Crawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Abi dhdeki bebeler siparişler kargolanmayınca bir bir iptal ediyolar siparişleri. Dolayısıyla stok çıkıyor :D Refreshleyin sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 g303 24 dolar olsun yine lütfen:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 buralar da dh stayla çapula bağlamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 g710 blue alanlar aha burdan söylüyorum pişman olacaklar. Böyle bir ses yok çünkü evi falan inletiyor sesi ile. Sırf bu yüzden logitech bile bu sesin farkına varıp brown switch falan çıkardı. Satmayan model yani blue olan. O yüzden halen almamış olan varsa bence iki kere düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Harir said: g303 24 dolar olsun yine lütfen:( LÜTFEN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bende brown fiyatı niye öyle de o öyle diyordum bi renk için askjfklasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 abi ben sesi umursamıyorum ama evde en ufak click sesine gıcık olanlar var sdfs. Ondan blue yalan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 http://www.amazon.com/dp/B00GXX7222/ref=gbph_img_m-4_9662_b1dcc91b?pf_rd_p=2309269662&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=5550342011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0BAX3F57C2AW6ETEX5TH şunlar çokmu dandik acaba ? 99dolardan 22$ düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Brown olanın sesi çok hoş, hissiyatı iyi yani. Alabiliyorsanız brown olanı alın. Ama onda şuana kadar indirim olmadı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 olmuştu. almadım. 65 dolara inmişti.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 -Crawler- said: g710 blue alanlar aha burdan söylüyorum pişman olacaklar. Böyle bir ses yok çünkü evi falan inletiyor sesi ile. Sırf bu yüzden logitech bile bu sesin farkına varıp brown switch falan çıkardı. Satmayan model yani blue olan. O yüzden halen almamış olan varsa bence iki kere düşünsün. Abi çılgın mısın yok öyle birşey sdsfd G710+ Brown olarak çıktı, sonra aynı kasayı Blue'larla çıkarmaya başladılar talep olduğu için. Blackwidow'un falan bu kadar ünlü olmasının tek nedeni Blue switch'ler yani. O-ring takın abi mavilere sürekli bottom-out oluyorsanız, gürültünün çoğunu alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 neden blue daha ucuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Bright said: -Crawler- said: g710 blue alanlar aha burdan söylüyorum pişman olacaklar. Böyle bir ses yok çünkü evi falan inletiyor sesi ile. Sırf bu yüzden logitech bile bu sesin farkına varıp brown switch falan çıkardı. Satmayan model yani blue olan. O yüzden halen almamış olan varsa bence iki kere düşünsün. Abi çılgın mısın yok öyle birşey sdsfd G710+ Brown olarak çıktı, sonra aynı kasayı Blue'larla çıkarmaya başladılar talep olduğu için. Blackwidow'un falan bu kadar ünlü olmasının tek nedeni Blue switch'ler yani. O-ring takın abi mavilere sürekli bottom-out oluyorsanız, gürültünün çoğunu alıyor. o-ring siparişi nerden veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 İkisinin de MSRP'si 130$, stok miktarı daha fazladır Blue'ların ondan daha ucuzdur. O-ring'leri Aliexpress, Ebay, Amazon ve Sanayi'den temin edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Bright said: İkisinin de MSRP'si 130$, stok miktarı daha fazladır Blue'ların ondan daha ucuzdur. O-ring'leri Aliexpress, Ebay, Amazon ve Sanayi'den temin edebilirsin. global olarak bütün keycaplere uyuyor mu o-ring? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Hayır, bazı kısa keycap'lerde takacak yer yoksa sorun çıkartabiliyor ama standart profildekilere (%90+) uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Bok gibi geçti cyber monday. Amazon'u protesto edip, siparişini verdiğiniz klavye ve fareleri iptal edin beyler. Cezasını çeksinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bingildak said: xaty merhaba, 27" monitoru hangi adrese göndermem gerek sana ulaşması için. teşekkürler bu arada (:D monitör malesef :D tv getiresim var ama bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 barbu said: Bok gibi geçti cyber monday. Amazon'u protesto edip, siparişini verdiğiniz klavye ve fareleri iptal edin beyler. Cezasını çeksinler... bitti mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Blue alip o ring takmak spor arabaya tüp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Alakası yok ya, bottom-out yapmadan yazmaya alışamazsan takmak çok daha mantıklı ki ben o kadar hafif type'lıyamıyorum her türlü vuruyorum dibine sdsfsd Cherry MX switch'ler baya derin. Red'lere çift o-ring takanlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 offfffff be. şu olsa hem hafif hem mikrofonlu hem wireless kulaklık ihtiyacımı bir arada çözecekti... http://www.amazon.com/dp/B01251KZUQ/ref=gbph_tit_m-4_9662_1502ad18?smid=A2F16HI5S35R6P&pf_rd_p=2309269662&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=5550342011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1NPR67S2AVPBKNNSVG6M türkiye'ye gelmiyor annesini satiim ya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 olum brownun nerdeyse hiçbir farkı yoktu la silikondan, gittim denedim g710+'ı. bi şeyleri yanlış mı yapıyom anlamadım ama blue daha iyidi lan sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 G910 akar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 710+ yı suan tekrar amazon satıyor ama black friday'e göre pahalı gg bitti olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar