7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 mesih macunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 wot'u okuduğuma göre düşündüm biraz. cidden mesih olma ihtimalin var. dinlerin şu kargaşada olduğu dönemde, dünyanın rezil olduğu dönem de senin gibi birine ihtiyaç var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 tabi abi mesihsin, ayıp ediyosun şş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yakında vahiy de gelir hazır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Yalnız cidden fiziksel ve spiritüel açıdan bu kadar kuvvetli bi insan görmedim şimdiye kadar. Neler dedik adama adam sabretti, peygamber sabrı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Kyra said: insanların beni böyle özelleştirmesinden hoşlanmıyorum. ağlama mesih :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 etrafındaki insanların kendisinden üstte ve sığınabilecekleri bir kişi kurum veya düşünce arayışından kaynaklanıyor bu. ki insanlık hep bunun arayışı içindeydi. o zaman kendilerini güvende hissediyorlar birazda kendi sorumluluğunu almanın yükünden kurtulmaya çalışıyorlar. evet ben kendimin mesihiyim sende kendinin mesihi olmaya ne dersin diyebilirsin mesela. rahatsız olma sebebinde büyük ihtimalle mesih olduğun düşüncesinin seni depersonelize etmesi. yani ben gönderilmişim düşüncesi işin içine girdiğinde hareketlerin davranışların düşüncelerin senden bağımsız, senin iraden dışında oluşuyormuş gibi bir his verir ki bu seni tamamen silecek depersonalize edecek bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 nostradamus kehanetlerini biliyoruz. türkiye süper güç olucak diyordu. ya türkiye'yi süper güç yapacak kişi mesihse? ya o kişi noyzura'dan başkası değilse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 "Tatar Ramazan" said: sen 82li değil miydin zaten? 83lüyüm sekste güçlüyüm. mottomuz var. ha bi de bi ara 83lü nesile dünyayı kurtaracacak nesil diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 insanları kandırabileceğine inanıyorsan aslında gerçekten olma ihtiamlin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Kyra said: "Tatar Ramazan" said: sen 82li değil miydin zaten? 83lüyüm sekste güçlüyüm. mottomuz var. ha bi de bi ara 83lü nesile dünyayı kurtaracacak nesil diyorlardı. menejerin olabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 kanal varmı mesih sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Alttaki hikaye gözlerimi doldurdu. Lütfen bul yolda dünyaya ve kendine hizmet etmeye devam et. Mesihlik biz insanların sınırlı aklıyla uydurduğu bir kavram, sen çok daha fazlası olabilirsin. Kyra said: iki sihirli tipli kişi vardı birisi beyaz saçlı ve sakallı mavi gözlü bir adam o kadar mutluydu ki beni gördüğüne ve evime geldiklerine. adam hiç konuşmuşyordu ama gözleri mutluluktan ağlıyordu. elimi falan tuttu böyle kafasıda güzel sandım dedim içimden yazık galiba dilsiz ne zordur o kadar konuşmak isteyip böyle sessiz kalkmak falan üzülürken görüntü yönetmeniyim ben ve senin çekmek istediğin belgeseli de ben çekicem falan dedi. şaşırdım bi siz ne yapıyorsunuz diye sordum. Biz dünyayı kurtarmakla uğraşıyoruz dediler. Güldüm ben de dünyayı kurtarmak üzerine net çalışacak projelerim var hayata geçirmeye çalıştığım diye.. Biliyoruz o yüzden geldik partiye sen kesin burdasındır diye bak evine kadar geldik işte dediler... Hani şu dünyayı kurtarma mevzusu son bir yılda neler neler oldu ve ilginç bir ritimde ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Hala tl;dr gifleri paylaşılmamış. Çok garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ben takibe aldım bu dini, denemiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 show tv ile görüşsek mi acaba? mesih olduğunu biliyoruz noyan'ın. adamlar çıkarsın televizyona herkese ulaşsın noyan-sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Abi insanlar çok zeki olmandan bahsediyorlarmış, sense mesihlik gibi dogmatik dinlerden gelen bir kavramı kendine katmaya çalışıyorsun.Zaten zeki insan dogmatik şeylere inanmaz devamlı sorgular... O yüzden zaten sen mesih miyim diye geldiğinde benimde senin zekana karşı bazı sorgulamalarım oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Zaman ayırıp okudum. Mesih olma ihtimalin çok yüksek. Zamanında bir çok peygamberde olduğu gibi insanlar seni ya çok seviyor yada son derece nefret ediyor. Bu bile yeterli kanıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 nice b8 m8 i r8 8/8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 senden iyisini mi bulcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Bu arada deneyebiliriz, şu an baya bi ateşim falan var, uykusuzum, işyerinde toplasan 10dk çalışmışımdır, uzaktan bi enerji gönderebilir misin geçirsin hastalığımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 olm neden mesih gibi aptal dinlerde geçen biri olmak istiyorsun veya buna inanıyorsun. iyi bir adam olsan bile neden mesih olasın ki? ayrıca senin dünyayı kurtarma planın benim dünyayı elegeçirme planımla çakışırsa ezer geçerim he baştan söyleyeyim.(ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Noyan bence hiç saçma değil ve mesih gibi üstün spritüel güçlere sahip biri varsa o da sensin. mesih olamaman için hiçbir neden yok mesihliğini ilan edersen ilk inananlardan biri de ben olurum muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 neyin eksik abi diğer mesihlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar