Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsim

loop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç ay sonra gaming dünyasına hızlı bir giriş yapacak oğlum için bir isme ihtiyacım var dostlar. Ben bir türlü isim bulamıyorum. Ne bileyim, bir insanın kendi ismini seçememesi garip geliyor, keşke kendisi koyabilseydi. Ama isimsiz de olmaz.
Şöyle çok klasik olmayan güzel isim önerileriniz nedir acaba? (ciddi bir konu )
Mesaj tarihi:
Gamer olacak ama ismi oyunlardan olmasın. Toplum ötekileştirmesin..

Ayrıca şu ilk mesajları görenler konu makara tukara sanacak. Lütfen ciddi bir kaç öneri alayım..
Mesaj tarihi:
loop said:

Ayrıca şu ilk mesajları görenler konu makara tukara sanacak. Lütfen ciddi bir kaç öneri alayım..

bilgisayar oyunları bölümen açacaktım topii
Mesaj tarihi:
loop said:

Yazmak ister misin bilmiyorum ama soyadını yazarsan daha etkili tercihler sunarız sanırsam.
Mesaj tarihi:
Bi isim topiğinde uzuuun uzuuun yazmıştım goğru isim nasıl olur diye.

İşğçöxw gibi harfler olmasın
Sesi anlamından daha önemli. Söylenirken çıkan ses kolay, melodik ve güzel olsun. ( kötü örnek: Buğu, tomurcuk, aybars)
Yük yüklemesin omuzlarına, siyasi tercih çağrıştırmasın (kötü örnek: lider, önder, ecevit, devrim, üsame)
Adıyla yaşasın, ömrü bol olsun, keyifli oyunlar dilerim.
Mesaj tarihi:
bence ismi formaliteden koyun da günlük hayatta kullanacağı,benimseyeceği ismi kendi kazansın. kızılderili mantığıyla hareket et çocuğu tanımlayan bir isim olsun düşüncelerinden,yaptıklarından dolayı ona verilmiş olan
  • Yeni Oluştur...