Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onu da yazmışlar, sana sigara getiririz demişler, o da ben içinde tütün olan sigara içmiyorum, nasıl getireceksiniz ki? demiş.

Tarot kartı götüreceğim ben ^^
Mesaj tarihi:
abi şu başlığa bişey yazmayın lan artık daha fazla. Günceli açıp bunu görmekten kustum artık :/

bunu yazarken de malesef güncele bi tık da ben atıyorum. Lanet olsun.
Mesaj tarihi:
3 yıl önce nü modellik yapması yasaklanmış bir üniversitede (isim vermeyeyim 9 Eylül Güzel Sanatlar, İzmir Narlıdere'de) bunlar da protesto etmişler. Hakkında kamu huzurunu bozan davranış sergilemekten dava açılmış ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş.

Neyse, bu kız arkadaşını dövmüş hakaret etmiş babasını da darp etmiş sanırım. Yine dava açılmış. Para cezasına çarptırılmış ama 5 yıl ceza almaması koşulunu bozduğu için eski 5 aylık cezası geri dönmüş. 20 Ocak'ta mahkemesi varmış.

Ve böylece gitti benim master, yarın da Noyan'ın hikayesini paper yazar yollarım artık bölüm başkanına.
Mesaj tarihi:
ivy said:

3 yıl önce nü modellik yapması yasaklanmış bir üniversitede (isim vermeyeyim 9 Eylül Güzel Sanatlar, İzmir Narlıdere'de) bunlar da protesto etmişler. Hakkında kamu huzurunu bozan davranış sergilemekten dava açılmış ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş.

Neyse, bu kız arkadaşını dövmüş hakaret etmiş babasını da darp etmiş sanırım. Yine dava açılmış. Para cezasına çarptırılmış ama 5 yıl ceza almaması koşulunu bozduğu için eski 5 aylık cezası geri dönmüş. 20 Ocak'ta mahkemesi varmış.

Ve böylece gitti benim master, yarın da Noyan'ın hikayesini paper yazar yollarım artık bölüm başkanına.

stalka kaç verdin ivy
Mesaj tarihi:
ivy said:

ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş.

ona düşme değil, hükmün açıklanmasının geri bırakılması diyoruz.
başka suç işlerse ikisini beraber çeker, suçluysa da çeksin zaten.
Mesaj tarihi:
Istari said:

ivy said:

ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş.

ona düşme değil, hükmün açıklanmasının geri bırakılması diyoruz.
başka suç işlerse ikisini beraber çeker, suçluysa da çeksin zaten.

ona denetimli serbestlik derler alooo
Mesaj tarihi:
dana22 said:

You're beautiful with or without hair. You're a God, Noyan

bunu begenmissin ya..master yansa bitse ne..

Özellikle beğendim ahahaha

O kadın aynı zamanda şey de demiş, Ne zaman istersen gel Amerika'ya, benim evim senin evin. (Mi casa tu casa hesabı yani)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...