Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Kyra

Öne çıkan mesajlar

said:
"Eğer bir Akrep erkeğine aşıksanız ve ihtiras sözcüğü sizi korkutuyorsa, ayakkabılarınızı ayağınıza geçirdiğiniz gibi kaçın.

Listenin başında o olmasına karşın, ben romantik ihtirastan söz etmiyorum. Aynı zamanda politikaya, çalışmaya, dostluğa, dine, yiyeceğe, akrabalara, çocuklara, giyim kuşama, yaşama, ölüme ve düşünebileceğiniz herşeye karşı duyulan şiddetli ihtirastan söz ediyorum. Eğer duygusal aşırılıkları kabul etmeyen bir insansanız. Akrep erkeği kesinlikle sizin ruhunuzun ihtiyaç duyduğu biri değildir.Sakın arkanıza bakmayın. Hemen kaçın. "

hurriyetin burç sayfasında yazılan budur. muhtemelen bu yazıyı yazan kadının sevgilisi akrep burcuydu, elemanı grup yaparken yakaladı hırsını alamadı bütün akrep burçlarına döşemeye karar verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben okudum hepsini.

özet: tarot ayağına milleti düdüklüyor. demesine göre çok zeki üstün falan dünyayı daha iyi bir yer yapacak ama başkasının daha iyi bir planı varsa ona da katılırım sikinti yok diyor. mesih olmadığına karar vermiş. he birde intihar etmek isteyen güzel kızlardan 'size destek olucam' bahanesiyle faydalanıyor.

özetin özeti: Kyra ağır çakal.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

ben okudum hepsini.

özet: tarot ayağına milleti düdüklüyor. demesine göre çok zeki üstün falan dünyayı daha iyi bir yer yapacak ama başkasının daha iyi bir planı varsa ona da katılırım sikinti yok diyor. mesih olmadığına karar vermiş. he birde intihar etmek isteyen güzel kızlardan 'size destek olucam' bahanesiyle faydalanıyor.

özetin özeti: Kyra ağır çakal.

ben de anneleri veya babaları veya her ikisi birden ölmüş kızların, ebeveynlerinin ruhları ile iletişime geçmelerini sağlıyorum, ölmüş kardeşleriyle teyzeleriyle vesaire iletişime geçmek isteyenler de oluyor, onlarla iletişime geçtiklerinde çok etkileniyorlar bu deneyimden, gözyaşlarına boğulanlar (sevinçten veya üzüntüden), sinir krizlerine girenler oluyor, sonra kendilerinden booty call geliyor vesaire, kimse kimseden yararlanmıyor, alan memnun satan memnun, kime ne, noyan'ı ezdirmem
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...