kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 gusül abdesti aldım sağolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 95 lvl oldum, yaklaşık 50 bg de 40 kere birinci olmuşumdur hk da ve damage de..Zaten yanına yaklaşanı tokatlayıp bırakıyosun..Öyle kasmıyosun da kendimi savunucam falan , aç deterance zıpla geriye bitti..stun var , trap var, yavaşlatma var, damage zaten öküz gibi. Daha nolsun bebem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 xunn said: Abi ben sub'ı kapatıcam. Mage/rogue düzeldiginde, hunter itin götüne sokuldugunda dürtersiniz. http://www.youtube.com/watch?v=fW-yZVi5aJ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ben de sevindim arkadasim wowa cagiriyor beni diye. zaten gel 2v2 demesinden uyanmam lazimdi hunterlarin op olduguna. silicem niyaziyi pirayst acicam onunla takilalim xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 of kermit bile gözyaşı esprisi yapmış ahmet. sil bence çarı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bi ton OP as fuk class varken hala hunter diye aglanmasi inanilmaz asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 diğerlerinin op lığı zaten ezelden beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Popeye said: ben de sevindim arkadasim wowa cagiriyor beni diye. zaten gel 2v2 demesinden uyanmam lazimdi hunterlarin op olduguna. silicem niyaziyi pirayst acicam onunla takilalim xunn. Hunterla gel, priest var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 BioHazarD said: bi ton OP as fuk class varken hala hunter diye aglanmasi inanilmaz asdas Digerleri en azından kontrol edilebiliyor hala. Adı Legolas olan, backpaddle yapan hunter'a Glad adam kaybediyorsa birşeyler çok yanlıştır bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 retri=>dk>feral>hunter iken niye hunter'a taktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 cd acan retriyi kontrol edemiyorsan o senin(takımının) hatası hunteri nasil kontrol ediceksin? Cok vurması bir classi op yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Zikko said: retri=>dk>feral>hunter iken niye hunter'a taktınız Bi 15 sayfa açıkladık nedenini abi, arkadan bakarsan wot'lara görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 herhangi bir 5sn stun hunter'a, aynı anda healer'ına cc. cd açıp burst dps, kesme taktiği bu, eğer deterence kullandırmamak istiyorsanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Teorikıraft öyle olmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ben hunter oynadım bunun harici kesemiyolar dediğin gibi ama şu dediğimi oturtan prolar var ilk nuke trinket kullandırıyor survive edip cd lar açılınca 2. comboda yatırıyorlar, tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Hunter'ı kesmek için hunter'ın bir sürü şeyi faillaması lazım. O yüzden teorikıraft öyle olmaz diyorum. Hunter'ın sıkıntısını sayfalarca yazdım, biraz okursan neden bu tarz teorikıraftların çok spekülatif oldugunu anlarsın kesin. Eger stratejin karsındakinin birşeyi batırmasıysa yanlış oynuyorsun demektir. Ben cast ederken ya interrupt'ı kacırırsa diye cast etmeye başlarsam 1 kazanırım, 2 kazanırım 3de biri elime çok güzel oturtur. Kesinlikle hunter en OP demiyorum, OP'lar panteonunda en rahat ve oynaması faceroll olan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 hayır arkadaş soruyorsunuz taktiğini de söylüyoruz teoricraft oluyor :p kesemeyin ağlayın ozaman ne diyim ya da açın hunter 3k rating yapın madem çok basit, wotlk'daki gibi spellcleave yok şuan ama instant cc atıp target değiştirip bi anda nuke :( yüksek ratinglerde özellikle mage li takımların aynı anda cd açıp patlatması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Yok zaten şu an yaptıgımız şey o. Zaten mage'in tek damage o. Burst var, sustained yok. Hunter ve takım arkadasları oturup senin mükemmel CC rotation oturtmanı beklemiyor. 5 saniye stun diyosun, adam çıkmıcak bundan, kenara koşup crystal burst yemeyecek, crystal alanına başka hiçbir target girip damage'ı bölmeyecek. bu arada benim bildigim oyundaki en büyük burst magelerde lakin 100-0'a indirmiyor abi o 5 saniyede. Evet en iyi şansın o lakin yetmiyor işte sdf. Çok denedik yani. En mantıklısı hunter/ret/feral/dk falan oynamak arkaya priest/shaman alıp. Çok temiz. Levellamaya üşenmesem kesin oynardım, varsa oynayın brolar ayıp değil. Senin dedigin o stunlı burst'ü yapmak için önce adamlara trinket bastırmış olacaksın, 2. DR'da patlatacaksın. Bu RMP'lerin 10 sezondur yaptıgı şey. Artık yapamadıkları şey. Hunter beni LoS'una girdigim anda peynir ekmek gibi kesiyor, 1.5 dakika hayatta kalamıyorum ben hunter setuplarına. Yoksa mantıgın %100 dogru ve bunu yapabilecek setuplar var. Instant CC'den kastını anlamadım bu arada. PoM sheep yok artık, MoP'da vardı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ozaman al neşen yerine gelsin ahahah http://www.youtube.com/watch?v=T2NF6aqHn58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 dfgdfgsdf dat instant spam. rogue mage burstünün adamın canını oynatmadıgı yer, muh sides Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ziqo'nun feryatları çok iyi adfadfdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Abi ahah o kadar çalış çabala pro ol, sonra böyle mal mekaniklere yenil. Bu arada feral druidime takım arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GLNJfWpIHLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Şu devirde hala rmp diye direten hakediyor ya. Çekilen eziyet/Elde edilen başarı olarak bakıldığında en en en kötü setup. En küçük hatada gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 xunn said: http://www.youtube.com/watch?v=GLNJfWpIHLA 56m damage done kimlere yapmışlar ki, wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar