Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ota boka gün yapılıyor artık bugünde dünya tuvalet günüymüş çekin sifonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bunu kutlayan salaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 http://i.radikal.com.tr/150x113/2014/11/19/fft16_mf2639229.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 En altta "Bir onceki kisinin pis birakmasi" gorselinde adam tuvalete ayagini sokuyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 kadınların %89 u zorunda kalmadıkca dısardaki tuvaletleri kullanmıyormuş . zorunda kalmadıkca zaten tuvalet kullanılmazki anasını satim fantazi yapmayamı girecek tuvalete mecbur kaldığı için girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Çok sıkışmazsa eve kadar tutuyorlar diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 imamizer said: En altta "Bir onceki kisinin pis birakmasi" gorselinde adam tuvalete ayagini sokuyor lan bunu yazmaya gelmiştim ne pis bi adam o ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Dünya tuvalet günü değil arkadaşlar doğrusu; Dünya emekçi tuvaletler günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 http://i.hizliresim.com/1nQaJY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ben şeyi anlamıyorum. hadi erkek işerken dışarı işedi. bazen fiskiye gibi oluyor aniden falan filan. da sıçıp sifonu çekmeyenler ne kafası yaşıyor ben hala çözemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kafasından tutup burnunu boka sürerseniz bir daha yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Red said: ben şeyi anlamıyorum. hadi erkek işerken dışarı işedi. bazen fiskiye gibi oluyor aniden falan filan. da sıçıp sifonu çekmeyenler ne kafası yaşıyor ben hala çözemedim ya. bazen tuvalet o kadar pis oluyor ki hiçbir yere dokunamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ama oturup sıçıyosun. nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Dışarda sıçmıyorum ama çok zorunda kalırsam şöyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Red said: ben şeyi anlamıyorum. hadi erkek işerken dışarı işedi. bazen fiskiye gibi oluyor aniden falan filan. da sıçıp sifonu çekmeyenler ne kafası yaşıyor ben hala çözemedim ya. yeditepede bizim bölümde tuvalete sçıp, üstüne tuvalet kağıdı yığıp (adam baya takıldı içeride, ses gelmiyordu) sonra direk elleri yıkamadan çıkıp giden adam gördüm ben nefret bazı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 askerde bi adam vardı tuvaletten sonra hiçbir temizlik yapmadan donu çekip çıkıyordu.o da usta askerler yatakhanede kokuyu alıp adamın dolabında pis donlarını bulunca ortaya çıkmıştı.bu da böle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 adama ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 arcane said: imamizer said: En altta "Bir onceki kisinin pis birakmasi" gorselinde adam tuvalete ayagini sokuyor lan bunu yazmaya gelmiştim ne pis bi adam o ahaha. ayağı ile klozet kapağını kaldırıyor olabilir mi? ben genelde öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 götü boklu diye afişe ettiler adamı nolcak aasdf. daha kötüsü adamın bulaşıkcı olmasıydı.ilginçtir olay ortaya çıktıktan sonra da bulaşığa devam etti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 lan tabi her yerde iserim, sifonu da ayagimla cekerim cok abuk bi sifon degilse onun disinda bagirsaklarim patlamaya baslamamissa disarda zicmam, ha zicacaksam da 10-15 dk falan temizlerim klozeti bi ton kagit havlu, sabun, alkol artik ne bulursam once bi parlatir cilalarim sonra zicarim rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ayrica taharet muslugu guzel bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 o gunu tatil verdim, tuvaleti kullanmadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 DoruK said: lan tabi her yerde iserim, sifonu da ayagimla cekerim cok abuk bi sifon degilse onun disinda bagirsaklarim patlamaya baslamamissa disarda zicmam, ha zicacaksam da 10-15 dk falan temizlerim klozeti bi ton kagit havlu, sabun, alkol artik ne bulursam once bi parlatir cilalarim sonra zicarim rahat rahat. ya böle böle yaşıyorsun sonra benim gibi taharet musluksuz kampüs tuvaletine sçıyorsun, eve gittim lan dayanamadım, duşa girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Erkekler gün üyle aynı olması? http://en.wikipedia.org/wiki/International_Men%27s_Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar