Crawler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Emre333 said: abi voice enable 0 yapıcaksan comp girmenin manası ne. casual, dm değil bu. takım olarak kazanıyorsun ya da kaybediyorsun. Örnek 2 de sen mesela. Adam şurda dersin biter, genelde muhabbet yapılıyor voice ile, ya da "niye öyle yaptın", "niye short gitmedin", "niye c4 düşürdün" vs. konuşuluyor. Voice chat bunun için değil. Voice chatden rage açmanın takıma hiç faydası yok bunu da unutma. Ha durum böyle olunca zaten kaybediliyor oyun, dolayısıyla benim voice chat kapamamda bi sakınca yok. Ha rage açmadan, kısa konuşmalar olunca gayet güzel oyunlar oluyor örnekleri çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 4 kişi alıyor, sen eco yapıyorsun, 4 kişi eco yapıyor bu sefer sen alıyorsun. bırak da yapma etme diyelim yani o kadar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 sıkıntı öldükten sonra bıkbık edenler zaten. genel olarak voice chate karşı değil adam. ayak sesi duyamıyoruz öldükten sonra röportaj yaparmış gibi mic açıp konuşanlar yüzünden. round boyunca tüm hikayesini anlatan var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 su da iyiymis sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Emre333 said: 4 kişi alıyor, sen eco yapıyorsun, 4 kişi eco yapıyor bu sefer sen alıyorsun. bırak da yapma etme diyelim yani o kadar da. Haklısın, 5 oyunda 1-2 sefer yapmışımdır doğru. Buna konuş lafım yok. Ama sen sürekli ragemode takılıyorsun. Bir kişi hata yapsada konuşsam modundasın sürekli. Zaten herkesin mikrofonu farklı şiddetde, biri hile bu of hs yedim diyo, biri yer söylüyor, sen rage açıyosun, ortalık karışıyor. voice chat'den oyundanki ayak sesini duyamıyoruz. Zaten böyle oyunları genelde kaybediyoruz. O yüzden voice_enable 0 yapıp keyfime bakıyorum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bindtoggle "key" "voice_enable" telefondan buldum ama buydu sanırım. ben de dmlere girdiğimde kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 -Crawler- said: Emre333 said: 4 kişi alıyor, sen eco yapıyorsun, 4 kişi eco yapıyor bu sefer sen alıyorsun. bırak da yapma etme diyelim yani o kadar da. Haklısın, 5 oyunda 1-2 sefer yapmışımdır doğru. Buna konuş lafım yok. Ama sen sürekli ragemode takılıyorsun. Bir kişi hata yapsada konuşsam modundasın sürekli. Zaten herkesin mikrofonu farklı şiddetde, biri hile bu of hs yedim diyo, biri yer söylüyor, sen rage açıyosun, ortalık karışıyor. voice chat'den oyundanki ayak sesini duyamıyoruz. Zaten böyle oyunları genelde kaybediyoruz. O yüzden voice_enable 0 yapıp keyfime bakıyorum kusura bakmayın. herkesi engellemek yerine, gürültü yapanları tek tek engelleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 beraber girdiğimizde hepimiz aynıyız, bi farkı yok yani tek tek engellemenin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 oyun sonunu da koysanıza ibişler vurduk yine 10 tane galiba :D cips yemekten oynayamadım o oyun asdasfasd abi mikrofon konusunda herkes birbirine bok atıyo ben de biliyorum çok konuştuğumu ama efe bazen mikrofona tecavüz ediyo ona alıştım artık da ereninkine çok alışamadım son oyunlarda o da çığlık atıyo ölünce dün titredim resmen ciyak ciyak bağırdı mikrofona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 mesela dün nukete 4 kişi meydan gitti adam dümdüz huttan çıkıp beni vurdu lobbyde, dedim ki adam arkadan geliyo rush attı diye kimse dönüp bakmıyo. sonra bağırarak söyledim 2. kez arada burçak öldü bile efe de zar zor vurdu adamı galiba. sonra bana burçak niye bağırıyosun diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Silphatos said: şunu da unutmadan yapıştırak liebe laf ederse bunu c/p'lersiniz silver arkadaşlar aynı oyunun sonunu da koyalım nerdeyse geçiyormuşum seni sdsfsds http://i.imgur.com/9TQEdkt.jpg bu da bir sonraki oyun :D http://i.imgur.com/1QHZm25.jpg evlendik artık eskisi gibi taşıyamıyom sizi kusura bakmayın :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 o 0-11 olan falan bıraksın oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 yalnız alper hiç adam vuramamış lan 0-11'den sonra adsad gözümüzden kaçmış :D appleda gelişme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 lan oyunun sonunda 8 yapmışsın onun 7'sini bizonla adamlar ekoyken aldın, hala konuşuyon ayıp be :( benim cache ss'ini koymuşun bi de, 110'la buy menu bile zor açılırken oynuyodum ulan ben onu pis. 0-11 is real. asd bi de bu var dünden, küçük volperin dramı 0-1-14 asdf. bir yarı adam vuramadı. ve bunlar şerif sevgili gümüş arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 6 ms ping nasıl oluyor insanlarda server odasindan mi baglaniyor nabiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 öle bi oyun oynadıydık ya steam da çalışıyo herhalde adamlar max ms 8 di adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 dedem http://i.imgur.com/8hdadhM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 olum bu ne la 1 ay sonra girdim rank gitmis oyle mi oluyor? hic rank yok yani dusmemis de hepten gitmis sifirdan basliyormus gibi mi oluyor simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 lan millet mi cosmus biz mi paslanmisiz adami gordugum anda oluyorum lan hep daha sikamadan bu arada herseyin dinamigi degismis keles keles gibi degil 4un3u bi degisik davranio awp de oyle 1.5 daha iyidi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 DoruK said: olum bu ne la 1 ay sonra girdim rank gitmis oyle mi oluyor? hic rank yok yani dusmemis de hepten gitmis sifirdan basliyormus gibi mi oluyor simdi? 1 win den sonra geri geliyor rank. ratingin duruyor. yani en son hangi rankteysen o ratingli bir mac yapacaksin. yalniz dikkat et, rank olmadigi icin rating carpan degerini rutbesiz 10 mac kazanmak zorunda oldugun donemin gibi yuksek tutuyor. 2 mac kaybedip en son biraktigin rankin iki asagisinda bulabilirsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 senko said: 1.5 daha iyidi sanki 1.5 cok daha iyi bir surumdu, evet. 1.6 ve source o kadar basarili degildi. ancak burada 1.5 i aramiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Abi 1.6 Cs tarihin en basarili versiyonu. 1.5 kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 yok be abi bende 1.6 derdim 4-5 yıl öncede şimdi csgo fark atar diyorum,baya 1.6 girdik geçen oynıyamıom amk "csgo da oynıyamıyom bu aralar oda ayrı mevzu fdsf" ama harbi görüntü atari gibi geliyo 1.6 nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 cs:go best ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Scope açıkken mouse hassasiyetini nasıl kullanıyorsunuz, hep aynı kullanıyordum da biraz düşürdüm demin, daha iyi oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar