Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenler günü hatıraları


Tori

Öne çıkan mesajlar

Abi google hani öğretmenler günü doodle'ı yapmış ya.

http://4.bp.blogspot.com/-JHu2xcXBqmc/U3RY_MHA3BI/AAAAAAAAAfM/HobAIPXm-rE/s1600/Capture.JPG

Öyle bir öğretmenlerimi hatırladım.

Bir ingilizce öğretmenim vardı, karı kocamla şuraya gittik kocamla buraya gittik diye ingilizce anlatırdı, bitirince ne anlattığını kalkıp söyleyebilene artı verirdi. Her ders lan her ders. Kocası ikide bir bizim okula gelip derse girerdi bebelerin arasına otururdu saçma salak kikirderlerdi, nasıl bir foreplayse o artık.

Lisede bir kimya öğretmenim vardı, yan sınıfta 11-Cde armut soyadlı bir çocuk vardı, zaten çocuğun ezildiği belliydi, bir de paso bu puşt ezerdi, koridorda bağrırdı ARMUUUUUT ARMUUT NABIYON OLUM diye. Onun sınıfındakiler anlatırdı işte hoca ARMUT GEL LAN TAHTAYA dedi bir anda herkes koptu falan diye.

İlkokulda bir sınıf öğretmenim vardı, ne zaman konu açılsa sakın yahudi veya ermenilerle arkadaşlık etmeyin, onlarla konuşmayın, onların hepsi hastalıklı sizi de verem yaparlar derdi. Verem aşısı vardı o zaman, tey tey. Can matematikleri hatırlayorsanız kudos to you, birgün hepimizden onları toplayıp BUNLAR YAHUDİYMİŞ ÇOCUKLAR :OOO demişti.

Bir türkçe öğretmenim vardı, sigara şeytanın cinsel organıdır artık siz düşünün ne kadar kötü olduğunu derdi. Cuma günü zorla erkekleri camiye yollayıp haftasonuna hutbenin konusunu kompozisyon verirdi. Kızlar da rastgele bir konuda kompozisyon yazardı. Sonra birkaç veli şikayet edince bırakmıştı. Hepimizin çantasının fermuarına BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIN??? şeklinde hazırladığı stickerları yapıştıttırmıştı, onun için de şikayet etmişlerdi.

Amerikada nisanda mı mayısta mı ne öğretmenler haftası kutlanırmış, 4chande "when you realize most of your highschool teachers were just random assholes couldnt succeed in life" gibisinden hit bir topic vardı, aylar sonra direk onu hatırladım, şimdi bizim kendi mübarek öğretmenler günümüzde direk o oldum lan.
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/263/430/3a0.jpg

geçen de benim küçük kuzen geldi, istanbulda özel okulda okuyor, okulçıkışı öğretmeninin evine gitmişler waffle yiyip sessiz sinema oynamışlar falan anlatıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lisede dinci sınıfa girdiği anda ayağa kalkıp alkışlamaya başlardık, dakikalarca alkış kıyamet kopardı. Hoca 3-5 dakka beklerdi sessizlik oluşurdu. Teşekkür ederdi sevgi gösterimiz için, cümlesi bitmeden tekrar alkışlamaya başlardık. Dersin yarısı alkışlamayla geçerdi.
Birde aynı dinci bana şiir yazıp derste okumuştu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük çoğunluğu öğretmenler günü temalı değil ama öğretmen içeriyor umarım başlığı çok sarsmaz.

3. ve 4. sınıfta bize bakan bir karı vardı. Öğretmen demeye dilim varmıyor. Kocası kırtasiyeciydi. Haftanın yarısı iş eğitimi dersi ve getirdiği siyah poşet içerisindeki kırtasiye gereçlerini pazarlamak ile geçerdi. 5. sınıfta yaşıtlarımız denklem çözerken biz toplama çıkarmayı özümsemek durumunda kalmıştık. He birde bu karı iş eğitimi dersinde sinsiden malzemeyi başka kırtasiyelerden alanları gözüne kestirip bir bahaneyle tam anlamıyla pataklardı, böyle sağlı sollu iki eliyle tokatlardı... 5. sınıftaki lavuk da farksız. Kızları kucağına alıp boynunu öveletir, gelen müfettişle ganyan oynardı. Ağzından da alkol kokusu eksik olmazdı.
Lisedeki ırz düşmanı, henüz 20li yaşlarda öğretmen olan gabatlara girmiyorum bile..üniversitede mevkiyi kullanıp kızlarla yatıp kalkan akademisyenleri de işittik onları saygıla mötlerinden mikiyorum..


Ancaaak bunun dışında öğretme aşkıyla yanıp tutuşan, üstüne insanlığını da ekleyen değerli kişileri can-ı gönülden kutluyor, seviyor,özlüyor ve ellerinden öpüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir öğretmenimi sevmedim. Sadece 2 tane tarih öğretmeni vardı lise de onları sevmiştim. Birisi aynı zamanda taksicilik yapıyordu ek gelir olsun diye. Diğeri de çok araştırmacı gazeteci ve yazar gibi bir adamdı.

Diğerlerini niye sevmiyorum.
Çünkü ilkokul öğretmenimiz her sene en az sınıftan 2-3 kişiyi sağlam döverdi.
Ortaokuldaki öğretmenler biraz iyi öğrencileri seçip yatırım amaçlı davranır özel ders vererek para kırmaya bakardı. İdealist hiç yoktu.
Lisedekiler arkadaşı öğretmene evden sefer tası ile patlıcan kızartma getirtip kendi de tepsi ile çiğ köfte getirten ve okulda rakı içen, sigarası bittiğinde sigara araması yapan tiplerdi.

Sonuçta hiç biri kötü değildi fakat cehalet problemleri vardı. İnsanları eğitmesi gerekenlerin toplumun en eğitimli ve idealist kesimi olması gerekmiyor mu? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokul 2 yada 3. sınıftaydık. yine bir öğretmenler günüydü. herkes öğretmene hediyeler getirmişti işte borcamlar, bardaklar, mumluklar artık allah ne verdiyse.

sonra öğretmen bunları market poşetlerine koydu. aramızda diğerlerine göre irice olan 2-3 kişiyi seçti, biri bendim. yaşlar 8-9 civarı.

ellerimize ağır poşetleri verdi evine yollattı. elde poşetler üstümüzde önlük yürüye yürüye evine taşımıştık öğretmenin hediyelerini ders saatinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sex kesin vardir da, haberiniz yoktur. 100lerce kiza yazilan hoca mutlaka 1,2 tane dusuruyodur.

ben de ucan tekme yemistim hocadan. peder okula gelince adam once ozur dilemisti sonra da disipline yollamisti. hatta butun sinif gitmisti disipline, hepiniz sahit oldunuz ne oldu yazin diye herkese yazdirmislardi. yazilanlari begenmeyip tekrar yazdirmislardi, sonunda herkes disiplin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl okullarda okumuşsunuz mk.

İki tanesi hariç her öğretmenim hayatıma inanılmaz olumlu katkıda bulundu. Ki bunlardan bir tanesi mal bir din kültürü öğretmeniydi; diğeri de nasıl başarmışsa Almanya'da doğup büyüyüp almanca öğrenememiş almanca öğretmenimdi. İkisiyle de yalnızca birer sene muhatap olmak durumunda kaldım çok şükür. (Milli güvenlikçiyi falan öğretmenden saymıyorum.)

Bu ikisi hariç tüm öğretmenlerime teşekkür ederim. Öğretmenler günleri kutlu olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahauhauahauah konuya gel. Liseden mezun olalı 11 yıl oldu gerçi ama hala üst sınıflarla beraber şarkı bilem bestelediydik.

(Bu mesaj efsanevi paragraflara girecek ama olsun)

SFL'nin içinde
Ölümsüz bir aşk doğdu
Yiğit delikanlı Selçuk
Figen'e aşık oldu.

Figen'de onu sevdi
Ölümsüz bir aşk ile
Doyamadan sevdiğine
Selçuk gitti askere

Aradan aylar geçti
Okula haber geldi
Bütün okul mateme boğuldu
SELÇUK İPNE OLMUŞTU

TRLALAALLAAA TRALALALAALAAA.....
(Selçuk fizik, Figen kimya hocamızdı. Selçuk yüzünden okulu bitiremeyecektim nerdeyse.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kjashfjka süper başlık

ben lise 2. de polar ile kopya çekme tekniğini bizim sınıfa kazandırmış öğrenciydim.poların ön iç tarafına bant ile yapıştırıyordum kızların eteklerini katlaması gibi katlayıp bakıp çekiyordum. mina hoca vardı bilgisayarcı, aramız çok iyiydi beni severdi bende ondan çekinmez dersinde kopya hazırlardım.ondan sonra hukuk derse giren arzu hoca oda onun kankisi idi. neyse bu beni gördü ben gülüp geçtim. arzu hoca sınava gelir gelmez herkes ayağa kalksın üstündekileri çıkarsın dedi ajksdhasjk o anda bi güdük necmi soba atmosferi oldu.herkes bana baktı hocam içersi çok soğuk falan tüm sınıf beni kurtarmaya çalıştı.asdasf bende çıkarttım koydum poları sonra hocam fena satışa geldim falan dedim adasf tabi hoca aldı poları öğretmenler odasında yayınladı, etek altı taktiğini uygulayan ilk erkek olarak hocalar tebrik etti HAHAH disipline vermediler eyleme dönüşmediği için dasfaf

bide edebiyatçı gelmişti abla biraz leyla gibi ders anlatır ve ciddiye almazdı kimse okulda. zaten oda ciddiye alınmaya çalışmazdı haha neyse 1.kattaydık ben camdan atlayıp çıkar maç oynardım sonra dersin sonuna doğru gelip hocam tebeşir alamya göndermiştiniz unuttunuzmu diyip girerdim HAHAH hep de yerdi hee öylemi diyip.

ASDAF bunlar böyle anımdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm benim bütün hocalar 10 nuamraydı lan ilkokul ve lisede 1-2 tane hariç onlarda 1 sene girdi zaten baya şanslıymışım hehe
benim yatak vardı sınıfın en arkasında öğlen 1 saat basket oynadıktan sonra okul bitene kadar uyurdum orda kışsa zaten üstüme montları çekiyodum varlığım yokluğum bir oluyodu arada yemek yemek için kalkıyodum sdfsd enerjiyi toplayınca da güzel idman çıkıyodu akşama :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lavuk din öğretmenleri ve birkaç kişi dışında sevmediğim öğretmen yoktu benim. gerçi ilkokul dönemindeki kişiliğimle, şuanki kişiliğim arasında inanılmaz fark var. dr. jekyll ve mr hyde gibiyim sdfdsfg bu nedenle ilkokuldaki öğretmenleri seviyor olsam da gerçekten iyi insanlar mıydı emin olamıyorum.

baştan hatalı bir sistem olduğu için bu eğitim olayı minik kusurlar görmezden gelinebilir de o lavuk dincilerin olaylarını hiç unutamıyom.

bir adam vardı bize evrim teorisini çürütmek için "tavuk eti yersek kanatlarımız mı çıkar? ama evrim teorisi öyle diyor xddd" derdi. "ben maymundan geldiğimi düşünmüyorum kim ne derse desin" derdi bir de hıyar ağası sanki senin gibi bir cahilin ne düşündüğü bilimin çok umrunda amk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...