Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2015 - Winter Season

vaperon

Öne çıkan mesajlar

urobutcher yazmiyor ki abi yalniz
ilk uc bolum disinda hic etkisi yok adamin, bulasti kaldi titri

ShadowFury said:

tokyo ghoul

dedenin owl olduğu kesin herhalde di mi? bence de fazla vurguladılar.

bir de bu mangadan tamamen ayrıldı mı şimdi? mangayı okumak gerekir mi?

evet tamamen alakasiz bir rotaya sapti
mangayi oku istersen de

o kadar sacma bitiyor ki
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

ShadowFury said:

mangayi oku istersen de

o kadar sacma bitiyor ki

Manga tamamen bitti mi?
Tokyo Ghoul:re diye sequel serisi var filan deniyordu, devam ediyormuş hala, 1. seriyle alakasız mı o?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Fly said:

ShadowFury said:

mangayi oku istersen de

o kadar sacma bitiyor ki

Manga tamamen bitti mi?
Tokyo Ghoul:re diye sequel serisi var filan deniyordu, devam ediyormuş hala, 1. seriyle alakasız mı o?

bitmedi dostum. tokyo ghoul:re 2.sezonu bunun. birbiriyle bağlantılı. spoiler vermiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tokyo Ghoul mangaya yetişiyim o zaman.

Bu arada daha 2 bölüm çıktı ama bu sezon favorilerim belli oldu bile, kesinlikle Rolling Girls. 1 hafta geçse de yeni bölüm izlesem diyorum şimdiden.
Ama Ansatsu Kyoushitsu da yakın takipte, bayağı eğlenceli.

Rolling Girls'te bayağı Kill la Kill tadı var zaten, dövüş sahneleri, abartılı animasyonlar, patlamalar, uçuşan figüranlar filan mükemmel. Animasyonlar ve karakter dizaynları da andırıyor.
Gerçi lead karakter figüran(:p) olduğundan ilk 2 bölüm kadar aksiyon temelli olmama ihtimali de var, ama yine de çok eğlenceli. Mizah tarzı, karakterleri, müzikleri filan da çok hoşuma gitti, şu noktadan sonra tahtını başka animeye kaptırmaz herhalde.
(-ki bu sezon sequellar hariç bayağı zayıf çıktı zaten, potansiyeli olan Death Parade ve Yoru no Yatterman var, geri kalanı bayağı vasat. Sezonluk guilty pleasure özel kontenjanından Yuri Kuma Arashi listeye girer, Maria, Saekano filan gibi vasat üstü birkaç tane daha saysam, Koufuku Graffiti de Shaft özel slotundan girse bile geri kalanı bayağı vasat. Neyse ki bunlar haricinde de güzel sequellar var en azından.)
Sosyal ağlarda paylaş

konuk supervizor falan gibi biliyordum, ben de urobucher olucam diyip yetememisler oyleyse sdfs

--

evet :re orijinalin sequelmis, simdi gordum ben de

ilk manganin 72. chapter dolaylarindan baslayabilirsin direk animedeki compresslenmis kisimlari cok merak etmiyorsan, iki medium da ilk sezon finalindeki gelismelere cikiyor nihai olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...