Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 demek ki silversın. yapcak bişi yok. ben de kaybederek lvl atlıyodum bi ara nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 said: Friberg uses M4A4, so they nerf m4a1-s. Friberg hates cz, they nerf it. Friberg loves deagle, they buff it. what is next? Operation Frigerg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 friberg o kadar sevimli ki volvo bile karşı koyamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 DoGMeaT said: prolara göre yapıolar diyorsunuz ama redditte aylardan beri ağlıyoarlardı eco roundlar op,cz cep keleşi diye şaşırmadım redditin ağlamadığı nane yok oraya bakıp yaparsa valve'ın kendi vizyonsuzluğu olur fifflaren dreamhackte gayet doğru dedi. dotada falan herolar değişiyor insanlar metaya ayak uyduruyor vs diyodu o cz herkese aynı çalışıyo. pistol round verdikten sonra 90% sonucu değişmicek 2 tane daha eco round izlicemize en azından süpriz cz roundları izlioduk o da yalan oldu draw'ın iki katına çıkması yerinde bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=D98ojV-Hrq4 bu da tam fnaticlikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 reddit'ten http://i.imgur.com/EFE8qyD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 m4a1'i 20/60 yapaydın bari allahsız gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ağlayalım reddit falan yaparlar ya 20/60 onda bir şey yok. Wall bang için spam de mi yapamayacaz yani Mirage b falan çok netti bang için ne güzel spam yapıp 3-40dmg veriyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ben a4'e geri döncem, aynı paraya gerek yok a1'e, olayı ucuz olmasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 300 dolar daha ucuz degil mi zaten m4a1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Increased price of M4A1-S to $3100 aynı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 a1 daha sneaky ama, radarda görünmüyosun. a4 biraz daha wallbang ve spray için müsait. Bence daha iyi oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ya sadece fiyat değil gayet accurate a4e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 defuse kit ucuzlasın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ct de para ciddi sıkıntı, çoğu zaman 2900 lük olanı bile alamıyorsun zaten kolay kolay ki famas akıyordum mecburen. şimdi 3100 lük olan iyice sıkıntıya sokucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 -Crawler- said: a1 daha sneaky ama, radarda görünmüyosun. a4 biraz daha wallbang ve spray için müsait. Bence daha iyi oldu böyle. susturucu bomba abi zaten. Vuruyorsun etrafta seni arıyorlar. Sesde yapmıyor meret. recoil de var. Tek problem fazla spam yapamıyorsun. http://www.twitch.tv/meclipse/c/4711529 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 m4a1 railgun direk. ilk 6 mermisini dumduz atabiliyorsun. ama 3100$ fazla olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Abi teamdmatchler çok gerzek ya. Daha doğrusu insanlar çok gerzek. Bi kere anlayamadığım şey, 1on1 kalıyorlar, herif bomba kuruyo, antiterör kaçıyo da kaçıyo. Puanlama sistemini çözemedim ama, takım kaybediyoken kişi ölmeyince eline bişey geçiyosa çok aptalca? Adam bi bok yapamıyo, ölüyo, specte habire seni harraslıyor yok noob yok useless diye. Tüm takım problemsiz ama ben öldüğüm için tüm takım bi anda maçı mı kaybediyo diyorum, BEN SÜPERİM Mİ DEDİM diye coşuyo. Zaten 2 round sonra clandan elemanlarla birlikte votekick attılar. Ecnebiler eskiden böyle değildi, yumuşak bi nesile kalmış oyun camiası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Hayır çok homojen bi oyun içi seviye isteniyorsa level sistemi getirip oyunları ona göre kursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 CZ BOK GİBİ OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 dat animation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Kuzey avrupa haric hepsi ayni kafa bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Kuzey avrupa master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 cz harbi rezalet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2p2j28/valve_have_now_patched_nospreadrage/ said: Valve have now patched Nospread/rage triggers/aimbots Hi, most of you know that Valve made some updates to the spread calculating to patch nospread in cheats and that this resulted in some bugs http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2p1o1i/bug_accuracy_desynced_after_12122014_update/ And after this updated was applied, cheaters updated their cheats accordingly. But what most of you don't know is that around 9 hours ago, there was another silent update, that made "spread calculating" completely server sided, thus making it impossible for cheat coders to update their cheats with another fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar