SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hatta geforce kendi sitesinde varmis videosu http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/diy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 aynısını düşündüm abi ama gsync kitleri tekli olarak satılmayı bırakmış. o videodaki kiti önceden nvidia satıyormuş, artık sadece monitore takılı olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 O kit en son 100$ falandı galiba. Getirtenler olmuş tr'de hatta yapmışlarda. Monitor kusursuz hakketten de bende de var aynısı. Valla bence gsync olayına giriyorsan uyumlu ekran kartın varsa bari ips+gsync olanlar çıktı biraz beklersen uygun olur fiyatları. Bari onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ips gsync'de mantıklı geliyor aslında ama ips hiç kullanmadım gözümle de görmedim. hani ips olanla olmayanın oyun deneyimindeki farkını anlayamıyorum ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Logitech klavye gomsem mi diyorum ama sonradan turkce keycap bulup degistirebiliyor muyum? Bazen turkce harfler gerekli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 lan kaç yıldır gaming yapan adamlarsınız hala türkçe karakterlerin yerlerini ingilizce dizilimde öğrenemediniz mi? bu olayda enter tuşu gibi. kullandıkça alışıyorsunuz. ben yıllardır tr layout keyboard almadım çatır çatır türkçe yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 turkce karakter ne ya, koylu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bingildak said: ips gsync'de mantıklı geliyor aslında ama ips hiç kullanmadım gözümle de görmedim. hani ips olanla olmayanın oyun deneyimindeki farkını anlayamıyorum ondan. Gaming de teoride bir fark yok. Sadece görüş açıları iyi ve renkler çok daha iyi ips'de. Mesela bu 248QE TN panel olduğunu için sağdan soldan veya aşşağıdan bakınca siyahlanmalar oluşuyor hemen. O yüzden belli bi açıdan bakmak gerekiyor tn panelli monitörlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 lan samsung 700 dolara indi isvece yollamiyo iyimi tuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 isterse çince karakter olsun. uk layout olduğu sürece farketmez keko amerikanlar keşke herşeyimiz farklı olsun arayışa girmeseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Korax said: Millet http://www.amazon.com/Samsung-34-Inch-LED-Lit-Monitor-S34E790C/dp/B00Q7VCSGU/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1448643789&sr=1-7&refinements=p_n_size_browse-bin%3A3547808011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A12659080011 su monitöre göz koymustum ama 920$, bakinirken sunu buldum: http://www.amazon.com/LG-Electronics-34UC87C-34-0-Inch-LED-Lit/dp/B00Y09G6JG/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1448643789&sr=1-3&refinements=p_n_size_browse-bin%3A3547808011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A12659080011 Arada 240$ fark var, backlight bleeding falan demisler user reviewlarinda. Bide LG ips panel, Samsung VA panel, alinirmi LG ne dersiniz? 600$ vericem bi monitore ama hala ışık sızması olucak he? kalsın abi benim şuanki monitorumde var ışık sızması sağ alttan çok az bi seviyede olduğu için rahatsız etmiyor tabi ama dediğim gibi bi dünya para verdiğim monitörde çıksa ağlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yani iste oyuzden duraladim bi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 110volt olayı olmasa yardırıcam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 barbu said: Logitech klavye gomsem mi diyorum ama sonradan turkce keycap bulup degistirebiliyor muyum? Bazen turkce harfler gerekli oluyor. eksik tus var diye biliyorum tr klavyelerle us klavyeler arasinda ona bir baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Fistan said: 110volt olayı olmasa yardırıcam da ya sanirim 2 voltajda da calisiyor yani sadece kabloyu degistirsen oluyor misal bende mac mini var o oyleydi kesin bakmak lazim hatta baktim direk kabloyu degistirsen olur Typical:<45 Power Saving Mode:<0.5W Power Off Mode:<0.5W Voltage:100-240V, 50/60Hz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 her alette öyle değil dönüştürücü var da onların da adam gibisi pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi yukardakini amazon sayfasindan aldim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 110v isteyen ne ki? traş makinası, mutfak robotu mu alıyosunuz? (kitchenaid getirmiştim gerçi ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 barbu said: Logitech klavye gomsem mi diyorum ama sonradan turkce keycap bulup degistirebiliyor muyum? Bazen turkce harfler gerekli oluyor. yaw. cap olsun olmasın ne önemi var. karakterin yerini biliyorsan ne derdi var? millet niye bu kadar tuş derdinde anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 xaty said: 110v isteyen ne ki? traş makinası, mutfak robotu mu alıyosunuz? (kitchenaid getirmiştim gerçi ben) elektrikli el aletleri hep amazon.com da 110volt standart 220de var ama hem pahalı diğerlerine göre hem de 100 tane 110volt varsa 3 tane 220v var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 SenariouS said: abi yukardakini amazon sayfasindan aldim ama sen neye cevap verdin bilmiyorum ben baska biseyler icin öylesine yazmistim ilk mesajımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 sabonis said: barbu said: Logitech klavye gomsem mi diyorum ama sonradan turkce keycap bulup degistirebiliyor muyum? Bazen turkce harfler gerekli oluyor. yaw. cap olsun olmasın ne önemi var. karakterin yerini biliyorsan ne derdi var? millet niye bu kadar tuş derdinde anlamadım. Ya benim disimda biri de kullanir filan. Nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yaw allasen, kasmaya, düşünmeye değer mi. kim gerçekten önemli ve/veya acil bişi yazmak için oturacak bilgisayarına vs. aman be ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ekran kartı olayını erteledim, 1000 serisini bekleyeceğim. 970 alacaktım vazcaydım. O bütçeyi daha iyi ssd, kablosuz god tier bir headset ve mouse için kullanacağım. Yeni topladığım sisteme 560ti'yi takacağım 1000'e updateleyene kadar dursun idareten. Samsung PRO serisine güzel bir mega indirim girerse 512 giga versiyonu patlatırım efil efil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Beyerdynamic DT 990 Pro: http://www.amazon.com/dp/B0011UB9CQ/ off şunu alsam mı, fiyat o kadar iyi ki. amerika'dan kardeşim geliyor önümüzdeki ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar