Shean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Yeni siteler çıktıkça merak ediyorum. Sizinkiler neler? Doğru dürüst bir yer arıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ben Remus kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Remus babası. Bana Remus aktif değilken kullanacağım şeyler lazım. Aynı zaman da köşe yazıları ve bilgilendirici yazıları olması gerek. Al Jazeera'yı sevmiyorum fazla ortadoğulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Seele said: ben Remus kullaniyorum. şunu demeye geldim direk başlığı görünce. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 diken.com.tr takip ediyorum ben. Remus ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 remus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://www.bbc.com/news/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 T24, AlJazeera, Onedio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Remus neymis ilk kuz duydum bir de sitesini bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 remus,t24,elcezire ha bide onedio var ama onda haber okumadan istemeden testlere giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 kesinlikle Remus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 remus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Remus taraflı haber yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 hürriyet milliyet ntvmsnbc radikal sabah habertürk cnntürk memurlar.net gözcü bedelli ile ilgili bişi var mı diye hepsine bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ne haberi olduğuna göre değişir yani. radikal.com.tr vg247.com ntvspor.net denofgeek.com comingsoon.net superkarga.com bir de gamespot news ile her gün jess mcdonell bebeğimi izliyorum ashfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Diken, Cumhuriyet ikilisi çok iyi. Birgün, Zaman, Hürriyet tamamlayacı olarak güzel. Radikal = İsmail Saymaz Yabancı olarak Vice baya iyi, ama çok hipster haberde yapıyor. Evet taraflı haber yapıyorum :) Midem kaldırsa Yenişafak'ıda takip edicem aslında, baya sağlam (kendi çapında) haber yapıyorlar. Diken'in iyi olmasının nedeni haber kaynaklarını veriyor ve özet geçiyo. Cumhuriyet'te son zamanlarda en iyi haberciliği yapan gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 www.ensonhaber.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 remus yetiyor tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ara ara KuddusiMavra'yı da takip ediyorum. taraflı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Hürriyet, Sözcü, T24, Diken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Remus,t24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Remus Zaytung Reuters Bu sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 T24, Bianet ve Google Haberler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 radikal'i 1 ay kadar önce unlike/unfollow ettim bianet, t24, diken beliriyo monitörümde arada bir ama kasten haber sitesi açtığımı hatırlamıyorum hani sosyal medya'dan yönleniyorum genelde bunların arasına bir sürü başka şey de giriyor haber sitesi niteliğinde sayılabilir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar