dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 evet, ses controler a takılıydı, ben de bir iki forumda okudum, insnalar aynı şikayetten muzdaripmiş, bu şekilde çözmüşler, taktım arka tarafa akşam görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 seste hafif bi azalma oldu mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yok aynı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 iyi o zaman. bende biraz olmuştu ön tarafta 3d ses efekti mi var anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bazen ayak sesleri falan bariz bi şekilde sağ önden falan gelirken aslında eleman arkada falan çıkıyo 2 3 komut gördüm de bi halta yaradıklarını görmedim bunun çözümü yok mu ya eski cslerde hiç böyle bi sorun yoktu bi de bazen ghost ayak sesi geliyo onu da anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 hl1 de efsane creative sound system vardı abi cünki. yada sox mıydı axo muydu bişeydi çok netti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bak bunun aynısını dün inferno'da yaşadım. adam bomba kurmuş B'ye ben banana'dan ilerliyorum, çok bariz CT spawn tarafından ayak sesi geldi hatta biri mic'ten "right" dedi, sağıma baktım adam bomb site'dan vurdu beni. Sonra right diyen eleman sorry dedi, ben de sesi sağdan duyduğumu söyledim, onun üzerine diğerleri de "ben de sağdan duydum" dedi. Haxx0r falan mıdır yoksa bugımsı mı ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Daesu said: hl1 de efsane creative sound system vardı abi cünki. yada sox mıydı axo muydu bişeydi çok netti eax sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 yaşlandım artık hatırlayamıyorum hiçbişey : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sox axo ne lan asd 40 yıllık eax, vista ile ms şerefsizlik yapıp ses api olaylarını değiştirdi eax'ı bozdu, sonra bitti işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 lan bugün 3 tane oyun attım üçünde de kazandık, ikisinde 1.'lik + bi sürü mvp, hala gold 1 :( düştünmü kalkamıyorsun agalitör. Gerçi son oyunda takımda wallhacker vardı bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 biraz önce maçta 10 kere falan dc oldum neyse ki karşıda da öyle biri vardı. çok sıkıntı olmadı kazandık. serverlar leş gibi. maç atmanızı önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 knoxville said: bi de bazen ghost ayak sesi geliyo onu da anlamadım karşı takımda bot varsa o botun ayak sesleri buglanıyor panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Linux'da da varmış abi cs:go? Oh be, arada stres atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 knoxville said: bazen ayak sesleri falan bariz bi şekilde sağ önden falan gelirken aslında eleman arkada falan çıkıyo 2 3 komut gördüm de bi halta yaradıklarını görmedim bunun çözümü yok mu ya eski cslerde hiç böyle bi sorun yoktu bi de bazen ghost ayak sesi geliyo onu da anlamadım Xenocide said: bak bunun aynısını dün inferno'da yaşadım. adam bomba kurmuş B'ye ben banana'dan ilerliyorum, çok bariz CT spawn tarafından ayak sesi geldi hatta biri mic'ten "right" dedi, sağıma baktım adam bomb site'dan vurdu beni. Sonra right diyen eleman sorry dedi, ben de sesi sağdan duyduğumu söyledim, onun üzerine diğerleri de "ben de sağdan duydum" dedi. Haxx0r falan mıdır yoksa bugımsı mı ne iş? bu olay bug ya. uzun süredir bilinen bi bug hatta. oyundan birisi düşünce fln oluyor benim bildiğim kadarıyla. hatta ölüyken birini izlediğinde t ve ct basede afk bi adam var gibi gözüküyor onun ayak seslerini duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Aynen Dust 2 de dc olduğunda oluyor adamın silüeti duruyor spawnda arada bir dıp dıp ayak sesi yapıyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 işte tickrate farkı. şunu 64'te yapmak imkansız falan. http://www.youtube.com/watch?v=rt4QiVkjJGk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 sanirim after effects isi bu. filtreleri ve kullanilan stock lari taniyan varsa bir ozel mesaj patlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bu motar2k kimdir yhau, stream stream gezip donate mi yapıyor? http://www.twitch.tv/omgezniki buna da cakmış 500€ don sütyen al filan diye heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 asd en iyi pashaya bıraktı 20000 dolardan fazla sanırım toplamda, içeriye karısına falan koştuydu pasha ilk büyük donate geldiğinde sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Emre333 said: bu motar2k kimdir yhau, stream stream gezip donate mi yapıyor? http://www.twitch.tv/omgezniki buna da cakmış 500€ don sütyen al filan diye heralde bu kız gerçek mi cs oynayan kız mı varmış ? biri casting falan desin noolur, biri oynuyor bu sırf görüntü desin öyle dii mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 seni tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 niki sevimli birsey. takimi falan var yine kizlardan olusan iyi oynuyorlar baya hatta fotolari varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 evlenmek istiyorum ben bunla 3 çocuk yapar takım kurar sabahlara kadar ranked atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar