Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

edit : nekro seni anlıyorum bu levellar gerçekten çok acayip. o değil apple, ceyhun ve beni paso silverlarla oynatıyo. hep apple ve kardeşi yüzünden o novalara yenildiğimiz gün oyun kararını verdi

CEYHUN IYICE SILVERLAŞTIN . CEYHUN SOLUNDA, CEYHUN VUR. AHAHAHAHDSAHKJFDS

ceyhun : why do you take bot you god damn idiot.

deli444 : pure spastic
deli444 : right, now left, go down, behind the big water box

Sosyal ağlarda paylaş

ssde silver elitsin kardeş hayır mı?

unrankmiş, tipsiz daha rankini bilmiyor.

RANKİNİ BİL LAN DENGİM MİSİN SEN BENİMDE LAF SÖYLÜYORSUN!

şeriflerinizide gördük girdim 12-13 kill aldım yani alışsam az oynanış şekline yüksek ranklerde 16" monitörümle ve 200 liralık dandik mouseumla sizi geçerim.

bu csnin yenisi çıkmıyor mu ya? ahah,

aha yukarıda adam demiş botun önüne geçmeler durdurmaya çalışmalar falan, rus olucan pratik mi yapıyorsun.

z4.
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

nerenle bakıon lectre nobu ss de silver olan nick magnetar mı amk?

bot önüne geçmede 2 tane bot var 3v5 oynuyoz ölünce botu kullanabilmek için oyun başı önüne geçmen gerekiyo basede durmaları için onu yapmasam yenilmiştik sen neyin kafasındasın blaæ asfasf,unutmuşum silver kafasıydı bu dfhdfh

Olm ikimizin de rankler silver gelirse hic sasirmam ama. 5 mac yaptik hepsi silver maciydi. Ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Bu oyunun br gün taba bastığınızda gördüklerinizle kazanılmadığını anladığınızda siz de silverlardan yükselebilirsiniz sfsfd

this.

mesela Liebe, maçlarını izleyin 'eco killer' kendisi. +10 kill eco boostu var her mac asdafas

şaka bir yana arkadaslar, öyle hareket yaparsınız scoreboarda yansımaz ama eli takıma kazandırırsınız. o yüzden sayılara takılmayın bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...