Milamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 thief ile bioshock infinite bastım %75'te iken. aşağı indirimler ilgimi çekmio iki gün sonra gelio %75 moral bozuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bu nasıl bir mantık? tek tek alırsan 86 toplu alırsan 105 birde ilk iki alırsan %20 indirim oluyordu galiba, daha da ucuza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 aynısı anno 2070 için de vardı fdsg. dlc paketi ile alırsan 20 tl, dlc yi ayrı alırsan 18 tl'ye mi ne geliyordu, komikli şakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 tl ye geçildiği için oluyor o dengesizlikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 tl ile alakası yok ya. hep oluyordu bu tür şeyler, indirimleri takip edenler bilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 12 dolara almayanı dövdüler witcher 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 12 dolara nerde vardı witcher 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 oyunda iken free this war of mine gordum hemen atladim siteye :) 30 dolaresi gorunce geri vites yaptim ama yinede tabiki belki bir isine yarayan olur. A prize to our faithful customers for Black Friday! Spend at least $30 in a unique transaction on our store, and get a FREE copy of This War of Mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ya call of duty ghosts alınır mı abi multisini falan oynayan varmı sarıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 CoD a para yedirmeyin artik lutfen hep ayni seyler iste. bir iki yeni map o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 taam ya almadım kızmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Rocksmith 2014 27tl ye düşmüş,ilgilenen varsa kaçırmasın çok iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 2,70 tl ye fıstık gibi bilardo oyunu var Pool Nation kaçırmayın , ekimde 10 dolar vermiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Dark_Soul said: Rocksmith 2014 27tl ye düşmüş,ilgilenen varsa kaçırmasın çok iyi fiyat. Bunun aparatını takıp denedin mi? Düzgün çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Bonjo said: 2,70 tl ye fıstık gibi bilardo oyunu var Pool Nation kaçırmayın , ekimde 10 dolar vermiştim :( eyv güzel oyunmuş aldım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 2.43 usd ye "Papers, Please" var. Vaktiyle almayanlar kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 beyler alınacak oyun soyleyın de alalım. o kadar para attım cuzdana bır tek sey bıle alamadım. 3 gun zaten yoktum gıremedım steame delı oldum. ne kaçırdım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Redeagle said: Dark_Soul said: Rocksmith 2014 27tl ye düşmüş,ilgilenen varsa kaçırmasın çok iyi fiyat. Bunun aparatını takıp denedin mi? Düzgün çalışıyor mu? Bazı ses kartlarında sorun çıkartabiliyormuş.Benim hoparlör dandik olduğu için ,heavy distortonlu şarkılarda ses baya kötü geliyordu,kulaklıkla oynuyorum 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 planetery annihilation var mı oynayan? Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ya mesela bende skyrim var, legendary edition alsam, base game'i birisine gift etmemi sağlayacak bir kod falan geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 fakin şişko :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 iyi ki yollanmamış baklavalar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 aynen, aç gözlü şişko her yerden cakmaya calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 indirimler hep düşük aklı başına geldi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar