Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Tuvalet Günü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadınların %89 u zorunda kalmadıkca dısardaki tuvaletleri kullanmıyormuş .

zorunda kalmadıkca zaten tuvalet kullanılmazki anasını satim fantazi yapmayamı girecek tuvalete mecbur kaldığı için girecek.
Mesaj tarihi:
ben şeyi anlamıyorum. hadi erkek işerken dışarı işedi. bazen fiskiye gibi oluyor aniden falan filan. da sıçıp sifonu çekmeyenler ne kafası yaşıyor ben hala çözemedim ya.
Mesaj tarihi:
Red said:

ben şeyi anlamıyorum. hadi erkek işerken dışarı işedi. bazen fiskiye gibi oluyor aniden falan filan. da sıçıp sifonu çekmeyenler ne kafası yaşıyor ben hala çözemedim ya.

bazen tuvalet o kadar pis oluyor ki hiçbir yere dokunamıyorsun
Mesaj tarihi:
Red said:

yeditepede bizim bölümde tuvalete sçıp, üstüne tuvalet kağıdı yığıp (adam baya takıldı içeride, ses gelmiyordu) sonra direk elleri yıkamadan çıkıp giden adam gördüm ben

nefret bazı insanlar.
Mesaj tarihi:
askerde bi adam vardı tuvaletten sonra hiçbir temizlik yapmadan donu çekip çıkıyordu.o da usta askerler yatakhanede kokuyu alıp adamın dolabında pis donlarını bulunca ortaya çıkmıştı.bu da böle bi anımdır
Mesaj tarihi:
arcane said:

imamizer said:

En altta "Bir onceki kisinin pis birakmasi" gorselinde adam tuvalete ayagini sokuyor lan

bunu yazmaya gelmiştim ne pis bi adam o ahaha.

ayağı ile klozet kapağını kaldırıyor olabilir mi? ben genelde öyle yapıyorum.
Mesaj tarihi:
lan tabi her yerde iserim, sifonu da ayagimla cekerim cok abuk bi sifon degilse

onun disinda bagirsaklarim patlamaya baslamamissa disarda zicmam, ha zicacaksam da 10-15 dk falan temizlerim klozeti bi ton kagit havlu, sabun, alkol artik ne bulursam once bi parlatir cilalarim sonra zicarim rahat rahat.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

lan tabi her yerde iserim, sifonu da ayagimla cekerim cok abuk bi sifon degilse

onun disinda bagirsaklarim patlamaya baslamamissa disarda zicmam, ha zicacaksam da 10-15 dk falan temizlerim klozeti bi ton kagit havlu, sabun, alkol artik ne bulursam once bi parlatir cilalarim sonra zicarim rahat rahat.

ya böle böle yaşıyorsun sonra benim gibi taharet musluksuz kampüs tuvaletine sçıyorsun, eve gittim lan dayanamadım, duşa girdim.
  • Yeni Oluştur...