Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Lan bunun pembe teskeresi var hapiste nereye koyacaklar acaba? Birde içerde duyulurda offfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 vivavale said: yo saol @ivy bilgilendirme için hmm. izmirde savcı arkadaş var ama alo desem mi saat te 11 olmus savcılar ne ara temyiz merci oldular? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 jacabo said: ivy said: Ne derlerse desinler, hapis cezası düşmüş sonuçta. Var mı başka sorunuz Noyan'la ilgili, sorun stalklayayım. http://forum.paticik.com/read.php?62,6501543 yak masterı gitsin Off konu 95 sayfa. Bunu bu gece okursam benim eğitim hayatım biter. Yarına liseden başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 la olm atarlanmayın hemen. durumu sorucaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 eğitim alıp ne yapacaksın sistemin kölesi mi olacaksın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bosver birsey olmaz bak savci tanidiklari varmis hallederler senin okulu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 95 sayfa ..gonder ben okuyayim canim cekti...ohs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ama gece 12 oldu ya arasın mı ki şimdi gosgoca savcıyı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 savci aramanin saati olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Masakari said: Lan bunun pembe teskeresi var hapiste nereye koyacaklar acaba? Birde içerde duyulurda offfff. http://stream1.gifsoup.com/view/256694/adebisi-shimmy-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ivy said: Redeagle said: Forumda "annenin doğurduğu bir canlıya nasıl vurabilirsiniz?" artizliği yapan hırt kız arkadaşıyla babasını darp ediyormuş yani he? Rezilliğin dibi yok tabi lol. İngilizce öğretmeni o kız. Ayrıca hoş da bir kız, yüzü fiziği falan iyi Canım kıza bir şey demiyorum ben. Kız düzgün biri olabilir. Eleman bariz sorunlu. Doğru düzgün babaya denk gelseymiş biz de bu kadar uğraşmazmışız ama neyse,.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 şimdi 5 ay mı kafamız rahat? olm banlamayın lan adamı madem. ban hakkını 5 ay sonra verin arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hapisten Noyanna olarak çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bunu okuyorsan boş ver noyan, hukuk dediğin şey zaten egemenlerin haksızlıklarını haklı gösterme aracıdır. (böyle beylik laflarla goygoy yapmakta zevkli şeymiş lan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hapiste geçirdiği süre boyunca psikozları artmaz umarım :(88 edit:aynen hukuk boktan bir şey noyan ama seni sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sistem yine kazandı... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Kızın da topiği varmış. Her şeyi geriden takip ediyorum, böyle patilik olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bu konuyu neden uplayıp duruyorsunuz ısrarla her gün? konu saçma yazan saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hayret sabun düşürme denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 devlet banlamış biz banlasak ne yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 neyse fakir 5 kuruşsuz sefil bi adamdı hapiste bakarlar adama hiç değilse biraz kilo alır sonradan faturasını ödemek koşuluyla ama bide içerde bi fatura kesme işlemi var ondan bahsetmeyim hiç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 kimi tokatlamış ki? neydi manken olan onu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 aquila said: savci aramanin saati olmaz. tabi savci dedigin 23 gibi mesaisine baslar..saka bir yana allahin unuttugu bir ilcede tek tabanca takilirken paso her aksam ararlardi kalk kaymakamla uykumuz kacti jandarmayi gonderiyoruz gel diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yok kofti anarşik arkadaşını tokatlamış YAR SEN TOKATLI MISIN YAR SEN NİKSARLI MISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 temiz don yollayalım turuncu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar