Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
plusone benim de, ben zaten gold nova'yı zor görüyom, 15.6" laptop sağolsun çok uzaktaki adamlar pek seçilmiyo. silver silver takılıyom. sen geldin diye bize o takım geldi sliph, hepsi senin suçun..11
Mesaj tarihi:
bende sıçtım ilk 2 el alınca rahatladım t olarak ama sıçtım yani.

ergen ergen beni çağırmayında deme ağzına vururum, çağırınca geleceksin, oy çokluğu değil oy birliği, tek yol devrim.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

bende sıçtım ilk 2 el alınca rahatladım t olarak ama sıçtım yani.

ergen ergen beni çağırmayında deme ağzına vururum, çağırınca geleceksin, oy çokluğu değil oy birliği, tek yol devrim.

bu hesabı özellikle nublarla oynamak için ayırdım zaten ahfdg. silver fazla ağır geldi ama önce novalarla başlamam lazım alıştıra alıştıra
Mesaj tarihi:

Bende eski hesabımın şifresini hatırladım. Bunu kullanırım artık diyerek oynamaya başladım. Şu günlük 2 maç yapma limitini kim koyduysa :X

Son yaptığım maçta Master Guardian'lar, Legendary Eagle'ler vardı şaşırdım beni nasıl bir maça attı unranked olarak diye. Ama ezilmedik!

Mesaj tarihi:
cagrus said:

aranızda böyle silver nublara yer varsa beni de alsanıza oyunlara.

id: akean nick: lectre k-recon

akşamları oynuyoruz genelde ben olmasamda 5 çıkacak kadro online oluyor diğerlerinide ekle ^^
Mesaj tarihi:
http://youtu.be/2MllAuS06OI?t=19m30s

dediğim round bu kerim. freiberg 10 hp ile 4 kişi alıyo eco roundda. ama demosunu izlemek lazım videoda çok belli olmuyor.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ct başlasak yenilmeyecek takım değildi bu dengeseizliğe rağmen ama şans işte

benim cs oynadığım günlerde bir kere bile gelip benlen oynamadın lan alacağın olsun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...