Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 silverlar da kötü olsalar da onlar da insan, niye ezikliyorsun. senin de nova 1 olduğun günleri biliyoz, 1k saat oynayınca işte şerif levelına gelebildin olm. ben 2k oynadım ben de şerifim, ben de kötüyüm yani herkes kötü burada iyi yok maalesef. ama bu silverlar baya kötü la asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 dengimiz takıma yenilmedik daha dream team olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 dram team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Abi bozuk ya yalandan FACEIT bakayım dedim geçenlerde yılan gibi akılıyor yani. 64 tick ile o kadar yalan vuruyorum ki insanları. Mirage mid awp duel'i oluyor, ilk peakte adamı 2-3kere random vurdum. yani eminim kaçırdığıma ama vurudm falan. Adam da ben t iken aynısını bana söyledi falan (MM de oluyor bunlar) sonra FACEIT baktım abi. bir kez bile yalan vurmaca/vurulmaca olmadı. Yani o kadar anlamsız geldi ki sonradan MM oynamak ama işte insani duygular o rank atlama aşkı yüzünden MM'de oyun zevkimizi resmen random hs'lere bırakıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Rasmon geçen gece arka arkaya kaç win almıştık? 3-4-5? bi yerden sonra sayamadım da. Ha bu arada ben zevkine oynuyorum bi iddiam falan yok, ayrıca herkes eşit şartta değil. Notebook + dandik mouse ve wifi üzerinden oynamak başka, 21-24" ekran + orta üstü desktop ve razer-logitech gibi kaliteli mouse/klavye ile oynamak başka. Ha gidelim adekse, lan üzerinden kozlarımızı paylaşalım, sonra kim iyi kim kötü görelim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 oha round 9-1 öndeyiz maçta, 1 elde ctde 2 awp mid sandım takım a giderken b gittim b doorstan vurrum diye kickledi salaklar, anlamıyorum şu bütün t takımı aynı spota gitsin muhabbetini cidden ya ben gerizekalıyım ya adamlar, hayır gidiyorlar full a sonra sıkışıyorlar longda. kodumun polishleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 liebeyi landa tokatlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hmmm para virmiş diyorsun o kadar hacke. biz haksız huksuz oynuyorsuz kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 3000 €uro'luk heki var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Heksiz çıkmam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ya ben zevkine oynuyoz sanmıştım baya baya iddaaa varmış ya lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Silver olarak logitech g430 alayım mı, farkeder mi? Sennheiser hd202 ile oynuyorum :) bir de shure se 215 im var kulakiçi. Denemedim nasıl olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 siktir et her türlü vuruıyoruz. çekemeyenler anten taksın zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ben de öyle düşünmüştüm sfdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 güzel bi kulaklık mouse dan daha fazla etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kantır ne ya. barbi mapi oynuyordunuz şurda 2 sene önceye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Silver Silver'ı vurunca kendini Global Elite ambarında sanarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ashes2ashes said: ya ben zevkine oynuyoz sanmıştım baya baya iddaaa varmış ya lan :P ne zevki abi silph apple söylediklerini duymuyor musun. kırıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 olm herkes zevkine oynuyo da arkası dönük duran adamı vuramıyosan nasıl bir zevk anlayışı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 offfffffff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 iyi ki gördün ha, t halfta benle aynı killi yaparken iyiydi o rütbenle.. -.-" bi havalar bi havalar sanırsın global elite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Kimin nasıl zevk alacağına karar vermek iyiyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 t'de tek oynanmıyoki arkadaş, ct'de 4 5 round aldım işte tek başıma anca ona yetebildim napim dalga geçiyoruz tabii en azından ben, ciddiye mi alıyosunuz ya bunları asdf. ah gümüşler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ya he kol bozuk, adam sanki nukede t oynuyor bana, okuyan eden varsa mirage t'den bahsediyoruz. doğru söyledin kek. dream teame laf yok. 5+1.5uz ezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar