Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 forest'i sinirlendirdiler aksjhfasf http://www.twitch.tv/dreamhackcs/b/593523727?t=2h17m45s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 beyler mouse konusunda öneri lazım. g400s denedim claw kullanamıyorum büyük geliyor. g402 düşünüyorum çok kötü alma derseniz almam yoksa elim satın al butonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yeni account a 10 win kasmaya calisiyorum durum cok kotuymus low ranklerde. polonyali tipler bir yana trigger bot mu ararsin, tonla smurf premade mi ararsin hepsi var. 3 oyun attim 2 lose 1 berabera zar zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 edit : nekro seni anlıyorum bu levellar gerçekten çok acayip. o değil apple, ceyhun ve beni paso silverlarla oynatıyo. hep apple ve kardeşi yüzünden o novalara yenildiğimiz gün oyun kararını verdi CEYHUN IYICE SILVERLAŞTIN . CEYHUN SOLUNDA, CEYHUN VUR. AHAHAHAHDSAHKJFDS ceyhun : why do you take bot you god damn idiot. deli444 : pure spastic deli444 : right, now left, go down, behind the big water box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bi ara 5 dk izledim ceyhun botun önüne geçmeye, geriye ittirmeye falan çalışıyodu rushlayıp ölmesin diye auhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ahaha ulan o novalara yenildiğimiz gün apple yüzünden yenildik dfhdf bide karşi var tabi girip girip çıktı oyna gsdg 2 botu base bırakmaya kasıom,yard gidiom 3 v 1 atıom beynim yandı silverlaştım evet sdgsd ha bide abi herif ölünce botu almış el veriyo bıraksa bize amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 aptal herif bi de botları alıp alıp maviden rushlıyo. la gitme diye bunu yönlendiriyorum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 abi bi tane adam geldi oyuna ilk defa cs oynuyom diyo comp girmiş,aşşa bomba kurmaya kasıoz kurulmuş falan adam geziyo mapı talan etti sdgsd kickledik en sonunda amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 k1nJo said: bi ara 5 dk izledim ceyhun botun önüne geçmeye, geriye ittirmeye falan çalışıyodu rushlayıp ölmesin diye auhsdfh sen de gelsene kankut niye izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 o oyun başı durdurmasak el alamıcaz k1njo,yapmak şart :D tabi ondan sonra spota gidip cross koymuş 2 smurfle 2v1 varsa bide fazlası 3v1 atmak beni benden aldı gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 maç olayı benlik değil ya zaten 128lik community serverlarında takılmaktan 64lüklerde adam vuramaz hale geldim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 olm benide alsanıza aranıza, şu fakirde benim rankime düşmüş zaten şimdi isim vermek istemiyorum karambiti olan... alın beni alın, 20 kill garantisi veriyorum + her kill için prim alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 unrankım olm ben main de şerif sen ne deyon hayırdır bleæ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ssde silver elitsin kardeş hayır mı? unrankmiş, tipsiz daha rankini bilmiyor. RANKİNİ BİL LAN DENGİM MİSİN SEN BENİMDE LAF SÖYLÜYORSUN! şeriflerinizide gördük girdim 12-13 kill aldım yani alışsam az oynanış şekline yüksek ranklerde 16" monitörümle ve 200 liralık dandik mouseumla sizi geçerim. bu csnin yenisi çıkmıyor mu ya? ahah, aha yukarıda adam demiş botun önüne geçmeler durdurmaya çalışmalar falan, rus olucan pratik mi yapıyorsun. z4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Bu oyunun br gün taba bastığınızda gördüklerinizle kazanılmadığını anladığınızda siz de silverlardan yükselebilirsiniz sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 nerenle bakıon lectre nobu ss de silver olan nick magnetar mı amk? bot önüne geçmede 2 tane bot var 3v5 oynuyoz ölünce botu kullanabilmek için oyun başı önüne geçmen gerekiyo basede durmaları için onu yapmasam yenilmiştik sen neyin kafasındasın blaæ asfasf,unutmuşum silver kafasıydı bu dfhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kavga etmeyin lan hepiniz kötüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Olm bayafir rage e girmiyordum ne guzel sakindim yine siyirttim sfsgsf. Oyun da dun efsne bi market bugina girdi. Acayip isler dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 GONDARCENGIZ said: nerenle bakıon lectre nobu ss de silver olan nick magnetar mı amk? bot önüne geçmede 2 tane bot var 3v5 oynuyoz ölünce botu kullanabilmek için oyun başı önüne geçmen gerekiyo basede durmaları için onu yapmasam yenilmiştik sen neyin kafasındasın blaæ asfasf,unutmuşum silver kafasıydı bu dfhdfh Olm ikimizin de rankler silver gelirse hic sasirmam ama. 5 mac yaptik hepsi silver maciydi. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Bak silver 2 sin sen mesela oraua gore ben de silver elite master. Mvp farkiyla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Liebe said: Bu oyunun br gün taba bastığınızda gördüklerinizle kazanılmadığını anladığınızda siz de silverlardan yükselebilirsiniz sfsfd this. mesela Liebe, maçlarını izleyin 'eco killer' kendisi. +10 kill eco boostu var her mac asdafas şaka bir yana arkadaslar, öyle hareket yaparsınız scoreboarda yansımaz ama eli takıma kazandırırsınız. o yüzden sayılara takılmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bu arada çok noob'um da şu bot olayına hiç bakmadım. Mesea adam çıkıyor bot giriyor oyuna ama 1-2 tane denk geldim efsane =) bunlar kontrol dediğiniz muhabbet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 botu izlerken e ye bascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bizim maça bir bot gelmişti 2 ay önce falan. dust 2 T side oynuyoruz long kapıya doğru giderken flash patladı, botun elinde Nova vardı, cıkardı kafama vurdu öldürdü beni sdafsaf bu da botlarla ilgili böyle bir anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Silverlarla oynamak çile. 41 kill aldım 16-14 kaybettik yine de. 1 tane türk geldi, silah ver diyorum vermiyo ver diyorum vermiyo, TK attım ondan aldıgım silah ile gittim ace attım sadsfas 1 tane de sürekli rush yapan adam vardı yalan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar