Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

bazen canım sıkılır listemdekilerin maçlarını izlerim
her maç mutlaka 1 hileci çıkıyor ve bariz şekilde yapıyorlar
bu işin sonu ne olacak
cs ye başlamayı düşünüyorum bunu gördükçe vazgeçiyorum
esea ya veya faceit demi oynasam
ondan sonra diyorum ki kqly gibi smn gibi pro oyuncular landa bile yapıyorsa ohoo esea faceit nedir bunun yanında
çok önceleri bu kadar bariz değildi
Sosyal ağlarda paylaş

faceit değil de esea iyi hile açısından, hem paralı, hem clientı VAC'dan daha iyi yakalıyor+yetmediğinde de adminleri izleyip banlıyor zaten. bunlar da oranı bir hayli azaltıyo tabii 10 maçta 1 hexer anca gelir. dezavantajları ne yaptığı belli olmayan clientları sevmiyorum (bitcoin minelatıp gpularını patlattıydı milletin, patlamayanlara da elektrik parası olarak kat kat dönmüştür), ve arkdaşların köylüyse ve para vermek istemezse solo kalmak durumunda kalıyosun

benim hayalim volvo'nun 128tick serverları açıp bunlar için özel dlc çıkartması şu operationlar gibi, lobbyi açanda olursa tüm lobbynin girebilmesi falan. bu serverlarda hile oranı baya azalacaktır ama şerefsiz dombili gaben yapmayor :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

5 maç wining streak devam ediyor ama k/d oranı kötü hala rank atlayamamı ona bağlıyorum.

KD ye bakmıyorda karşıdaki adamdan daha fazla round ve daha fazla kill alip almadığına bakiyor.

Hatta senden yüksek rankli biri varsa eğer ondan fazla kill yapmışsan daha fazla + puanın oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...