Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 KanColle bekledigimden cok daha iyi cikti. Art ozellikle cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 tam bir kanser bu başlık ya. ben de neden kancolle başlığına kimse yazmıyor, kimse izlemedi mi diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Moe shit ve eye candlyler disinda birseyler bulamadim bu sezon fafner haric, aldnoah da en buyuk haylkirikligi oldu O kadar hype var Kancolle basligindaki videoya bile dayanamadim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Saekano'yu sevdim, izlenir. Unlimited Fafnir ve World Break crapy crapy crap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Yeni gelen animelerin seslerinde ufak ufak takılma kırpıtmalar yaşayan varmı? Sadece yeni animelerde yaşıyorum bu problemi. Codecmi saçmaladı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tokyo ghoul karekök bölüm 2 cidden dede baykuş mu çıkacak acaba? ne zaman laf baykuştan açılsa sonraki sahnede dede çıkıyor kahve hüpletiyor,yaşlı falan da dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Fafnir cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Bİ KIZUMONOGATARI VARDI HATIRLAR MISINIZ, ÇIKIYORDU BİRKAÇ SENE ÖNCE? HA? HAA? ÇIKIYOR MU O? FUCKING NISIO. http://i.imgur.com/QW2iIer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Onizuka sensei... Nereden aklıma getirdin zun ya. T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 xunn said: Bİ KIZUMONOGATARI VARDI HATIRLAR MISINIZ, ÇIKIYORDU BİRKAÇ SENE ÖNCE? HA? HAA? ÇIKIYOR MU O? FUCKING NISIO. http://i.imgur.com/QW2iIer.jpg oku kitabini sende... en iyi hikaye bu sirada kizumonogatari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 vaperon said: Onizuka sensei... Nereden aklıma getirdin zun ya. T.T SAX SOLO; DAAARAARA RARAAAA, DAAAA RA RAAA RARAAAAA~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tokyo ghoul dedenin owl olduğu kesin herhalde di mi? bence de fazla vurguladılar. bir de bu mangadan tamamen ayrıldı mı şimdi? mangayı okumak gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Laurelin said: Moe shit ve eye candlyler disinda birseyler bulamadim bu sezon fafner haric, aldnoah da en buyuk haylkirikligi oldu O kadar hype var Kancolle basligindaki videoya bile dayanamadim heh moe shit ne var onları izleyeyim ben direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Laurelin said: Moe shit ve eye candlyler disinda birseyler bulamadim bu sezon fafner haric, aldnoah da en buyuk haylkirikligi oldu O kadar hype var Kancolle basligindaki videoya bile dayanamadim heh ama kavga ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 code geass tan daha kotu bir ikinci sezon yapmayi basardi adamlar, ben ne yapiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 SenariouS said: ama kavga ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Laurelin said: code geass tan daha kotu bir ikinci sezon yapmayi basardi adamlar, ben ne yapiyim :D daha ilk bolumdu ya bide zaten urobutcher demisti kimse olmedi lan diye regalya istedigin yeri zamani sec. Uzun zamandir dovus maci yapmadim. Centilmen bir sekilde agzini burnunu kirayim. sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 urobutcher yazmiyor ki abi yalniz ilk uc bolum disinda hic etkisi yok adamin, bulasti kaldi titri ShadowFury said: tokyo ghoul dedenin owl olduğu kesin herhalde di mi? bence de fazla vurguladılar. bir de bu mangadan tamamen ayrıldı mı şimdi? mangayı okumak gerekir mi? evet tamamen alakasiz bir rotaya sapti mangayi oku istersen de o kadar sacma bitiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Fly said: urobutcher yazmiyor ki abi yalniz ilk uc bolum disinda hic etkisi yok adamin, bulasti kaldi titri bildigim kadari ile genel hikayeyi o yazdi. o yuzden sonunda ben kimseyi oldurmedim ki yah yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Fly said: ShadowFury said: bir de bu mangadan tamamen ayrıldı mı şimdi? mangayı okumak gerekir mi? evet tamamen alakasiz bir rotaya sapti mangayi oku istersen de o kadar sacma bitiyor ki Manga tamamen bitti mi? Tokyo Ghoul:re diye sequel serisi var filan deniyordu, devam ediyormuş hala, 1. seriyle alakasız mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 durarara çok iyi gidiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ShadowFury said: Fly said: ShadowFury said: bir de bu mangadan tamamen ayrıldı mı şimdi? mangayı okumak gerekir mi? evet tamamen alakasiz bir rotaya sapti mangayi oku istersen de o kadar sacma bitiyor ki Manga tamamen bitti mi? Tokyo Ghoul:re diye sequel serisi var filan deniyordu, devam ediyormuş hala, 1. seriyle alakasız mı o? bitmedi dostum. tokyo ghoul:re 2.sezonu bunun. birbiriyle bağlantılı. spoiler vermiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Nedense Death Parade acayip içine çekiyor beni izlerken. Baya bir sevdim ve altyapıyı merak ediyorum. Assassination Classroom da eğlencelik çıtır çerez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Tokyo Ghoul mangaya yetişiyim o zaman. Bu arada daha 2 bölüm çıktı ama bu sezon favorilerim belli oldu bile, kesinlikle Rolling Girls. 1 hafta geçse de yeni bölüm izlesem diyorum şimdiden. Ama Ansatsu Kyoushitsu da yakın takipte, bayağı eğlenceli. Rolling Girls'te bayağı Kill la Kill tadı var zaten, dövüş sahneleri, abartılı animasyonlar, patlamalar, uçuşan figüranlar filan mükemmel. Animasyonlar ve karakter dizaynları da andırıyor. Gerçi lead karakter figüran(:p) olduğundan ilk 2 bölüm kadar aksiyon temelli olmama ihtimali de var, ama yine de çok eğlenceli. Mizah tarzı, karakterleri, müzikleri filan da çok hoşuma gitti, şu noktadan sonra tahtını başka animeye kaptırmaz herhalde. (-ki bu sezon sequellar hariç bayağı zayıf çıktı zaten, potansiyeli olan Death Parade ve Yoru no Yatterman var, geri kalanı bayağı vasat. Sezonluk guilty pleasure özel kontenjanından Yuri Kuma Arashi listeye girer, Maria, Saekano filan gibi vasat üstü birkaç tane daha saysam, Koufuku Graffiti de Shaft özel slotundan girse bile geri kalanı bayağı vasat. Neyse ki bunlar haricinde de güzel sequellar var en azından.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 konuk supervizor falan gibi biliyordum, ben de urobucher olucam diyip yetememisler oyleyse sdfs -- evet :re orijinalin sequelmis, simdi gordum ben de ilk manganin 72. chapter dolaylarindan baslayabilirsin direk animedeki compresslenmis kisimlari cok merak etmiyorsan, iki medium da ilk sezon finalindeki gelismelere cikiyor nihai olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar