loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bir kaç ay sonra gaming dünyasına hızlı bir giriş yapacak oğlum için bir isme ihtiyacım var dostlar. Ben bir türlü isim bulamıyorum. Ne bileyim, bir insanın kendi ismini seçememesi garip geliyor, keşke kendisi koyabilseydi. Ama isimsiz de olmaz. Şöyle çok klasik olmayan güzel isim önerileriniz nedir acaba? (ciddi bir konu )
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Gamer olacak ama ismi oyunlardan olmasın. Toplum ötekileştirmesin.. Ayrıca şu ilk mesajları görenler konu makara tukara sanacak. Lütfen ciddi bir kaç öneri alayım..
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 loop said: Gamer olacak ama ismi oyunlardan olmasın. Toplum ötekileştirmesin.. Ayrıca şu ilk mesajları görenler konu makara tukara sanacak. Lütfen ciddi bir kaç öneri alayım.. bilgisayar oyunları bölümen açacaktım topii
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 loop said: Gamer olacak ama ismi oyunlardan olmasın. Toplum ötekileştirmesin.. Ayrıca şu ilk mesajları görenler konu makara tukara sanacak. Lütfen ciddi bir kaç öneri alayım.. Yazmak ister misin bilmiyorum ama soyadını yazarsan daha etkili tercihler sunarız sanırsam.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bi isim topiğinde uzuuun uzuuun yazmıştım goğru isim nasıl olur diye. İşğçöxw gibi harfler olmasın Sesi anlamından daha önemli. Söylenirken çıkan ses kolay, melodik ve güzel olsun. ( kötü örnek: Buğu, tomurcuk, aybars) Yük yüklemesin omuzlarına, siyasi tercih çağrıştırmasın (kötü örnek: lider, önder, ecevit, devrim, üsame) Adıyla yaşasın, ömrü bol olsun, keyifli oyunlar dilerim.
Mal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 nötr bi isim koy. ne biliyim arda okan uğur
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Berker, Berkay. Kutay denmiş o da iyi. Mal'ın söyledikleri de güzel.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 adebayo djemba-djemba agbonlahor dja djedje yapi-yapo akpa akpro (gamer olcaksan budur) emenike (fenerliysen)
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 cocuguna koyacaksan sunlari dusun.. 1- ilkokul civarinda o isimle nasil dalga gecerler.. 2- aile efradi ne der. 3- ileride sorun yaratacak kadar ideolojik mi ?
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bence ismi formaliteden koyun da günlük hayatta kullanacağı,benimseyeceği ismi kendi kazansın. kızılderili mantığıyla hareket et çocuğu tanımlayan bir isim olsun düşüncelerinden,yaptıklarından dolayı ona verilmiş olan
Öne çıkan mesajlar