FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 dameyj bekpedıla neden laf ediliyo bu arada ya? ben hunterla sürekli yapıyorum :D zıplayıp taklalar da atıyorum gayet eğlenceli oluyo asdfh mm dışını bilmiyorum da mm hala beh yani. hayatımda ilk kez arenaya girdim geçen hafta, 10 maçın 8ini falan 10sn-15sn gibi süreler içinde kazandık. uzayanları da bıraktık direk meh çekip. fury ya da arms warrior akradaşımla girmiştim bi de. he pvede yetemedim fakkat mage akiye orda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Bekpedıl efektif bir movement formu değil, hunterlada strafe yaparak atlayıp vuracaksın. Yoksa mobiliteni ütilize etmiyorsun demek, yakalanırsın demek. Madem hunter oynuyorsun, damage alma gerek yok dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Damage'si doğru kullanım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Lütfen damage'ı diyelim, "damagesi" diyenleri okuyunca göz kanseri oluyoruz ömrümüz kısalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 damagesi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Demeyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Breykfest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Kamfırteybıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Obsteykıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ven yu opın dı körteeeyn, yu ken si dı maunteeeeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Cancerous growth yazıp google imagesda aratır mısınız lütfen? Bunu hak ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Hunterin damagesi zoruna gidenler yazmazsin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ya level 1 ken bile daha hızlı kesiyor mobları o KADAR OP YANİİİ hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ben bg için ilacını buldum veriyorum uyuz köpek nefret pislik prot palayı azına yüzüne sıkılıp leave bg yapıyorlar. ps: Demıç,meyç,ruj,hantır vs vs hatalı yazıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 DoubleW said: Abi ben hunteri 100yaptim bu oglen. Hemen 4 k honora chest ve shoulder aldim. Bg de 13 hk 1 death ile hk da 1. ydim. Damage de 4m ile 3. Sirada. Her bg de buna benzer tabeladan hic dusmedim. Yani inanilmaz ya damagesi durdurulamiyo. Group savasinda huntera dalan aptallar oluyo, aslinda aptalda demiyim sinirden daliyolardir kesin. Ama indirebiliyolae mi hayir. 2 detarenc, frost trap, stun, petin charge i. Lan kullandigim skillin adini bilmiyorum, geri ziplayinca talentle hizlaniyo ya, zaten surekli adami yavaslatiyorun, auto shouta da verdim slowu tanri gibi takiliyorum, dert yok tasa yok. İyi ki hunterim var iyi ki hunterim skillerin adini bile bilmiyorum basiyorum gitsin islevi onemli. Bazen butonlara rastgele basiyorum. Hele magelere nuke Skilleri de cd de degilse anasini aglatiyorum adam glad olsa nolur arena master olsa nolur kaldiramiyo kih kih DoubleW said: Pro hunterlar neler yapiyolardir lan merak ettim, aslinda pro derken hani benim gibi mouse click yerine key bindingse atayanlar. Yanlis anlasilmasin bende normalde keybinding kullaniyorum da hunterda ihtiyac duymuyorum Deal with it bro;))) ne kadar samimi ve doğru bir post bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 öyle hacı hunterin tek eksiği şuanda trinket, yok trinket alamadım daha xD oyuzden duel yapmıyorum, tokatlanıp classın karizmayı çizdirmiyim magelere diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://cdn1.collective-evolution.com/assets/uploads/2014/03/chemo.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Oooooh dondurdum hesabı, pvp'yi fixlerlerse cagırırsınız. Gerçekten Chemo'yu bastım. Kapadım hesabı Starcitizen aldım oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Forumda bildiğiniz habri warrior var mı glad falan kasmış? 2.2k geçmiş iyi ? Kafayı yicem arkadaş fury oldum stance dance rahat yapim rage sıkıntısı yaşamayayım diye, İkinci kastığım warrior Grand Marshal vanilla zamanında..Yok arkadaş duel kazanamıyorum resmen, önüne gelen tokatlıyo, lock hariç. g700 u kırıcam bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 hiç duel yapmadım bu expansion. amacı ne? büyütmeyin abi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 DoubleW said: Forumda bildiğiniz habri warrior var mı glad falan kasmış? 2.2k geçmiş iyi ? Kafayı yicem arkadaş fury oldum stance dance rahat yapim rage sıkıntısı yaşamayayım diye, İkinci kastığım warrior Grand Marshal vanilla zamanında..Yok arkadaş duel kazanamıyorum resmen, önüne gelen tokatlıyo, lock hariç. g700 u kırıcam bu gidişle Warrior'da stance dance mı kaldı? Bir de duel'de prot daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Bende duel yapmazdim cok ama hastalik gibi duratordan cikamiyorum simdi. Abi warriorun stance dance klmadi dogru ama suanda fury oynarken mecburen def stance e gecip shield + 1h takilmak zorunda da kaliyorum.ozellikle kite yerken bunu yapmak mecburiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Gladiator warrior dene. Damagei iyi ve daha dayanıklı. Hiç olmazsa bgde huzur bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 warriordan soğudum açıkçası, oyun hayatıma hunter olarak devam ediyorum, kafam çok rahat "şimdi onlar düşünsün" modundayım sürekli hem bg lerde hem arenalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 flavour of the month çılara bir kişi daha katılmış oldu hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar