Editor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 esea sanki farklı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 -Crawler- said: Female lig'i başlamış aboo, kızlara bak. http://www.twitch.tv/esl_csgob hepsi kezbanmı diye baktim güzeller var lan asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 video çok iyi ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bu pov olayı iyi oldu ya, izlemesi daha zevkli,40 yılda bi güzel bişey getirdiler sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 faceitte hack yok galiba diyen yazık etmesin kendine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 ahaha efsane video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Her yerde var hile esea dahil ama oran en fazla volvo mm, en az esea da. Digerleri de arada iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Fnatic ezdi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=MIj-FNP2HW0 inferno 14-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 esea'den şutlanan otomatik vac yiyor sanırım. fransız global elite'in teki almış eline vacı sdfsds esea'den demişler redditte. http://i.imgur.com/HOblLgg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ya bu smurf dedikleri olay nedir, dotadaki gibi yeni acc açıp oynamak mı? eğer öyleyse 250 saat oyunum olmasına rağmen neden smurf diyorlarki, 250 saat az mı csgoya göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 evet, az. bulunduğun ranke göre iyi oynuyorsan her türlü diyebilirler. sadece saate bakıyorlarsa 500'den sonra demeyi bırakırlar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 main accountda herkes haftalık kutu/skin farmı için idle serverda bırakıp alt+tablıyor turnuva zamanı havadan steam parası gelsin diye gotv açıp alttablıyor ve 2 senedir yapıyor o yüzden BEN FAKE DEĞİLİM SMURFLER ÇOK RERÖRÖ diyebilmek için 1000 saat played falan bekliyor artık millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 yok abi o kadar dğl 150 saat sonrasına pek laf etmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bir steam düz adamı olarak soracağım ben girip oynayıp çıkıyorum 12 tane kutu düştü bu zamana kadar şimdi bu kutuları açmak için para istediğinden elleşmiyorum bazende yok gece zımbırtısı falan skinli silahlar düşüyor bunları satınca steam'den oyun alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ruslarla birlikte oynamak ne kadar kötüyse, Türklere karşı oynamakta bir o kadar eğlenceli oluyor. Adam oyun başında profilime bakmış demiş bu Türk, hemde tek girmiş. Başladı sallamaya, "Bak şimdi nası a.koycaz, bak şimdi nasıl a.yalıycaz, seni n00b seni, vs. vs. vs.". Tabi ki maç 16-5 bitti. Bu maçta bir çok güzel haraket yaptım ama en iyisi buydu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 hahah 10 numara (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 benim smurfun playtime'ı maini geçti galiba asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 khazadum said: Ruslarla birlikte oynamak ne kadar kötüyse, Türklere karşı oynamakta bir o kadar eğlenceli oluyor. Adam oyun başında profilime bakmış demiş bu Türk, hemde tek girmiş. Başladı sallamaya, "Bak şimdi nası a.koycaz, bak şimdi nasıl a.yalıycaz, seni n00b seni, vs. vs. vs.". Tabi ki maç 16-5 bitti. Bu maçta bir çok güzel haraket yaptım ama en iyisi buydu; highlightlara koyulacak hareket (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Abi peki bir şey soracağım, rank niye düşmüyor? Arkadaşlarımla oynayacağım diye rating düşürüp duruyorum, silvera indikten sonra bütün oyun AFK bıraksan düşmüyor rank. Smurf protection falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 placement maçlarından sonra tekrar unranked olamıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Unranked olmaya çalışmıyorum ki, main accountuma rank düşürmeye çalışıyorum. Bir de yeni account aldım en başta, onlarla öyle oynarım diye. 2 oyun kazanıyorsun 24 saat CD giriyor, ölme eşşeğim ölme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ha sen silver 5 ten silver 4 e dusmeyi falan mı diosun. git d2 mid rush yolo yap. afk olmaktan daha cok puan kaybedersin, hiç adam vurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 O kadar abartmadım da, grieften falan ban yerim diye. Var mı öyle bir ban sebebi gerçi ondan da emin değilim de. Gene de bokunu çıkarmamak suretiyle kill almadan 20-30 maç falan attım sanırım, yok düşmüyor. Silver 5'te mi ne tıkandı. Başlarda tıkır tıkır düşüyordu. Şimdi bir anormal düşmüyor yani, bir sıkıntı var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar