JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 plusone benim de, ben zaten gold nova'yı zor görüyom, 15.6" laptop sağolsun çok uzaktaki adamlar pek seçilmiyo. silver silver takılıyom. sen geldin diye bize o takım geldi sliph, hepsi senin suçun..11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ct başlasak yenilmeyecek takım değildi bu dengeseizliğe rağmen ama şans işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bende sıçtım ilk 2 el alınca rahatladım t olarak ama sıçtım yani. ergen ergen beni çağırmayında deme ağzına vururum, çağırınca geleceksin, oy çokluğu değil oy birliği, tek yol devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ash bnm saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Açmaz olaydım bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 lan annem ziyarete gelmişti, sırf eksik kalmayın diye geldim gelmez olaydım, bugünü hatırlamak istemiyorum bir daha. dün negzl ezmiştik geleni geçeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 isimlerini vermek istemiyorum ama bıçak falan yiyenler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Bir süre görüşmeyelim en iyisi, hepimiz için daha iyi olacak. Elveda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Adam yine bıçak yedi. Ben elimde bıçakla sinmiş adam geçse de kessem diye beklerken ağzıma bomba yedim öldüm son el. Güzel bir son el oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kim bıçak yedi be, ben yemedim e cakele clai yemediyse, ashe laf söylemeyeceklerine göre hmmmm. ben mi yedim lan yoksa hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 aranızda böyle silver nublara yer varsa beni de alsanıza oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Lectre said: bende sıçtım ilk 2 el alınca rahatladım t olarak ama sıçtım yani. ergen ergen beni çağırmayında deme ağzına vururum, çağırınca geleceksin, oy çokluğu değil oy birliği, tek yol devrim. bu hesabı özellikle nublarla oynamak için ayırdım zaten ahfdg. silver fazla ağır geldi ama önce novalarla başlamam lazım alıştıra alıştıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 forumda amma silver varmış ha, hepimiz nubuz...lelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ekle beni o zaman silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Bende eski hesabımın şifresini hatırladım. Bunu kullanırım artık diyerek oynamaya başladım. Şu günlük 2 maç yapma limitini kim koyduysa :X Son yaptığım maçta Master Guardian'lar, Legendary Eagle'ler vardı şaşırdım beni nasıl bir maça attı unranked olarak diye. Ama ezilmedik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 olm her oyun ceyhundan cok vuruyom ben onu mg2 yaptı beni mg1 yaptı lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 son 2 oyun hep kerim taşıdı ben silver olurum diyodum kafam güzel girmiştim falan,kerimi benden düşük başlattı sdgsdg bi gülüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ne kadar vurduğun kadar kimi vurduğun da önemli olabilir. bu arada overpass çok iğrenç bi harita keşke silseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 cagrus said: aranızda böyle silver nublara yer varsa beni de alsanıza oyunlara. id: akean nick: lectre k-recon akşamları oynuyoruz genelde ben olmasamda 5 çıkacak kadro online oluyor diğerlerinide ekle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 http://youtu.be/2MllAuS06OI?t=19m30s dediğim round bu kerim. freiberg 10 hp ile 4 kişi alıyo eco roundda. ama demosunu izlemek lazım videoda çok belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Silphatos said: ct başlasak yenilmeyecek takım değildi bu dengeseizliğe rağmen ama şans işte benim cs oynadığım günlerde bir kere bile gelip benlen oynamadın lan alacağın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 modern warfarecisin la sen huehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 1 şerif 4 silver olmuyor abi ben bizim 4 silver arkadaşla girdiğimde kasayı camdan aşağı atacaktım sinirimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 4 şerif 1 silver daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Silphatos said: modern warfarecisin la sen huehueh arkadaş ne cod hater çıktın ya. sıfır gelen adamlara yardım et, ben cod cuyum diye dışla gittim bf4 cü oldum sizin yüzünüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar