Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Kova diye hakaret var. Çok konuşma lan kova. İçi dolduruluyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 arkadaşlar burç tartışıyoruz. kendimize gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bitti abi bu kadar tartisabiliyoruz biz burclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yankı gelirse daha derin tartışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 said: "Eğer bir Akrep erkeğine aşıksanız ve ihtiras sözcüğü sizi korkutuyorsa, ayakkabılarınızı ayağınıza geçirdiğiniz gibi kaçın. Listenin başında o olmasına karşın, ben romantik ihtirastan söz etmiyorum. Aynı zamanda politikaya, çalışmaya, dostluğa, dine, yiyeceğe, akrabalara, çocuklara, giyim kuşama, yaşama, ölüme ve düşünebileceğiniz herşeye karşı duyulan şiddetli ihtirastan söz ediyorum. Eğer duygusal aşırılıkları kabul etmeyen bir insansanız. Akrep erkeği kesinlikle sizin ruhunuzun ihtiyaç duyduğu biri değildir.Sakın arkanıza bakmayın. Hemen kaçın. " hurriyetin burç sayfasında yazılan budur. muhtemelen bu yazıyı yazan kadının sevgilisi akrep burcuydu, elemanı grup yaparken yakaladı hırsını alamadı bütün akrep burçlarına döşemeye karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Shean said: bu yıl aslanın yılı olucak. ;) nasıl olucak ki yelemiz falan mı cıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Xaenin said: Kova diye hakaret var. Çok konuşma lan kova. İçi dolduruluyor sonuçta. Kova erkegi erkegin hasidir hasi. Butun karizmatik adamlar kova burcudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bursalı doğru der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Erkeğin hası diyorsun da adamın bozuk olmayan yeri yok lan, nasıl kader bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Daha derin tartışır dedik adam gitti defolu bursalıya haklı dedi çıktı olaydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ayrıca BURSA'lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ben okudum hepsini. özet: tarot ayağına milleti düdüklüyor. demesine göre çok zeki üstün falan dünyayı daha iyi bir yer yapacak ama başkasının daha iyi bir planı varsa ona da katılırım sikinti yok diyor. mesih olmadığına karar vermiş. he birde intihar etmek isteyen güzel kızlardan 'size destek olucam' bahanesiyle faydalanıyor. özetin özeti: Kyra ağır çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Noyan'ın şakşakçıları nerede ya Madcat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 37 sayfa konuşulmuş,peki soruya cevap bulabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yay gibi burç var mı lan? Uçana kaçana mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ben boğayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 mesih ti astrolog çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 SodomVsGomore said: ben okudum hepsini. özet: tarot ayağına milleti düdüklüyor. demesine göre çok zeki üstün falan dünyayı daha iyi bir yer yapacak ama başkasının daha iyi bir planı varsa ona da katılırım sikinti yok diyor. mesih olmadığına karar vermiş. he birde intihar etmek isteyen güzel kızlardan 'size destek olucam' bahanesiyle faydalanıyor. özetin özeti: Kyra ağır çakal. ben de anneleri veya babaları veya her ikisi birden ölmüş kızların, ebeveynlerinin ruhları ile iletişime geçmelerini sağlıyorum, ölmüş kardeşleriyle teyzeleriyle vesaire iletişime geçmek isteyenler de oluyor, onlarla iletişime geçtiklerinde çok etkileniyorlar bu deneyimden, gözyaşlarına boğulanlar (sevinçten veya üzüntüden), sinir krizlerine girenler oluyor, sonra kendilerinden booty call geliyor vesaire, kimse kimseden yararlanmıyor, alan memnun satan memnun, kime ne, noyan'ı ezdirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 şunu da yazayım da daha çok inanma sen, kızların yanında onlarla birlikte seansa gelen kız arkadaşlarından da telefon aldığım oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 En çok aldatan burçlar sıralamasında ilk üç: Koç İkizler Kova şeklinde imiş. gümüş madalyaya razı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 3. lük de bi başarı. ayrıca kova olmak burçlara inanan kızlara karşı 1-0 yenik başlamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yok lan kova en iyi burç hakikaten Yankı'nın da dediği gibi. İkizlerin, akrebin adı çıkmış valla. İşimiz çok zor. Kova olunca dahilerin burcu falan sıkıyorsunuz ortaya bir şeyler ne güzel. Yamuğu olmayan bir burç. Bize direk aldatır, çapkındır diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 İkizler burcu çok kaypak, yanardöner, sinsi, it gibi burç bu arada. İkizler olan varsa haberi olsun, kendini bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Sen ne anlarsın ya. Yay diye burç mu olur asıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar