Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta :: Galatasaray - Trabzonspor | 22/11/14 19:00

kermit

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

maçın özetini yeni izliyorum.

yekta'nın pozisyonda penaltı-kırmızı kartı verdiremeyen 5. 6. 7. hakemler ne için para alıyor ayıptır sorması ?

Yakın mesafeden göğüse gelen topta kapalı elle göğüs korumanın penaltı veya kırmızı kart olmadıklarını bildikleri için par alıyorlar, sen bilmediğin için oturmuş maç özeti izliyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

bu adamı kim yetkili yapmış buraya ya. bırak futbolu hiç bir fikrine dahi katılamadım şu ana kadar.

2 sayfa önce fotosu var pozisyonun bak bakalım göğsunu mu kapatmış adam.

applev0dka said:

tol sol eline değil sağ eline geliyor.

sağ elin oldugu yer gögüs mü ?

off bir de kapalı el demiş ya. hakemin art niyetlisi gibi mod'un art niyetlisi sdsaf

Moderatörlüğü "Seru'nun fikrine katılıp katılmamaya" göre verselerdi zaten pati diye bir şey kalmazdı bugüne.

GS'li oyuncunun yön sistemine göre bakarsak sol bacak önde, hafif çapraz duruş var. Önden, dolayısıyla soldan darbe gelecek şekilde gard almış, ona göre kendini koruyor (dövüş sporu gibi düşünenler demek istediğimi anlayacak) haliyle sol tarafı öne çıkarıp kolda da aynı pozisyonu almış, top sol tarafa çarpacak şeklinde düşünmüş, sağ el o yüzden biraz geride kalıyor.

Top sağından gelmiş, darbeyi beklemediği yerden. Ancak hareket "kapalı el" ile göğüs koruma hareketi, sağ el de kapalı pozisyonda.

İlla uzun uzun açıklattıracaksınız.

Burada yıllarca kendi takımımın maçları, pozisyonları, kararları, hamleleri konusunda yaptığım o kadar yorumdan sonra hala objektif değil diyen varsa kendi vicdanıyla başbaşa bırakırım, ben "halt etmiş" der geçerim :) Ki zaten defalarca belirttiğim üzere futbol benim için sizin için olduğu kadar önemli değil. Yarın GS'yi kapattık deseler, hadi ya tüh der hayatıma devam ederim. Tribünde maç izlemektense biramla çerezimle evde izlemeyi tercih ederim. Haliyle objektif olmayı engelleyecek çok bir sebebim yok.

Kaldı ki maç zaten bitmiş 3-0, ne objektifliği, neyi savunacan. O gol olsa ne olacak olmasa ne olacak? Gören de 1 farkla GS aldı da pozisyon öyle olsa kazanamayacaktı sanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi herşeyi geçtim sağ ele nasıl kapalı diyebiliyorsun ya :(

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/10/galatasaray-0-3-trabzonspor-mac-ozeti

dk*3 den oynatmaya basla elin ne kadar acık oldugunu göreceksin. sol elin vücuda yapışık olmasının zerre önemi yok top sağa geliyor sonucta.
eğer sağ eli de vücuda yapışık olsaydı top zaten yektayı geçer gol olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kaldı ki maç zaten bitmiş 3-0, ne objektifliği, neyi savunacan. O gol olsa ne olacak olmasa ne olacak? Gören de 1 farkla GS aldı da pozisyon öyle olsa kazanamayacaktı sanacak.

applev0dka said:

maçın özetini yeni izliyorum.

yekta'nın pozisyonda penaltı-kırmızı kartı verdiremeyen 5. 6. 7. hakemler ne için para alıyor ayıptır sorması ?

maçın 3-0 5-0 olması degil olay.
önündeki pozisyona karar veremiyor.
fenerin başına geldi %200 penaltısı verilmedi
pazar günü sosa 5. hakemin gözü önünde darbeyi yedi penaltı calamadı.

ee o zaman neden varlar bu hakemler dedim.

hemen yok biz hak yemedik pozisyon haklı falan diye savunmaya basladınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...