Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoD Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

cakeonroof said:

item in etkisi goz ardi edilebilecek kadar az arenalarda su an. 2s i de ignorelayip 3s e baktiginizda wow pvp yeteri kadar competitive ve tatmin edici su an bence. belli bir seviyenin ustundeki oyuncular nerdeyse her sezon her classla, calisan her comp da yuruyup gidiyor.tas kagit makas etkisi hep oldu eet ama cok da baltalamiyor.top ladderlarda ki class cesitliligi de destekledi bunu simdiye kadar.dk conversion dampening den etkilenmedigi icin abuse ediliyor,o rahatsiz edici an itibari ile, bir de classi oynamak icin sarfedilen efor/alinan profit odakli kufurler edilebilir ama mazeret olmamali gibi

retri pala shadow pri girdiğimizde frost dk fightlarında hiç sorun yaşamadık. Eh tabi Paladin heali de baya bir op onun da etkisi olabilir.

Unholy bambaska bir mesele tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow pvp'sinin en olumlu adımı pve itemlerinin çöp olması olmuştur heralde. Yoksa dual azzinoth 4 parça t6 seti hatırlatırım.

E artık endgame pvp gear çekmek de çok kolay. O yönden pvp-item dengesini çok casual bi hale getirerek aslında güzel bi adım attı yıllar önce wow.

Her sezon top playerlar class çeşitliliği ile sıralamada yer bulabiliyor demişsiniz. Orda da şöyle bi durum var, o adamlar ciğerini ezbere bildiği takım arkadaşlarıyla oynuyo. Ona rağmen kendi içlerinde gerginliğe sebep verebilecek kadar outdps oluyor. Dikkat edin outplay değil yani tamamen outdps oluyolar.

Herif orda healer tünellerken, mage kendi götünü mü takım arkadaşının götünü mü korusun, bi yandan da dps mi yapsın diye kıçını yırtıyor. Zaten unhealable bi class.

Ha mage'in de literally tek attığı sezon oldu. Frost bombun ilk geldiği sezonda nerflenmeden önce bildiğin tek atıyodu. Ziqonun 2vs1 stream etmeye başladığı sezondur işte.

Ha ne oldu sonra Zionsfall hunter olarak 2vs1 yapmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi iste soyledigin sey zaten bahsettigim sarfedilen efor/alinan profit mevzusu. ote yandan aralarinda sinerji olmayan insanlar( ya da oynanan classlar) ile cok bir beklentiye girilebilecek bir platform degil wow arena sizinde bildiginiz gibi, mage ve plebhunter kiyaslamasi konusunda empati kurabiliyorum yoksa.benimde ettigim kufurun haddi hesabi yok o traplere
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

oyunda BIS trinketlerin BoE olması, diğer itemlardan çok farklı olması (on use main stat vermesi) ve game token satışıyla blizzard'ın resmen store'da ingame gold satmaya başlaması rastlantı değil. veya yeni raid gearlarında bazı slotların her zaman BoE olması ve mythic gearın kredi kartıyla artık satın alabilecek olması.

http://cdn.springboard.gorillanation.com/storage/craveonline.com/upl_images/lord_of_war_kotick.jpg

BoE eşyalar her zaman oldu. 5 yıl önce de kredi kartınla gold alıp item alabilirdin, şu an thrash dropları biraz abartı, onun dışında eskisinden farklı bir durum yok şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

BoE eşyalar her zaman oldu. 5 yıl önce de kredi kartınla gold alıp item alabilirdin, şu an thrash dropları biraz abartı, onun dışında eskisinden farklı bir durum yok şu an.

Contente göre scalelanan ve her armor çeşidinde 3 slot hariç her parçayı düşüren bi zamanı olmadı wowun.
Sosyal ağlarda paylaş

satılan gametimeları token haline getirip scam işini azaltacaklar, şu an gold ile satılan gametimelerdan tek farkı daha güvenli hale gelmesi. sanki bu olay gelmeden önce satılan gametimelar blizzard'tan alınmıyordu lol.

@axedice

trash abartı evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Wow pvp'sinin en olumlu adımı pve itemlerinin çöp olması olmuştur heralde. Yoksa dual azzinoth 4 parça t6 seti hatırlatırım.

E artık endgame pvp gear çekmek de çok kolay. O yönden pvp-item dengesini çok casual bi hale getirerek aslında güzel bi adım attı yıllar önce wow.

Her sezon top playerlar class çeşitliliği ile sıralamada yer bulabiliyor demişsiniz. Orda da şöyle bi durum var, o adamlar ciğerini ezbere bildiği takım arkadaşlarıyla oynuyo. Ona rağmen kendi içlerinde gerginliğe sebep verebilecek kadar outdps oluyor. Dikkat edin outplay değil yani tamamen outdps oluyolar.

Herif orda healer tünellerken, mage kendi götünü mü takım arkadaşının götünü mü korusun, bi yandan da dps mi yapsın diye kıçını yırtıyor. Zaten unhealable bi class.

Ha mage'in de literally tek attığı sezon oldu. Frost bombun ilk geldiği sezonda nerflenmeden önce bildiğin tek atıyodu. Ziqonun 2vs1 stream etmeye başladığı sezondur işte.

Ha ne oldu sonra Zionsfall hunter olarak 2vs1 yapmaya başladı.

O mage'in frostbomb dönemini anlattılar bana, yapabildiklerimi. Neden bu kadar itin götüne sokma ihtiyacı hissetiklerini anladım. O derece no skillmiş. Icelance spamlemeler, pom+poly'ler. Çirkinlik. Diyorum abi bu oyunda ne zaman eforsuz, counterlanamayan bir CC, burst varsa o class alıp başını gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tüm arena yeteneklerimi kaybetmişim ve hiç tekrar uğraşacak azim kalmamış onu farkettim. Dibine kadar tunnel'liyorum özellikle 3v3'te sdf

Bir de senelerce disc oynayıp feral'e geçince yetemedim. Şu an 1500'de takılıyorum ve her şey çok dengeli görünüyor sdlfkj. Sadece hunter + retri takımlarını yenemiyorum. Adamlar bam güm %30'a çekiyor ben stealth'ten çıktığım anda, çözemedim hala ne yapmam lazım ahah. Zaten druid öyle süper bir pozisyonda ki, cc'de götünüzü kurtaracak tek şey trinket, hiç bir defansif cc yok lel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...