cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 calvaria said: Askerden kaçmak için erkek arkadaşı edinip, sonra erkek arkadaşını babasıyla beraber darp edip 5 ay hapis cezası mı almış, bu mudur olay ? eğer böyleyse ne kar ne zarar. nasıl bir fantezi dünyan var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 horacegoesskiing said: fazla takip etmedim noyan hadisesini ama teşhis koymama yetecek kadar bilgilendim sanırım. yüksek ketamin (muhtemelen başka abuselar da sözkonusu) kullanımından kaynaklanan, mesih kompleksi kısmı net, light şizofreni. yani topik mesih gibi birşey olma ihtimalim diyor zaten, adama kulak verin. abuse kısmı gercekte. geri kalan kısmı mesih oldum bocek oldum kelebek oldum kısmı goygoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 işte ben de diyorum ki goygoy olmama ihtimalini de düşünün. http://en.wikipedia.org/wiki/Poe%27s_law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Adam ekmeğinin derdinde güzel bir ortam yaratmak istiyor,şuan mesela adnan oktar gibi mehdi olmak isteyen yığınlar var. Adnan oktar'ın yerine noyan'ı koyun kızların full makyajlı,estetikli değil doğal olduğunu düşünün işte noyanın rüya gerçek oluyor. Kanalı var,hanımlar etrafında pervane,muhabbet gırla,ot sınırsız. Bu noyanın tabiri ile sınırsız xp demek arkadaşlar levelim yükseldi artık mesih olmaktan çıktım tanrı leveline doğru yaklaşıyorum,ben tanrıyım diyecektir. Aslında adam hakikaten level atlıyor,size şaka gibi geliyor ama adam bir önceki yıla göre kendini biraz daha aşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 olm siz diyorsunuz ya enerji geyiğine devam etmesin orada takarlar bıçağı diye o şimdi kafasında kuruyordur her şeyi michael jai white prison fight falan düşünüyordur sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 calvaria said: Askerden kaçmak için erkek arkadaşı edinip, sonra erkek arkadaşını babasıyla beraber darp edip 5 ay hapis cezası mı almış, bu mudur olay ? eğer böyleyse ne kar ne zarar. asldkjasflkjfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 adamlar ne güzel teker teker daldılar ya hapishanelerde böyle saygılı dövüşler görmek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 horacegoesskiing said: aa :horace: gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ama smile'ı gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bende yedegi var: https://imagizer.imageshack.us/v2/18x17q90/69/horc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 geri geldi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 deneme :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bende bunu istiyom koysana la NOOOLURRR http://www.muppetcentral.com/forum/styles/muppetcentral/smilies/smile.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 di said: geri geldi. =P beyazları silip transparan png yap CAHİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kermit'e +1 koyulsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 konuya mesaj atmayacaktım ama Theridone said: Enerjiye kürdler kanca atmis kacak olmus AHAHAHAHAHAH sş <3 ayrıca gözlerinin içine bakamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Istari said: yok o aslında tamamen yanlış bir şey değil. tam olarak internette olduğumuz gibi insanlar değiliz hiçbirimiz, olmayalım da zaten. yoo ben aynıyım, aynı değilsin diyenler de beni aydınlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben de aynıyım valla. niye kendiniz olmuosunuz farklılaşıosunuz onu da anlamıyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben reelde yokum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 olman saçma olurdu zaten. jeti olan çocuk mu olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben internette birazcık daha az cok yakısıklıyım o kadar yoksa aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Dworgian said: olman saçma olurdu zaten. jeti olan çocuk mu olur ya jet babamın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ya babanın olan senin demektir işte. gerçi düşündüm de, jeti olan tonla çocuk var. sen niye rkoi ye katılmadın hem bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar