Clauvn Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Vay anasını, sona yaklaşıyoruz. magnificent bastard migi
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 migi 22 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/052/082/1240393095655.jpg
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 izleyemedim daha lan, tahminim migi öteki paraziti de çağıracak 2x parazit olacaklar?
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Admin Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 22 beklemedigim yerden vurdu
Osirix Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 22 migi'nin öldüğünü sanmıyorum. bence gotou'nun içine atmıştır kendisini. gotou'nun dengesizleşmesinin nedeni de odur bence
yumy Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Gotou'nun içinde kalmış olmasına gerek yok gösterdiler zaten shinichi'nin içindeki kopuk parçaları yaşıyor hala. Büyük ihtimal onlar birleşçek baştan büyücek vs.vs.
Yeager Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 22 Tomurcuk verdi abisi kökten... Endişeye gerek yok.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Osirix said: 22 migi'nin öldüğünü sanmıyorum. bence gotou'nun içine atmıştır kendisini. gotou'nun dengesizleşmesinin nedeni de odur bence Bende aynı şeyi düşünüyorum.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 degisik bir bolumdu. haftaya son bolum.
Yeager Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Vurdular felsefenin dibine.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 final satomi de cortlasaydi bilgisayari kiracaktim artik. neyse ki mutlu sonla bitti :D
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bence güzel bitti ya. böyle tam kıvamında oldu
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 oturdum 10 bölüm falan izledim kaldığım yerden bugün, bitirdim sonunda. olm bildiğin içim cız etti lan, üzüldüm migi'ye bölüm başında :( çok efso animeydi. Ağlaklıklar vs. çoktu ama sonunda Satomi'yi hücum yeleği olmadan devirmesiyle o kadar çektiğimize değdi. Güzel animeydi. Son bölümde de çok gereksiz felsefe yaptılar ama hoştu. Neyse, Migi cCc
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Admin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bu sene izledigim animeler arasinda en iyisi, %100 onerilir (tu)
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bu tam http://d12vb6dvkz909q.cloudfront.net/uploads/galleries/18784/movie-poster-the-thing.jpeg : the anime olmuş ya, mangaka 90'larda bitirmiş seriyi zaten, the thing'i izleyip gaza gelmiş kesin ehu. iyi de yapmış ama. daha önce baksaymışım keşke. çok iyi ve sürükleyici gitti de 23'te büyük bir saçmalama oldu, neyse ki düzeltildi. city hall, gotou dinlemediniz çocuğu, büyük acemilik ama dedikleri gibi insanlar cidden ellerindeki herşeyi kullansa öyle maymun gibi zıplamakla birşey olmaz. ışid bile 5-10 tane intihar bombacısı salsa üstüne tamamdı gotou lol. getirin humveeleri 50 cal'li, pompalı saçmasını tahta bile durdurur, sıkıysa apc'leri delen sabot mermilere karşı korusun kendini. onu da geçtim çatılara dizin sniper bir düzine, hepsi ayrı açıdan ateş eder, el bombası filan kullanın. hellsing'deki wild geese çözmüştü işi. "mermiden kaçıyorsan şarapnelden kaç da görelim" diye bombalamışlardı ehu. hoş gerçi bu yapım bayağı daha eski deyip çok üstüne gitmeyeyim. atsuko tanaka, miyuki sawashiro aynı seride awww yiss, sawashiro'yu iyi değerlendiren bir rol olmamış ama tanaka 11/10 uyumlu role. hirano aya da şaşırttı, ona da bravo. migi final finalde resmen bunu yaptı ya lol. son 2 bölümdeki felsefe "niye yaptınız" filan diyen olmuş da zombi filmlerinde de hep gördüğümüz şey değil mi, insan yiyen canavarlara karşı mücadeleyi gösterip gösterip sonra "ama biz napıyoruz ki" diyen sonrasında canavar insanları da bu yoruma araç olarak kullanan? ama hepsini sona yığmak yerine biraz yayılabilirmiş, bir de "gotou canıms yazık o da can" demek nedir lol. neyse ki aklını başına topladı çocuk ama ben gene bir 8-) yaptım yani. ama kendini ciddiye alan bir serinin sulandırılmadan adapte edildiğini görmek güzel, sasuga maddohauso. (tu) mangaka historie'yi de yazanmış, tamam ya, sağlam adam anlaşıldı. http://www.youtube.com/watch?v=aXG5-huAJac yalnız bölüm sonunda şu çalarken karakalem çizimleriyle gelecek bölümü göstermesi gördüğüm en iyi preview filan olabilir. tiril tiril.
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 olm ben bunu izlememişim lan. NAsıl kaçırmışım oha
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bende izledim çok keyif aldım, var mı buna benzer bildiğiniz başka anime? okul teması olmasa da olur.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ben bunu yeni izlemeye başladım, mal'da ve anidb'de 8.5 ortalama almış. ama bu puan çok abartı gibi geldi bana. ilk bölümü gore olsun diye yapılmış teenager drama havası verdi. sadece parasit olduğu için kesilmeyen biçilmeyen zarar görmeyen ve imkansız biçimde şekil değiştirebilen bir varlık. the thing teması ve venom hikayeleri hoşuma gider de, bu kadar yenilmez güçler alması keyif vermedi. hikaye anlatımı yüzünden mi bu kadar yüksek puan almış bu meret?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 super seri abi bu, izlemeye devam et. Shin Sekai Yori gibi izledikce sariyor.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 hatta terra formars'a benzettim. ölmeyen ve ultra güçlü böceklere karşı vıcık vıcık ölen insanlar felan. o anidb ve mal'da kısmen düşük not almıştı... güzelse devam edeyim bakalım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 terra formers boktan, bunun yaninda epey epey boktan.
Öne çıkan mesajlar