Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 gol yedikce hoşuma gidiyor benim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 başarısı yazacaktım da yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 atsan atılmaz satsan satılmaz. milli takım abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 keşke dünya üzerindeki her milli takımdan 5 yese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 onemli tabi de demirorenin ve onu ensesinden tutanlarin at kosturdugu futbol ortaminda onemsemiyor insan, ayni super lig gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 takımın topçuları itici. taraftarlar yarısını sevmiyor. e takımdaki adamlar da birbirini sevmiyor. tff başkanı tüpçü. td fatih cb erdoğan sdfs bu şartlarda sokayım milli takıma. umarım bir milli takımın yaşayacğaı en kötü hallere düşeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 tabiki önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Red said: takımın topçuları itici. taraftarlar yarısını sevmiyor. e takımdaki adamlar da birbirini sevmiyor. tff başkanı tüpçü. td fatih cb erdoğan sdfs bu şartlarda sokayım milli takıma. umarım bir milli takımın yaşayacğaı en kötü hallere düşeriz.aynen olay bu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 hiç değil. eskiden hiçbir maçı kaçırmazdım. senegal'i yendikten sonra durumum müsait olmasa da koşa koşa gidip forma almıştım falan. şimdi gol yemişiz yememişiz, maç varmış yokmuş vs çok da fifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 kendi takımlarının dısında hicbir takımın onemi yok qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=263954 Milli takımla ilgim bu kadar. Halbuki dünya 3.sü oldukları dönemde her maçlarını takip ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Hayatımda milli takımsız da yeterince sinir stres var, bir de ona bulaşamam. Kaliteli futbol oynadıkları dönem izlerim, bugünkü gibi batırdıkları dönem çok da sallamam. Eskiden her maçını izler yedeklerine ve sakatlık çıkarsa havuzdan çekilebilecek adamlara kadar hepsini bilirdim, bugün ilk 11'ini sayamayabilirim heralde. Hoş gerçi bugün Fatih Terim de ilk 11'ini sayamıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Eskiden önemliydi şuan değil sonra gene olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Başında demirören,td si Fatih Terim olan milli takım önemli değil.Adam gibi birileri gelip düzeni değiştirene kadar izlemem bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Başarılı olduğunda herkes önemsiyormuş en azından buda bişey lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 başında demirören terim vs falan olduğu sürece başarılı olsa da sallamam , gerçi çok zor bir ihtimal ya ajowdnwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Red said: takımın topçuları itici. taraftarlar yarısını sevmiyor. e takımdaki adamlar da birbirini sevmiyor. tff başkanı tüpçü. td fatih cb erdoğan sdfs bu şartlarda sokayım milli takıma. umarım bir milli takımın yaşayacğaı en kötü hallere düşeriz. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 milli maç haftası denilince deliriyorum geçmek bilmiyor 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 beşiktaşlıyım ve şike davaları başladığından beri türk futboluyla alakalı hiçbir şeyden tat almıyorum. bi galatasarayı avrupada izlemekten keyif alıyordum onun da eski tadı kalmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Tff yönetimi ve ft olmasa benim için gayet önemli. Ama onlar oldukça benim için gol yediği an sevinçtir. Sırf ft'nin o suratını görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Şikecilerin ceza almadığı ve dıjıturk un çıkarı gozetılerek faır play denen saçmalıkların olması benı turk futbolundan soğuttu. Gs avrupada başarılı olamayınca kökten bıttı turk futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 milli takım kavramı önemli, neden taş gibi topçularımız dünyaya güzel futbol izletmesin ki ama gidişat kötü olunca insanın kanı pek kaynamıyor sanki.yeseler 15 20 yeseler de silkelenseler diye düşünüyoruz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar