bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 hahaha yatağa yatılmış tavana bakılıyor tavanda garrison troll çömelmiş : commander, I have been expecting you diyor 1000 apexis'in inventory'e düşme sesi huzurlu bir şekilde uykuya dalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 scribe yapın muhakkak 1 tane daily card yapabiliyosunuz 5-10k geliyor daily <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ya ben de enchanter yapmıstım bop itemları de yaparım diye ama sıkıcı ve ise yaramaz geldi, yerine ne kursam diye soracaktım. scribe yapayım bari. zaten alt charda ench var, ona mecbur yapıcam. mainde gereksiz oldu. bop epicleri de satarım yani napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Scribe değilseniz kart nasıl yapacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 mining yerine de scribe kasarım artık napiyim gatherer profun bi albenisi kalmadı. zaten ench yerine level 2 gem butik sildim, ticket da atamadım girdi gote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Ne yaparsaniz yapin Alchemy ile ugrasmayin. 1 tane item yok AHden para kazandiracak adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 engineersız karakter resmen eksik karakterdir ya her karakterimde vardı en güzel meslek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ahmedinejad said: Scribe değilseniz kart nasıl yapacaksınız? 10 war paintsle yapıyor daily orderlardan geliyor 15-16 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 alchemy enchanter çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 daily e giden dustlardan gelen crystal dusttan daha ucuza denk geliyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 eger lvl100 follower koyup x2 tane alırsanız her orderdan kar edersiniz buyuk ihtimal. enchanter cop denmis lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 fallower koduğumuzda noluyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 isin basinda adam oluyo, kaytarmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 yield 2 katına cıkıyo direk. 1 kristal yerine 2 veriyo. bi de meslekleri 700 yapmak onemli enc de daily kristal cooldown ı 3 tane oluyo 1 yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 e iyimiş koyıyım adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Fin said: ahmedinejad said: Scribe değilseniz kart nasıl yapacaksınız? 10 war paintsle yapıyor daily orderlardan geliyor 15-16 tane Yapiliyor da recipe ile Yapılıyor. Npc mi Kartı yapıyor meslek yoksa sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Npc yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 toggie said: TN'de 1.3k falandı release oncesi, simdi kontrol etmedim ama sanmıyorum artacagını. 2 katına çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ya ben prieste ench-tailoring yapacaktım hiç uğraşmayayım mı? hoş rudidim var herb-ins şaman var mine-gem buna da bişiler olsun diyeceğim de ench çöpse kasmayayım başka bişi yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 eng kas yoksa, eğlenceli, birsürü utilityn olur. ins kas ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ben hala karar veremedim, proflar mine + jc. jc bırakmak istemiyorum, mining'i bıraksam mı? madenler zaten cok ucuza gidiyor. primal spirit bulmak zorlasır belki. mining yerine ins, engi ne kassam bilemedim. karar veremedigim diger konu salvage yard ve gem butik yanına 3. small plot'a ne koyacagım. karakter shaman bu arada ve pve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bende mal gibi Alchemy ve Herbalism var. Bi boka yaramıyor ikiside WODda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ben de enchanting kuracağım da ondan önce şu inscription'ın ekmeğini yiyeyim diyorum. raidler iyice yoğunlaşınca DE için enchanting'e dönerim. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 enchanter d/e dışında pek bi işe yaramıyor zaten ya cloak ring enhcantlarını yapabiliyosunuz bide o güzel hani ama gidip yaptırılır başkasına her türlü. günlük aldığınız crystal 250g falan değmiyor o kadar work ordera harcanan dust daha pahalı mesela. alchemy / ench / ins var ins 2 günde 3 darkmoon card yaptım 40k para geldi mesela alchemyde fena değil follower koyunca potion veriyor 100gdan falan satılıyor o potionlarda verdiği flaskler gene leş para etmiyor onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bende skinning ve leatherworking var. Garrisona Alchemy binası diktim. Level2 yapıp follower ile gather yaptırıp craft yapmayı planlıyorum. Amacım LW itemları için gerekli craft malzemelerini toplamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar