğim yoktu sabah sabah asfkljasfklas pardon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 µh said: mekanik klavye istiyorum ben 40-50 dolar civarına ya güzel bir şey indirime girerse yazar mısınız Anca 80$ a kadar düşmüş bugün özel corsair lerde indirim var AMAZON Corsair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Ya zikicem "recommended"'da, "recently viewed items"'da donlar, çoraplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 KAÇIRMAYIN! SanDisk Ultra Fit 128GB USB 3.0 35$ A geliyor toplamta TR ye http://www.amazon.com/SanDisk-Ultra-128GB-Flash-SDCZ43-128G-G46/dp/B00YFI1EBC/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 oha ne kadar ufakmış o öle. çok güzel. ihtiyacım yok ama. bu arada 128'e ihtiyaç duymayanlar için hepsiburadada 64'lüğü 58 lira. alın yarın gelsin, 1 ay beklemeyin amazon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 alınca 3 güne kaybetme garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 SSD ler çok fena ya acayip pahalı indirim olsa bile alınmıo Kingston HyperX Savage 480GB 155$ olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Selam, Bu seriler sıkıntılı. Benim 32'liği bilgisayar görmedi, çıkartayım dediğimde elimi yaktı! Sandisk ile mailleştik, değiştirdiler. Aldığım gibi hediye ettim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bu usb 3.0 belleklerde kendi içinde veri okuma/yazma hızı ne mesela, alıp içine ssd gibi oyun kurulup oynama imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 modeline göre bakıcan abi ona usb belleklerin hepsi aynı hızda olmaz tabi ki. ama ssd'ye yakın performans verecekse fiyatı da ona göre olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 su jet drive'larin fiyatlarinda inme olsa da alsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 aente said: Bu usb 3.0 belleklerde kendi içinde veri okuma/yazma hızı ne mesela, alıp içine ssd gibi oyun kurulup oynama imkanı var mı? yok malesef ssd'ye göre bariz yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sandisk extreme 250mb/s'a yaklaşıyor, yavaş demek biraz ayıp oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 200gb sandisk micro sd card 89 dolar amazon. http://www.amazon.com/dp/B00V62XBQQ/#mobile-twister_size_name_1455690546694 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 gördüğünüz fiyatları da yazın. topak eskiyince neyi kaçırmışım diye üzülmesi hoşuma gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://camelcamelcamel.com/ giriyorum bazen cok komik şeyler görüyorum. Fiyat takibi için cok iyi oluyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://www.amazon.com/LG-Electronics-34UM67-34-Inch-LED-lit/dp/B00VBNQJSM LG 34" Monitör 1750 TL ye geliyor TR ye kaçırmayın ;) türkiyede en ucuz 2450 ye teknosada satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 freesync - no gsync olsa atardım cüzdanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 oyun için fln o çözünürlük saçma abi gsync ne işine yarayacak. film için güzel ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ben bu çözünürlükte oyun oynuyorum ya. mesela en son division'ı oynadım, gayet güzeldi. RTS veya competitive fps değilse (cs:go gibi) sorun olmuyor. adamlarda gaming olarak tasarlamış sanırım yanlış anlamadıysam. http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UM67-P-ultrawide-led-monitor şaşırtıcı bir şekilde grafikleri kısmadan 970 ile division ı akıcı oynattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 nvidia ekran kartlarınıda destekliyor freesync hemde adamlar çok daha iyiyiz fps oranında diyorlar kendileri için gsync fps kısıyormuş filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Nvidia: We have no plans to support FreeSync and DisplayPort Adaptive Sync but ‘Never Say Never’ hatta freesync desteği gelecek diye haber yapıp sonra update falan geçmişler So Nvidia’s Senior PR, Bryan Del Rizzo contacted me and stated the following: “Untrue. Solely focused on delivering the best gaming experience with G-SYNC—which is shipping today from leading monitor OEMs.”. Looks like Nvidia doesn’t support the optional Adaptive Sync after all. saçma zaten nvidia kullanıcı olup da freesync monitor almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 it would appear that Nvidia has surprisingly agreed to giving Adaptive Sync and therefore FreeSync its full support. It has also hinted that G-Sync would be a superior alternative and appears to be quite confident in that statement. Although since FreeSync is now part of the VESA standard, it kinda makes sense that Nvidia has agreed to this. By the way, all this was revealed at a secret press conference in San Fransico during GAME24 as reported by Sweclockers.com. There is a relative lack of information surrounding this development but since the folks over at Sweclockers personally attended this event, it is certainly not a rumor. Read more: http://wccftech.com/nvidia-promises-support-freesync/#ixzz410pT3Rud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 verdiğin içeriğin başında update var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar