Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

main accountda herkes haftalık kutu/skin farmı için idle serverda bırakıp alt+tablıyor

turnuva zamanı havadan steam parası gelsin diye gotv açıp alttablıyor

ve 2 senedir yapıyor

o yüzden BEN FAKE DEĞİLİM SMURFLER ÇOK RERÖRÖ diyebilmek için 1000 saat played falan bekliyor artık millet
Sosyal ağlarda paylaş

Ruslarla birlikte oynamak ne kadar kötüyse, Türklere karşı oynamakta bir o kadar eğlenceli oluyor.

Adam oyun başında profilime bakmış demiş bu Türk, hemde tek girmiş. Başladı sallamaya,

"Bak şimdi nası a.koycaz, bak şimdi nasıl a.yalıycaz, seni n00b seni, vs. vs. vs.". Tabi ki maç 16-5 bitti.

Bu maçta bir çok güzel haraket yaptım ama en iyisi buydu;

Sosyal ağlarda paylaş

khazadum said:

Ruslarla birlikte oynamak ne kadar kötüyse, Türklere karşı oynamakta bir o kadar eğlenceli oluyor.

Adam oyun başında profilime bakmış demiş bu Türk, hemde tek girmiş. Başladı sallamaya,

"Bak şimdi nası a.koycaz, bak şimdi nasıl a.yalıycaz, seni n00b seni, vs. vs. vs.". Tabi ki maç 16-5 bitti.

Bu maçta bir çok güzel haraket yaptım ama en iyisi buydu;

highlightlara koyulacak hareket (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar abartmadım da, grieften falan ban yerim diye. Var mı öyle bir ban sebebi gerçi ondan da emin değilim de. Gene de bokunu çıkarmamak suretiyle kill almadan 20-30 maç falan attım sanırım, yok düşmüyor. Silver 5'te mi ne tıkandı. Başlarda tıkır tıkır düşüyordu. Şimdi bir anormal düşmüyor yani, bir sıkıntı var sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...