aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 olm salak misiniz adama niye yukleniyosunuz, iyi niyetle yaklasmis olaya, ne bilsin noyan'in bu kadar hiyar oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Yok ben gayet neutral bir karakterim fakat sizin algınız "ya bizden ya ondan" şeklinde çalıştığı için bu şekilde anlamak daha kolayınıza geliyor. İsterseniz 10k post taşak geçin yancı vs diye. Hadi eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Tanıdığım kadarıyla (yaptığım muhabbet vs ile yani) tek çıkarımım wish in fazlasıyla iyi biri olduğu. Bunu eziklik olarak nitelendirmek yanlış olur diye düşünüyorum. Hani burada size "arkasından konuşmasanız" dediği zaman ardından da diğer kişiye gidip "kanka akıomuyuz bu gece ortamlara" diyecek biri değil. Bazı insanlar verdikleri tepkiler konusunda daha dikkatli, daha uzlaşmacı, daha sakin olabilir kimi konularda. Hani tepkisinin düşük olması illa pasif olmakla değil, adamın dediğini iplememekle alakalı da olabilir (ki bu durumda ben ona yoruyorum). Lütfen şu an burada yazmayan etmeyen biri ile ilgili kutuplaşıp birbirinize laf atmayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Abi olay zaten adamın nasıl bir hıyar olduğu facebook üzerinden ortaya çıktıktan sonra da "özür diledi işte" diyor olması. Neyse abi, banane hakikaten. Ben bu kadar sakin yaklaşmazdım low life bir adam bana böyle ithamlarda bulunsaydı, yaklaşanlara da şaşırıyorum. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben hala neden tokatlamış onu anlamadım var mı haber fln bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 suskunlugumuz asaletimizdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kız kuruvasanını yemiş noyanın noyanda dayanamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Kuruvasanını süte banacakken müdahele gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ulan kuruvasani sute banmak neyin kodu acaba. burnumu beyaza bulayacagim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Anneni laciverte boyayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 başaklar sürüldü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 imdü ürek irtilur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 hahaha the fuck is this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 EKINLER DIZE KADAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 DELİKANLIYSANIZ GİDİN DÖVÜN, KLAVYESİNİ PC YE TAKAN GELMİŞ KONUŞUYO BEN OLSAM ŞÖYLE YAPARDIM DİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kes lan bağırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Olm sorun herifte degil sizde bence. Attik gonderdik adami, haala bik bik bik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Sosyal sorumluluk projesi benim için bu, çekilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 geri gelir o yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 di said: Olm sorun herifte degil sizde bence. Attik gonderdik adami, haala bik bik bik. yok di, bıngıldak özet istedi. özet geçtim adama. wish geldi hala "ne biçim adamlarsınız ya hala adamın arkasından konuşuyorsunuz" çekti. gerisi malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben çok yorgunum valla ya. yorgunluk atıyorum forumda. yoksa gerçekten sikimde değil ne olduğu. laf olsun torba dolsun haha. yanlız mesih kürt olunca nasıl hemen kilitlemişler başlığı hahaha FAŞİST YÖNETİM İSTEMİYORUZ :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 di said: Olm sorun herifte degil sizde bence. Attik gonderdik adami, haala bik bik bik. 3 gündür haber okumuyorum bu topic'i okuyorum. bence konuşulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 diger mesih konusuna cok guzel mesaj yazmistim, kitlenmis =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Gerçekten çok kafama takılıyor 29 yaşımdan 30 yaşıma geçene kadar yaşadığın bir sürü acayip durumlardan sonra acayiplikler inanılmaz noktaya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar