suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 2 sene önce en yakın arkadaşımı çok enteresan bir trafik kazasında kaybettim ; kaza 3 gün önce yine en yakın arkadaşlarımdan birini kaybettim. Ataşehirde kendi ofisinin 9. kattaki camından düştü ve öldü. intahar dediler fakat olay yeri inceleme arkadaşımın bilinçsiz bir şekilde aşağıya düştüğü raporunu verdi. 20 katlı binaya 70 cm yükseklikte cam koyan müteahhite onu çizen mimara koyyım. 2 side çok acaip kazalar , olmayacak işler ama olabiliyormuş işte.. 2 senede yeterince acı çektim , dost ölümü çok kötü allah kimsenin başına vermesin. görüşürüz Adnan ve Sinan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Arkadaşın giderken 2 tane de masumu götürmüş. Kötü birşey söylemek istemiyorum ama hem kendi ya whatever. Anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 iki masum derken biri kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ilkinin enteresan yanı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kazada hakedilen olmus, garip bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Red said: iki masum derken biri kendisi. hayır. arabayı süren adnan arkadaşı, adnan'ın dışında ölen onur ve arkadaşı da başkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Red said: iki masum derken biri kendisi. çok döner yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Bugün pazar. Bugün beni ilk defa güneşe çıkardılar. Ve ben ömrümde ilk defa gökyüzünün bu kadar benden uzak bu kadar mavi bu kadar geniş olduğuna şaşarak kımıldamadan durdum. Sonra saygıyla toprağa oturdum, dayadım sırtımı duvara. Bu anda ne düşmek dalgalara, bu anda ne kavga, ne hürriyet, ne karım. Toprak, güneş ve ben... Bahtiyarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Yavaşça tekrar okur ve ad-soyad eşleşmelerine dikkat ederseniz, tek araba içindeki 1 sürücü + 1 yolcunun öldüğünü görebilirsiniz. Yanında bir tane gariban götürmüş yani. Haberin başında Adnan İper, sonunda kişiye hitaben sadece İper denmesi kafa karıştırmış gibi görünüyor. Haberin de neresinden tutsam elimde kaldı, tek başıma aşırı hızdan kaza yapan apaçi için "o yolda görüş alanı sıfır" diyen diğer apaçiye mi kızacaksın, o yola yeterince tümsek ve/veya EDS koymayan belediyeye mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 insan insan olmadıktan sonra, tümsekler size nasıl davranmanız gerektiğini öğretemez kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 insan, insan oldugu icin boyle seyler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Lectre said: insan insan olmadıktan sonra, tümsekler size nasıl davranmanız gerektiğini öğretemez kimse kusura bakmasın. Bu mükemmel mantığına, insan canına ve toplumsal huzura zerre değer vermeyen bu bencil hayvanların kendi arabalarının altının sürtmesine ne kadar hassas olduğu konulu basit bir antitezle karşı gelmek durumundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Bu topikte kavga çıkar. Allah rahmet eylesin başın saolsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kol bozuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 said: ‘Gençler hızlıydı ama hata yolda’ KAZAYA ilk müdahale eden 24 yaşındaki motokurye Ercan Telli, asıl sorunun yolda olduğunu iddia ederek şunları söyledi: “Araçlar ve motosikletler bu yolda zaman zaman hız yapıyorlar. Ancak burada önemli olan nokta, yolun bir anda eğime düşmesi. Araçlar burada çoğunlukla direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Burada çok kaza oluyor. Yolun hatalı olduğunu biliyorum. O yolun traşlanması lazım. O yolu sürekli kullandığım için biliyorum ve motosikletimle yavaş geçiyorum.” tabi hız yapmak kötü ama türkiyede yapmak daha da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ne güzel işte belediye ya da karayolları güzel bir doğal seleksiyon yöntemi bulmuş. Tümsek koymaktan daha mantıklı bir çözümmüş hafif eğime vermek. Tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 binadan düşüp vefat eden arkadaşına üzüldüm ancak kazada ölen için aynı duygulara ne yazık ki sahip değilim. ve üzülerek belirtmek istiyorum ki ya sadece sen onu dost görüyordun ya da gerçek anlamda dost değilsin. benim hayatta dost dediğim 2 adam var ve bu kadar salakça bişe yaptığını görsem vites koluyla akıllanana kadar döverim. dost dediğin adamla abin ya da ablan aynı şeydir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Gerizekalımısınız lan siz? manyakmısınız? Aşırı hız filan yok olayda , bütün haber siteleri porche marka arabayı görünce aşırı hızı yapıştırıyor hemen. Yolu biliyormusun? nasıl bir kusur olduğunu biliyormusun yolda? Ters eğim ne demek bilgin var mı? apaçi diyen arkadaş için ya susucam yada ana avrat gidicem burda. Kaza raporuna ve görgü tanıklarına göre Adnan'ın önüne bir bayan çıkıyor ters eğimli yolda , kadına vurmamak için sola kırıyor direksiyonu , sonra aracı toparlayamıyor ve sağ taraftaki kum tepesinden havalanıyor ve ters dönerek araba sitenin duvarına çarpıyor ve sitenin duvarı arabanın tavanını jilet gibi kesiyor. aracın kadranı 93 km hızda takılıyor , güvenlik kameraları ve polis raporu 90-100 arası bir sürat veriyor. allah belanızı versin ne diyim ya. bu nasıl bir insanlıktır ki , şuraya gelip duygularımı anlatıp gözüm yaşlı 2 satır şey yazıdığımda bu cevapları verebiliyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Basin sagolsun. Sehir icinde 100 km/h hiza trafik kurallari "asiri hiz" der. Hem kendine hem arkadasina yazik etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 varsa senin de versin dostum. adam akıllı yaz olayı link vermektense o zaman kimse yargılamaz ne dediğini. kendin bile doğru değil diyorsun habere link'leyip yorum bekliyorsun. haberi okuyup 2 masum kişinin canına mal olan biri için baş sağlığı mı bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Topiği kapatın bence daha fazla kalp kırılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 KidLazer said: varsa senin de versin dostum. adam akıllı yaz olayı link vermektense o zaman kimse yargılamaz ne dediğini. kendin bile doğru değil diyorsun habere link'leyip yorum bekliyorsun. haberi okuyup 2 masum kişinin canına mal olan biri için baş sağlığı mı bekliyordun? senden bişey beklemiyorum abi ben.sen bana başsağlığı dilesen nolur dilemesen nolur? kimsin ki sen? 1'i kendi diğeri onun çocukluk arkadaşı , beraber sahur yaptık sabahladık çıktılar benim evimden gidip evde uyuyalım diye. linki sadece kazanın şeklinin garipliği için verdim 3 metre uçma vs. camdan düşme filan gibi gariplikler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 tavırlara bak. pavyon sahibi 3. sınıf mafya babasının oğlu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 konu açmanın amacı nedir o zaman? insanların seni destekelesi moral vermesi değil mi? sıvamanın yeri yok git allahını seversen işine çok da şeyimdeydi senin atarlanman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Acısı olan insanı desteklersin , desteklemiyorsan hiç olmazsa acısına saygı gösterip susarsın. öyle her aklına geleni yazmazsın buraya. atarlanma filan yok o nerden çıktı bu arada? "sen kimsin ki" lafı atarlanma amaçlı değil , sen benim için ne kadar önemlisin ki anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar