kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Shean said: Voys said: Karag8z said: Theridone said: Sayemde peygamber MESİH Noyan TANRI BOŞ tanidiniz gerci bu arti olarak yazilmali haneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 21 Aralik'ta yeni cag manifestosu vardi zeytin gozlumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hakimin sen bi daha ki duruşmaya gelme, gerek yok demesi nasıl bir şey ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 fixd Theridone said: Sayemde SEMİH tanidiniz gerci bu arti olarak yazilmali haneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://www.mynet.com/haber/yasam/universitede-ciplak-protesto-512565-1 Yarın aynı birlik beraberliği benim paperlarımda ve finallerimde de bekliyorum. Herkes bir cümle yazsa efsane manifestolar, paperlar yaratırım. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ooo karma, alırım bi dal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 paticik internetin en güzel yeri resmen ya. bu dramayı 8 sezon dizi yapsalar izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bu 5 ay ceza olayı falanda sıkış olabilir. sizin hapis olarak gördügünüz bu evrende ben kendi benligimi adalette ve sadace basit moleküllerden oluşan duvarlarda eritip kendimi serbest kıldım ;D;D;D falan gibi laflarla gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 noyan enerjisiyle etkilememiş miydi hakimi ben öyle hatırlıyorum sdf enerjide bi kırılma oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 halbuki o sırada 5 tane kızla 5 ay boyunca kedini bi odaya kapatıp sevişiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Enerjiye kürdler kanca atmis kacak olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 uzaylı arkadaşları mapus dışına ışınlar onu sıkıntı yok. isa'yı çarmıha gerdiniz noyan'ı yedirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ya noyan ceza alsa nolur. ceza almadığı paralel bi evrendeki noyanla swapler kendini, süre dolunca geri gelir bu tarafa nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bence bedenini hapiste bırakır ruhu özgürce dışarda dolaşır. 5 ay sonra geri gelip bedenini alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi dikkat ediyorum bir sequo bir de bu adamın topicleri, bir de epic life event topicleri bu kadar ilgi görüyor. yani ben anlamıyorum. gerçekten anlamıyorum. bence sizde de bir sıkıntı var abi, hepinizde. yoksa ne olgara ne noyana bu kadar giydirme ihtiyacı hissetmezdiniz. bırakın naapıyorlarsa yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 olm adama ilk giydirme şenliğini başlatan sensin tüylü ceket mevzusundan. yeme bizi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Cekemiyoruz ikisini de sade kullar olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bilmeyenler inanacak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Yoo biz gayet iyiyiz. Hatta buradaki fantastik karakterlere gülüp eğlenmekten holivud yönetmenlerinin milyonlarca dolar akıttığı yapıtları beğenemez olduk. Patideki kurgular o derece iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 adam gitmisken konusmayi ben de anlamiyorum bak orasi dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 gitmemisken konusunca gelip sacmaliyo, rahat konusamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi chrome muydu noyana önce atarlanan sonra noyan artık naptıysa özür topiği açan xaxax kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Şorme idi yanlis hatirlamiyorsam lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi. adam için u...u satışına aracılık ediyor, torbacı dediler 3 arkadaşım. ben de foruma gelince adam delirdim. nefret ediyordum noyandan. sonra adam madem öyle gel göstereyim tüylü ceketi dedi tamam dedim, yer mekan derken neden böyle yapıyorsun arkadaşız biz dedi, durumu izah ettim, yüzleştir beni yok öyle bir şey dedi, söyleyen 3 kişi de yok abi, aaa biz öyle bir şey mi dedik diye kıvırtınca ben de adamdan özür diledim. çünkü adamım diye geçinen insanlar yüzleşmeye cesaret edemezken noyan gelsinler yüzleşelim diyebildi. o günden beri de bir antipatim yok noyana. gerçek hayattan da tanıyorum 1 defa bir cafede oturduk 20 dk muhabbet ettik, buradaki gibi denyo birisi değil. değişik biri sadece. bir de işte bazı sebeplerden farklı davranıyor. bu kadar tartaklanmayı hak ettiğini düşünmüyorum buradaki insanlar tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar