Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garrison

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hahaha yatağa yatılmış

tavana bakılıyor

tavanda garrison

troll çömelmiş : commander, I have been expecting you diyor

1000 apexis'in inventory'e düşme sesi

huzurlu bir şekilde uykuya dalış
Mesaj tarihi:
ya ben de enchanter yapmıstım bop itemları de yaparım diye ama sıkıcı ve ise yaramaz geldi, yerine ne kursam diye soracaktım. scribe yapayım bari.

zaten alt charda ench var, ona mecbur yapıcam. mainde gereksiz oldu. bop epicleri de satarım yani napayım.
Mesaj tarihi:
mining yerine de scribe kasarım artık napiyim gatherer profun bi albenisi kalmadı. zaten ench yerine level 2 gem butik sildim, ticket da atamadım girdi gote.
Mesaj tarihi:
ben hala karar veremedim, proflar mine + jc.
jc bırakmak istemiyorum, mining'i bıraksam mı? madenler zaten cok ucuza gidiyor. primal spirit bulmak zorlasır belki.
mining yerine ins, engi ne kassam bilemedim. karar veremedigim diger konu salvage yard ve gem butik yanına 3. small plot'a ne koyacagım.
karakter shaman bu arada ve pve.
Mesaj tarihi:
ben de enchanting kuracağım da ondan önce şu inscription'ın ekmeğini yiyeyim diyorum. raidler iyice yoğunlaşınca DE için enchanting'e dönerim. ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
enchanter d/e dışında pek bi işe yaramıyor zaten ya
cloak ring enhcantlarını yapabiliyosunuz bide o güzel hani ama gidip yaptırılır başkasına her türlü.
günlük aldığınız crystal 250g falan değmiyor o kadar work ordera harcanan dust daha pahalı mesela.

alchemy / ench / ins var
ins 2 günde 3 darkmoon card yaptım 40k para geldi mesela alchemyde fena değil follower koyunca potion veriyor 100gdan falan satılıyor o potionlarda verdiği flaskler gene leş para etmiyor onunda.
Mesaj tarihi:
Bende skinning ve leatherworking var. Garrisona Alchemy binası diktim. Level2 yapıp follower ile gather yaptırıp craft yapmayı planlıyorum. Amacım LW itemları için gerekli craft malzemelerini toplamak.
  • Yeni Oluştur...