Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 valla bosuna kasıyolar hersezon ehr sezon yenı anime falan. her hafta 7 kere one piece tekrar versinler izliyelim olsun bitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Initial D'nin yeni OVAsı çevrilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Be sezon sunlara bakiyorum: Log Horizon Parasyte Your Lie in April Aldnoah.Zero KanColle Saekano Gourmet Girl Graffiti Maria the Virgin Witch The Rolling Girls Assassination Classroom Death Parade Epey verimli bir sezon, her tarzdan kaliteli animeler var. Hepsi guzel bu saydiklarimin. Isuca kaldi bir bakacagim, 3 gun sonra basliyor ama o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 gerge imawa no kuni no alice'e de bak bi' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 tokyo canavarı karekök 3. bölüm yazar kızın gülüşü için başta baya düşündüm ben bunu nereden hatırlıyorum diye sonra gözümüze sokmalarıyla fark ettim bandajlı ghoul olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ya ben tokyo ghoul'un konusunu anlayamıyorum bir yerler ok de geri kalan kısım çok alakasız bu kimdi lan niye şimdi bunu gösteriyor modunda izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Cuma çok güzel oldu Jojo+Death Parade+ Ansatsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 aldnoah ida droladigim icin izliycek bisi kalmadi bu sezon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 assassination classroom 3.bölümü yayınlanmayacaktı ama leak olmuş, 1080p beklemeyin yani. İŞİD iki japonu kaçırmış http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2015-01-23/3rd-assassination-classroom-episode-delayed/.83616 said: UPDATE: According to Yomiuri Shimbun, Fuji TV's Public Relation Section confirms the reason of the cancellation is a scene that a character is swinging a knife to kill a monster in the episode. sonra böyle bir açıklama gelmiş ama bilemedim. bu şekildeyse çok saçma animeyi yasaklamaları falan gerekir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Death Parade 3 kız trap çıkıcak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ben predestination çekecekler sandım :d. Death Parade'a başta haksızlık etmişim, Bartender gibi baya hoş izlettiriyor kendisini sıkmadan. Ansatsu da fena değil, yaratığın içinde Onizuka Eikichi yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Xenus said: Death Parade 3 kız trap çıkıcak sandım aynen bende, bence ole baslamıslar scripte sonra deiştirmişler yememiş japonyada göstermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Haha, assukırasu baya iyi gidiyor. Eğlencelik olarak sezonumun favorisi oldu. Bir de death parade konu itibariyle baya iyi. Ama daha çok anger ve suffer olsa tadından yinmes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Pati'nin alenen Soukyuu no Fafner EXODUS'u es geçmesi yüreğime dokunuyor, bilin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Onun oncesini izlemeye useniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 aynen. ilk bölümü izledim beğendim, sonra anidbye baktım kaç bölüm olucak ona bakmak için. prequeli varmış, o kadar bölümü topluca izlemeye üşendim, bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Öncesinde 45 dakikalık bir prequel OVA (Right of the Left), sonun sonbrasında geçen 25 bölümlük bir seri (Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor) ve onun sonrasında geçen uzun metraj bir Anime film (Heaven & Earth) var. Toplamda bir haftada bitirirsiniz hepsini. Sadece EXODUS'un şiir gibi akan animasyon kalitesi için bile kendinize bu iyiliği yapın, izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Haftada 3-4 saati zar zor ayiriyorum ben animeye, o saatlerde de sezonu izliyorum. Cok ender arsivden baktigim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 kuruko'da ne cacık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 daha durun. ileride zone'dan çıkmayacaklar. herkes zone zone zone zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 fafneri arkadasim vermisti bana ama kaybettim :( yeni sezonu bende o yuzden izliyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 liste yapıyodunuz olm eskiden noldu o işler ? takip edemiyorum özet geçin önerin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 tokyo ghoul skandal kötü ya droplayacam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 abi son bolum neydi oyle jadfmsgkgl butce negatife mi indi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 oha tokyo ghoul'ün şimdiye kadarki en kötü bölümü olmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar