ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Onu da yazmışlar, sana sigara getiririz demişler, o da ben içinde tütün olan sigara içmiyorum, nasıl getireceksiniz ki? demiş. Tarot kartı götüreceğim ben ^^
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 çekeceği videoyu merakla bekliyorum ya yine ego kusar muhtemelen
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi şu başlığa bişey yazmayın lan artık daha fazla. Günceli açıp bunu görmekten kustum artık :/ bunu yazarken de malesef güncele bi tık da ben atıyorum. Lanet olsun.
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Dur ben biliyorum cevabı, ben yazarım kimse yazmasın :(
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sistem, onu yıkacak kişiyi hapsederek engellemeye çalışıyor
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 oha harbi mi noyan panpaya pranga vuracaklar. suçu nedir acep bişiler yapılamaz mı
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 napalim kardes temyiz davasi mi acalim pati olarak
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 https://www.facebook.com/noyzura/posts/10205781616327908 Hapse giriyorum diye msg atmış 73 kişi beğenmiş :)
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi ne bilim belki yapılacak bişiler olur. birisi aranır ya da olay / şikayet neyse vazgeçilir gibi gbi
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 en büyük sistem düşmanını da içeri aldılar. artık hepimiz sistemin kölesiyiz. öndersiz kaldık.
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 3 yıl önce nü modellik yapması yasaklanmış bir üniversitede (isim vermeyeyim 9 Eylül Güzel Sanatlar, İzmir Narlıdere'de) bunlar da protesto etmişler. Hakkında kamu huzurunu bozan davranış sergilemekten dava açılmış ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş. Neyse, bu kız arkadaşını dövmüş hakaret etmiş babasını da darp etmiş sanırım. Yine dava açılmış. Para cezasına çarptırılmış ama 5 yıl ceza almaması koşulunu bozduğu için eski 5 aylık cezası geri dönmüş. 20 Ocak'ta mahkemesi varmış. Ve böylece gitti benim master, yarın da Noyan'ın hikayesini paper yazar yollarım artık bölüm başkanına.
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ya niye link verdiniz, iki saat anlattım ben burda. Of.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ivy said: 3 yıl önce nü modellik yapması yasaklanmış bir üniversitede (isim vermeyeyim 9 Eylül Güzel Sanatlar, İzmir Narlıdere'de) bunlar da protesto etmişler. Hakkında kamu huzurunu bozan davranış sergilemekten dava açılmış ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş. Neyse, bu kız arkadaşını dövmüş hakaret etmiş babasını da darp etmiş sanırım. Yine dava açılmış. Para cezasına çarptırılmış ama 5 yıl ceza almaması koşulunu bozduğu için eski 5 aylık cezası geri dönmüş. 20 Ocak'ta mahkemesi varmış. Ve böylece gitti benim master, yarın da Noyan'ın hikayesini paper yazar yollarım artık bölüm başkanına. stalka kaç verdin ivy
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yo saol @ivy bilgilendirme için hmm. izmirde savcı arkadaş var ama alo desem mi saat te 11 olmus
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ivy said: ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş. ona düşme değil, hükmün açıklanmasının geri bırakılması diyoruz. başka suç işlerse ikisini beraber çeker, suçluysa da çeksin zaten.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 olm adamın güzel kadın arkadaşlarım var her akşam sevişiyorum dediklerinin %80i travesti lan. travestileri aşağılamıyorumda yani siz düşünün
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 You're beautiful with or without hair. You're a God, Noyan bunu begenmissin ya..master yansa bitse ne..
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 3 - 5 tane salak kız tarota inanıyorum noyanı seviyorum çok yaşa uzun saçlı adam dedi diye gaza gelmiş
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Istari said: ivy said: ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş. ona düşme değil, hükmün açıklanmasının geri bırakılması diyoruz. başka suç işlerse ikisini beraber çeker, suçluysa da çeksin zaten. ona denetimli serbestlik derler alooo
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 dana22 said: You're beautiful with or without hair. You're a God, Noyan bunu begenmissin ya..master yansa bitse ne.. Özellikle beğendim ahahaha O kadın aynı zamanda şey de demiş, Ne zaman istersen gel Amerika'ya, benim evim senin evin. (Mi casa tu casa hesabı yani)
Öne çıkan mesajlar