Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 önemli bişey olsa söylerdik ivy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Onu da yazmışlar, sana sigara getiririz demişler, o da ben içinde tütün olan sigara içmiyorum, nasıl getireceksiniz ki? demiş. Tarot kartı götüreceğim ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 çekeceği videoyu merakla bekliyorum ya yine ego kusar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi şu başlığa bişey yazmayın lan artık daha fazla. Günceli açıp bunu görmekten kustum artık :/ bunu yazarken de malesef güncele bi tık da ben atıyorum. Lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Neden hapse giriyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Dur ben biliyorum cevabı, ben yazarım kimse yazmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 sistem, onu yıkacak kişiyi hapsederek engellemeye çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 oha harbi mi noyan panpaya pranga vuracaklar. suçu nedir acep bişiler yapılamaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 napalim kardes temyiz davasi mi acalim pati olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 https://www.facebook.com/noyzura/posts/10205781616327908 Hapse giriyorum diye msg atmış 73 kişi beğenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 abi ne bilim belki yapılacak bişiler olur. birisi aranır ya da olay / şikayet neyse vazgeçilir gibi gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 en büyük sistem düşmanını da içeri aldılar. artık hepimiz sistemin kölesiyiz. öndersiz kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 3 yıl önce nü modellik yapması yasaklanmış bir üniversitede (isim vermeyeyim 9 Eylül Güzel Sanatlar, İzmir Narlıdere'de) bunlar da protesto etmişler. Hakkında kamu huzurunu bozan davranış sergilemekten dava açılmış ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş. Neyse, bu kız arkadaşını dövmüş hakaret etmiş babasını da darp etmiş sanırım. Yine dava açılmış. Para cezasına çarptırılmış ama 5 yıl ceza almaması koşulunu bozduğu için eski 5 aylık cezası geri dönmüş. 20 Ocak'ta mahkemesi varmış. Ve böylece gitti benim master, yarın da Noyan'ın hikayesini paper yazar yollarım artık bölüm başkanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 üşüyoruz noyan reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Niteliksiz trollden tutuklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ya niye link verdiniz, iki saat anlattım ben burda. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ivy said: 3 yıl önce nü modellik yapması yasaklanmış bir üniversitede (isim vermeyeyim 9 Eylül Güzel Sanatlar, İzmir Narlıdere'de) bunlar da protesto etmişler. Hakkında kamu huzurunu bozan davranış sergilemekten dava açılmış ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş. Neyse, bu kız arkadaşını dövmüş hakaret etmiş babasını da darp etmiş sanırım. Yine dava açılmış. Para cezasına çarptırılmış ama 5 yıl ceza almaması koşulunu bozduğu için eski 5 aylık cezası geri dönmüş. 20 Ocak'ta mahkemesi varmış. Ve böylece gitti benim master, yarın da Noyan'ın hikayesini paper yazar yollarım artık bölüm başkanına. stalka kaç verdin ivy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yo saol @ivy bilgilendirme için hmm. izmirde savcı arkadaş var ama alo desem mi saat te 11 olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ivy said: ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş. ona düşme değil, hükmün açıklanmasının geri bırakılması diyoruz. başka suç işlerse ikisini beraber çeker, suçluysa da çeksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 olm adamın güzel kadın arkadaşlarım var her akşam sevişiyorum dediklerinin %80i travesti lan. travestileri aşağılamıyorumda yani siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 You're beautiful with or without hair. You're a God, Noyan bunu begenmissin ya..master yansa bitse ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 3 - 5 tane salak kız tarota inanıyorum noyanı seviyorum çok yaşa uzun saçlı adam dedi diye gaza gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Istari said: ivy said: ve 5 ay hapis almış. Ama daha önce hiç ceza almadığı için hapis cezası düşmüş ancak tek koşul 5 yıl hiç suç işlememesiymiş. ona düşme değil, hükmün açıklanmasının geri bırakılması diyoruz. başka suç işlerse ikisini beraber çeker, suçluysa da çeksin zaten. ona denetimli serbestlik derler alooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hırsızlık yapmıştır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 dana22 said: You're beautiful with or without hair. You're a God, Noyan bunu begenmissin ya..master yansa bitse ne.. Özellikle beğendim ahahaha O kadın aynı zamanda şey de demiş, Ne zaman istersen gel Amerika'ya, benim evim senin evin. (Mi casa tu casa hesabı yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar