aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 camasir suyuna birak aksam, sabaha beyaz olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ya siz ne konusuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila said: camasir suyuna birak aksam, sabaha beyaz olurlar. zeki adamın hali farklo tabii ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 o diilde aquila'nın 84152 mesajı olmuş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 38 bölüm'ün kendi içindeki mesajından daha çok mesajı var paticik.com dahil 2 bölümle arasında max 1k mesaj var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila bot değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 forumu zaten aquilanın üzerine kurdular. aquila.comdu ilk sonra pepelek paticik diye değiştirip üye almaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 1 yıl girmedim o ara kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 kiskanmayin koleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Istari said: ortalama iyi diye bir kuram mı ne vardı, insanlar kendilerinin 10 üzerinde 7 alacak kadar iyi olduklarını düşünürler, tabii kimse çıkıp ben düz, boktan birisiyim demiyor. Şimdi bu yalan , ben nerden baksan max 3/10 falanımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 sıradaki drama mithat'ın intaharından gelecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben kendimi puanlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ben puanlıyım, 9 kanka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Şükrünün ilk mesajı 27 Haziran 2007 gözüküyor bütün mesajlarına gidip ilk mesajına baktığımızda. Bu da ilk mesajından bu yana 2758 gün geçmiş demektir. 84153 mesajı vardı son baktığımda. Bu da günde ortalama 30 mesaj atmış demektir. r/theydidthemath 7.5 yıldır günde ortalama 30 mesaj ne lan , yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 aquila said: kiskanmayin koleler. Sakalsiz guclerinin yarisi yok. Cekicsiz Thor, mendilsiz Mustafa Keser, memesiz Kate Upton, tuylu ceketsiz Noyan Sama (esirgeyen ve bagislayan) neyse o'sun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mithat said: Şükrünün ilk mesajı 27 Haziran 2007 gözüküyor bütün mesajlarına gidip ilk mesajına baktığımızda. Bu da ilk mesajından bu yana 2758 gün geçmiş demektir. 84153 mesajı vardı son baktığımda. Bu da günde ortalama 30 mesaj atmış demektir. r/theydidthemath 7.5 yıldır günde ortalama 30 mesaj ne lan , yuh. son sayfanın en üstünde 10 yıl bi sayfa öncesinde de 9 yıllık mesajlar var. tekrar yap şimdi hesabı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Daesu said: bu 5 ay ceza olayı falanda sıkış olabilir. sizin hapis olarak gördügünüz bu evrende ben kendi benligimi adalette ve sadace basit moleküllerden oluşan duvarlarda eritip kendimi serbest kıldım ;D;D;D falan gibi laflarla gelebiliraehuaehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Niye hapise giriyor Noyan ? Neden banlandı ? Neler olmuş iki günde. Bir buluşma gerçekleştirdiniz o sırada mı oldu her şey. Hiç ipucu da verilmemiş başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 admin akila'yı editlemiş. yalnız mapusta yok reenkarnasyon yok paralel evren dinlemez çizerler. sırf dünya barışı dese aha bu ipne der yardırırlar. tanıyan varsa uyarsın şunu yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 fazla takip etmedim noyan hadisesini ama teşhis koymama yetecek kadar bilgilendim sanırım. yüksek ketamin (muhtemelen başka abuselar da sözkonusu) kullanımından kaynaklanan, mesih kompleksi kısmı net, light şizofreni. yani topik mesih gibi birşey olma ihtimalim diyor zaten, adama kulak verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mithat said: Şükrünün ilk mesajı 27 Haziran 2007 gözüküyor bütün mesajlarına gidip ilk mesajına baktığımızda. Bu da ilk mesajından bu yana 2758 gün geçmiş demektir. 84153 mesajı vardı son baktığımda. Bu da günde ortalama 30 mesaj atmış demektir. r/theydidthemath 7.5 yıldır günde ortalama 30 mesaj ne lan , yuh. sistem kasıyor diye, 99k dan 60k lara mı ne indirdiler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Askerden kaçmak için erkek arkadaşı edinip, sonra erkek arkadaşını babasıyla beraber darp edip 5 ay hapis cezası mı almış, bu mudur olay ? eğer böyleyse ne kar ne zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 o nasil bir hikaye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 İyi bir senarist şu hikayelere el atsa iyi gençlik dizisi çıkarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Mino said: İyi bir senarist şu hikayelere el atsa iyi gençlikboş dizi çıkarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar