Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Emre333 said:

abi voice enable 0 yapıcaksan comp girmenin manası ne.

casual, dm değil bu. takım olarak kazanıyorsun ya da kaybediyorsun.

Örnek 2 de sen mesela. Adam şurda dersin biter, genelde muhabbet yapılıyor voice ile, ya da "niye öyle yaptın", "niye short gitmedin", "niye c4 düşürdün" vs. konuşuluyor. Voice chat bunun için değil.

Voice chatden rage açmanın takıma hiç faydası yok bunu da unutma. Ha durum böyle olunca zaten kaybediliyor oyun, dolayısıyla benim voice chat kapamamda bi sakınca yok.

Ha rage açmadan, kısa konuşmalar olunca gayet güzel oyunlar oluyor örnekleri çok fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

4 kişi alıyor, sen eco yapıyorsun, 4 kişi eco yapıyor bu sefer sen alıyorsun. bırak da yapma etme diyelim yani o kadar da.

Haklısın, 5 oyunda 1-2 sefer yapmışımdır doğru. Buna konuş lafım yok. Ama sen sürekli ragemode takılıyorsun. Bir kişi hata yapsada konuşsam modundasın sürekli. Zaten herkesin mikrofonu farklı şiddetde, biri hile bu of hs yedim diyo, biri yer söylüyor, sen rage açıyosun, ortalık karışıyor. voice chat'den oyundanki ayak sesini duyamıyoruz. Zaten böyle oyunları genelde kaybediyoruz. O yüzden voice_enable 0 yapıp keyfime bakıyorum kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Emre333 said:

4 kişi alıyor, sen eco yapıyorsun, 4 kişi eco yapıyor bu sefer sen alıyorsun. bırak da yapma etme diyelim yani o kadar da.

Haklısın, 5 oyunda 1-2 sefer yapmışımdır doğru. Buna konuş lafım yok. Ama sen sürekli ragemode takılıyorsun. Bir kişi hata yapsada konuşsam modundasın sürekli. Zaten herkesin mikrofonu farklı şiddetde, biri hile bu of hs yedim diyo, biri yer söylüyor, sen rage açıyosun, ortalık karışıyor. voice chat'den oyundanki ayak sesini duyamıyoruz. Zaten böyle oyunları genelde kaybediyoruz. O yüzden voice_enable 0 yapıp keyfime bakıyorum kusura bakmayın.

herkesi engellemek yerine, gürültü yapanları tek tek engelleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sonunu da koysanıza ibişler vurduk yine 10 tane galiba :D cips yemekten oynayamadım o oyun asdasfasd

abi mikrofon konusunda herkes birbirine bok atıyo ben de biliyorum çok konuştuğumu ama efe bazen mikrofona tecavüz ediyo ona alıştım artık da ereninkine çok alışamadım son oyunlarda o da çığlık atıyo ölünce dün titredim resmen ciyak ciyak bağırdı mikrofona :D
Sosyal ağlarda paylaş

mesela dün nukete 4 kişi meydan gitti adam dümdüz huttan çıkıp beni vurdu lobbyde, dedim ki adam arkadan geliyo rush attı diye kimse dönüp bakmıyo. sonra bağırarak söyledim 2. kez arada burçak öldü bile efe de zar zor vurdu adamı galiba. sonra bana burçak niye bağırıyosun diyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

şunu da unutmadan yapıştırak

liebe laf ederse bunu c/p'lersiniz silver arkadaşlar

aynı oyunun sonunu da koyalım nerdeyse geçiyormuşum seni sdsfsds

http://i.imgur.com/9TQEdkt.jpg

bu da bir sonraki oyun :D

http://i.imgur.com/1QHZm25.jpg

evlendik artık eskisi gibi taşıyamıyom sizi kusura bakmayın :'(
Sosyal ağlarda paylaş

lan oyunun sonunda 8 yapmışsın onun 7'sini bizonla adamlar ekoyken aldın, hala konuşuyon ayıp be :( benim cache ss'ini koymuşun bi de, 110'la buy menu bile zor açılırken oynuyodum ulan ben onu pis.

0-11 is real. asd

bi de bu var dünden, küçük volperin dramı 0-1-14 asdf. bir yarı adam vuramadı. ve bunlar şerif sevgili gümüş arkadaşlar.

Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

olum bu ne la

1 ay sonra girdim rank gitmis

oyle mi oluyor? hic rank yok yani dusmemis de hepten gitmis

sifirdan basliyormus gibi mi oluyor simdi?

1 win den sonra geri geliyor rank. ratingin duruyor. yani en son hangi rankteysen o ratingli bir mac yapacaksin.

yalniz dikkat et, rank olmadigi icin rating carpan degerini rutbesiz 10 mac kazanmak zorunda oldugun donemin gibi yuksek tutuyor. 2 mac kaybedip en son biraktigin rankin iki asagisinda bulabilirsin kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...