Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 benim silahlarım gitmiş, tekrarlansa ne olur :( fnatic zaten şu oyunun en sinir bozucu tipleri, hile de var adamlar da bariz belli bir de şunu yapmaları cidden büyük rezillik ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 tekrar olursa kepazelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://i.imgur.com/gHHkDmr.png http://i.imgur.com/mEhHzbf.jpg Maç tekrarlanıyor kesin Sadece pixelwalking değil, transparan sorunlarıda var mapde. Onlar da fixlenip maç tekrarlanacak. Ama sıfırdan mı yapılır yoksa 13-3den devam mı orası muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 fnaticden kazandığımı digde kaybettim zaten niye oynadım o mallara onuda bilmiom dfgdfg dünkü vp yenilgisi yüzünden heralde navinin,neyse abi sonuçta haram skinmiş gitti geldiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 https://twitter.com/DreamHack/status/538516337610747904 son map komple tekrarlanıcakmış yerel seçim muhabbeti gibi. bütün bokları yiyen tek taraf ama komple tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Kurallara göre LDLC'de aynı bug'ı kullanmış durumda tek taraflı bir şey yok. LDLC'nin kamyon üzerine çıkıp yaptığı boost pixel walking değil ama transparanlık konusunda kuralı bozuyor benzer şekilde. Yanlış görmediysem roundların neredeyse hepsinde bu boost ile aşağı baktı onlar da - kill almasalar da. Ayrıca fnatic'in yaptığı boostun farklı açıdan versiyonlarında alttaki oyuncunun ayağı net olarak kenara basıyor duvara bakar şekilde durduğunda. (acayip net bir gif ve görüntü var, linki kaybettim bulamıyorum lel) Sağa sola döndüğü zaman havada gibi gözüküyor. Ortada tam net bir pixel walking yok. Nette haritanın editörle açılmış halinde düz duvar gözüküyor ama oyuncular editörle açıp kontrol etme yükümlülüğü altında değil yani Valve ve harita yapımcısının sorunu o. Ha şu mesela net pixel walking : Tık . Aynı maçtan alınmış bir görüntü bu. Bu mesela kurallara göre direk o roundun LDLC'ye verilmesi gerektiğini söylüyor ama maç tekrarlanacağı için 12-3'den etkisi yok kabul edilmiş. Ayrıca 2. boost Nip tarafından'da kullanılmış durumda. fnatic'in yaptığı boostun çok daha efektif olması kuralları değiştirmiyor ayrıca, kurallar net. Ben kararın yüksek oranda doğru olduğunu düşünüyordum, 13-2 den tekrarlanacak diye anlamıştım, baştan alınacakmış. Karar şimdi fnatic lehine olmuş işte. Edit 2: LOL maç baştan oynanacakmış. O zaman işler değişir. Madem kurallara göre konuşuyoruz, takımların boost yaparak aldığı roundların düşülmesi lazımdı, nette yazdığına göre LDLC fnatic gibi her round boost yapmamış. Edit : Görüntüyü buldum. Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 diskalifiye etmek yememiş. hileden banlayamadıkları gibi aman cs prestij kaybetmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ldlc'nin yaptığı boostu overpasste oynayan her takım yaptı ki zaten bi sıkıntısı yok onun. t base'e herhangi bir transparanlık da verdiğini düşünmüyorum silahla hayvan gibi zoom yapmayınca. fnatic hem aim kullanıp hem mapin bokunu çıkardı yetmezmiş gibi bi de yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorlar ldlcnin yaptığı şeyi gösterip. bu kadar çirkef bi takım, gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Fnatic ct baslar ve pistolu alirsa round vermez gibi geliyor. Sanki ldcl cok temiz. kioshima 1 hafta once ban yerim diye inventory bosaltan adam degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yanılmıyorsam kioshimanın şüpheli 1-2 gifi vardı sadece pozisyonları hiç hatırlamıyorum. buna karşı flusha ve olofun giflerini toplasan film yaparsın. kaldı ki bunların hepsini bi kenara bıraksak, bu dreamhackte bile flushanın yakalandığı bi ton pozisyon var. iyice cıvıttı artık yarın da .mına koyar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 stattrak awp redline buldum basmam lazım bir şeye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 k1nJo said: yanılmıyorsam kioshimanın şüpheli 1-2 gifi vardı sadece pozisyonları hiç hatırlamıyorum. buna karşı flusha ve olofun giflerini toplasan film yaparsın. kaldı ki bunların hepsini bi kenara bıraksak, bu dreamhackte bile flushanın yakalandığı bi ton pozisyon var. iyice cıvıttı artık yarın da .mına koyar büyük ihtimalle. offline turnuvada nasıl hile açabiliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 knoxville said: diskalifiye etmek yememiş. hileden banlayamadıkları gibi aman cs prestij kaybetmesin aynen bu. "Final decision. LDLC vs Fnatic last map Overpass will be replayed due to texture transparency and immortal bug used by both teams." -Dreamhack yav he ya he. he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 lel keşke vp'ye all in yapsaydım. Nuke ile başlayacaklarını bilseydim yapardım zaten de asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 lounge da nip steam de vp girdim çünkü para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 lounge girmedim steamde vp girdim. hepsini alırsam golt badge geliyo ne işe yarıyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ben steam de giremedim ya hr sticker'ım var ondan mı basamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kendine hr elenmedi mi diye sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 sonra nip ezdi sovyetlere geri yolladı diye cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 hacı basacağımız takımın mı sticker'ını yerleştirmek gerek şimdi cidden bilmiyorum asdfsd hr sticker'ı da önceden almıştım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 nupkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 BEN SENİN ANANA BACINA KÜFREDİYOR MUYUM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 na'vi ye 40 dolar kadar girmeyi düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz? dignitas karşısında iyiydiler baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ldlc ya da fnatic ama karşısı, yemez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ordan fnatic veya ldlc kim gelirse 2-0'layacak naviyi, girme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar