Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Ya şeyi öğrenmek istiyorum benim arena tecrübem yok ama öğrenmek istiyorum. Tıpkı işe girmek gibi herkes tabi ki en az 2k achi istiyor. E biz bu tecrübeyi nasıl edinicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 hunter melee rangeden bana aimshot atıyor abi daha neyini savunuyosunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 arkadaşınla sıkılmadan oynayıp, yapacaksın, yavaş yavaş öğrenerek. satranç gibi düşün direk gidip gm ile oynayamazsın adama zevk vermezsin :) Soris said: Ya şeyi öğrenmek istiyorum benim arena tecrübem yok ama öğrenmek istiyorum. Tıpkı işe girmek gibi herkes tabi ki en az 2k achi istiyor. E biz bu tecrübeyi nasıl edinicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 abi 3v3 e ilk girdim noluyo lan 5 tane adam var benden baska hepsini nasil goz ucunda tutucam neler oluyor laaan falan demistim. simdi 2v2 falan kesmiyor sıkıcı geliyor. pve falan da yapmiyorum artik hayat arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ahah almış zehiri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 öf ne salak comp türemiş hala blood / glad kanser piçleri arenaya giriyor direk tunnel vision oynatmak zorunda bırakıyorlar yeni karaktere mmr aktarsınlar güzel olacak sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 S-H said: xunn said: Sen artık lütfen soruma cevap vermeden post falan atma, yok cahil yeto retard falan de devam et. Bu oyunda pressure altında damage'ı hiçbir şekilde interrupt olmayan başka bir class var mı? deter açınca vuramıyor, demek istediğin ne burada anlamadım. Yok yanlış anladın sanırım. Hani her class'ın sana damage vermek istedigin bu damage'ı durdurabildigin bir yol var ya. Melee'yi kitelayabilirsin partnerin yardımıyla yada solo, caster'ı interruptlarsın vs. Hunter hem ranged hem physical oldugu için onlarda bu mekanik çok şık bir şekilde deadzone ve hareket halindeyken ciddi damage düşüşüydü. Şu an ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Fin said: öf ne salak comp türemiş hala blood / glad kanser piçleri arenaya giriyor direk tunnel vision oynatmak zorunda bırakıyorlar yeni karaktere mmr aktarsınlar güzel olacak sfd Biz füksüyle arena atıyoruz bu sezon, rogue lazım kop gel deneyelim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ya yalniz oyunu adamlar her class her classi, her comp her compu kessin diye yapmiyo ki. tas, kagit, makas iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Yok canım o okey zaten, öyleydi hep. Şu an öyle değil. Ama çok başı şu an, düzelirse eyv düzeltmezlerse sayonara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 xunn tavsiyem op dediğin class'ı açıp oynaman, artık karakter satın alıp 2 günde 100 leyebiliyorsun, 1 günde de full arena item. ozaman aslında op olmadığını anlıyosun ya da hala op ise oyundan aldığın zevk artıyor :) 2 şekilde de win, oynadığın için o class'ın her inceliğini de biliyorsun, bir nevi empati kuruyorsun, mage'in ile oynarken nerede yanlış yaptığını anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ben çok arena oynamadığım için pek pvp tecrübem yok o yüzden pek bilmiyorum yüksek mmr'da işlerin nasıl yürüdüğünü ama karşıda bi hunter cd açıp burst yapmaya başladığında ona focuslanıp deter açtırmaya çalışıyorduk, bu dediğim de mop'taydı, şu anki durumlarını falan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yine aynı, trinket kullandırıp 2. stun'da kesiyorsun, drain soul atabilirsin deterence açmadan, healer'ın uzakta durup hareket halinde olması trap'leri avoid ediyor scatter artık yok, baskı kurulması herzaman için iyi çünkü deterence' ta iken dmg yok, + hunter hareket halindeyken dmg'ı sbt durmasına göre daha az, o yüzden hunter'ı sbt tutmamak gerekiyor. peti yoksa, master's call yani slow remove özelliği de olmuyor, kite'laması daha zorlaşıyor fakat inanılmaz burst'ü var dikkat edilmesi gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Zikko said: xunn tavsiyem op dediğin class'ı açıp oynaman, artık karakter satın alıp 2 günde 100 leyebiliyorsun, 1 günde de full arena item. ozaman aslında op olmadığını anlıyosun ya da hala op ise oyundan aldığın zevk artıyor :) 2 şekilde de win, oynadığın için o class'ın her inceliğini de biliyorsun, bir nevi empati kuruyorsun, mage'in ile oynarken nerede yanlış yaptığını anlarsın.. Yok ya benim derdim buff nerf değil aslında WoW arenasında. Classlardan tamamen bagımsız doktrinler baya sorunlu. Hani ben 6 yıl mage ve rogue oynadım ve ikiside her zaman çok güçlü classlar oldular. Şu an mage tekrar OP olsa degisen birşey olmaz benim için. Monk hariç bütün classların nasıl işledigini biliyorum 2 haftadır aralıksız inceledim. Şu an WoW pvpsinde durum şu: Ciddi bir ability ve mekanik homojenizasyonu var. Uzun CClerin düşürülüşü var. Bunlar kesinlikle kötü kararlar değil ama executionı sırasında çok ciddi sıkıntılar açmış durumda belli classlarda. Ama çok yeni o yüzden umut var. Şimdi biraz çok pvp'yle ilgilenmemiş arkadaslar için anlatayım kısaca sorunu. Sorun kesinlikle sadece benim oynadıgım classta değil, benim oynadıgım class da sorunun bir parçası. Casting. Bu mekanik istisnasız her zaman healer, dps gözetmeksizin senin yapmak istedigin birşey, çünkü asıl ciddi damage'ı yıllarca cast yaparak çıkardı her caster. Shatter combo olsun, Unstable affliction olsun, cyclone, heal. Instant speller sen bunları çıkaramazken, engelleniyorken harcaman gereken cooldownlar, high mana cost careler oldu. Shield, heal over time, root ve fear gibi. Bunların hepsinin tek bir amacı var, üzerindeki baskıyı bir süreligine durdur ki cast et. Ve şu an herkesin interrupt'ı var silence'ı var. Şimdi işin bit yenigi *bence* şurada. Herkes bu yeni interrupt ve silence oversaturation'ı yüzünden cast etmek yerine instant abanmaya itiliyor. Şimdi ben mage'im, adam öldürme combomda bir tane cast yok, hepsi instant burst. Evet çok zayıf ve kötü o yüzden ilk 150 takımda 5 tane mage var. Ama sıkıntı "Waaah, mage çok zayıf waaah" değil, mevzu HER classın oyunun stratejik yönünü geliştiren seçimler yapmaktan kaçmaya ve jargona geçersem HAM gitmeye zorlanması. Bu yüzden http://eu.battle.net/wow/en/pvp/leaderboards/3v3#page=1 linkine baktıgımızda her dps classının ya physical yada tamamen dot dizip interrupt umursamadan durup fear atan warlocklar oldugunu görüyoruz. Passive avantajları reaksiyonel oyuna tercih etmeye itiliyor komünite ve bunun hiçbir class için iyi oldugunu düşünmüyorum. Şu an tartışmasız easymode oldugunu düşündügüm classlar için de geçerli bu. PvP yapan kimse için iyi bir gameplay değil yani. Hani severek izledigimiz skill videoları var ya, onların hiçbirini çekemezsiniz şu an, çünkü öyle bir aspect yok PvP'de. Çok basit bir çaresi var. Classlardan pasif cevapların alınması, instantların damage'ının düşmesi, castlara büyük damage bufflar. Şu an interruptable, pushback yiyen frostbolt'um 7k vuruyor. Şaka yapmıyorum 7k. Niye atayım ki? Fake cast atıp frost'a interrupt vurdurup polymorph atıp en zayıflarına global BURST atıp indirmeye calısıyorum oyunum yeminle bundan ibaret ve bu kadar sıkıcı. Armor mevzusu yine degismiş, roguelar gerçekten büyük sıkıntıdalar damage olarak. Kısaca Finesse classları itin götünde, adam seç damage rotasyonunu yap classları ortalıgı süpürüyor. Ben düzelmesini umuyorum, düzelmezse başka oyun mu yok gider DayZ SC2 falan oynarım. Her dayak yedigimde "Abi bu saçmalık" demek yerine "Adam iyi dövdü usta" diyebildigim oyuna giderim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Öcalanı kasıp enalar ağlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Sacmalama cozum sureci sikintiya girer:)) Saka bi yana, arenada combat roguenin durumu nedir suanda? Ben 90-100 arasi battlegroundda inanilmaz zevk aliyorum combat rogueden.. Yani arenada 100lvlda degisen biseyler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Hepsi subtlety. Combat rogue diye birşey görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yanlış. eşite yakın bi dağılım var roglarda. hepsi oynanyıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 combat rogue karşımda 6 sn dayanabildi geçen gün sub 8sn sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 şu an en çok sub sonra combat sonra assass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 kermit said: combat rogue karşımda 6 sn dayanabildi geçen gün sub 8sn sürdü Çünkü çok iyisin Gokalp'çim. Game sense'in Boxer seviyesinde ve refleksler Taeja. EMPEROR GOKALP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 suphesi olan varsa ciksin karsima... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 15 sn dayanırım helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 gökalp'i bir saniyede parçalarına ayırabilirim ama totosu yemez karşıma çıkmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 rogue DK rdruid olarak mottomuz bu sezonhttp://i.imgur.com/bTOlrkL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar