xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Namessar said: Ben her sey max oynuyorum. Bir sey mi kacirdim? Kennedy öldü abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 1.4 zamanlarında bırakmıştım, hafta sonu steamden alıp kurdum. aklıma takılan bir sürü şey var ama em önemlisini sorayım hemen, crosshairi 1.4 zamanındaki gibi yapma şansımız yok mudur? ortadaki nokta kıl ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 cl_crosshairstyle 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 cl_crosshairdot 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 aha budur. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben yanlış anlamışım ya ahah doğru öyle bir şey vardı. aradan 3 yıl geçince unutmuşum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ama hata sende 1.4 zamanındaki gibi yapma şansımız yok mu dediğin için yanlış anladım. zaten öyle ama ortada nokta var deseydin doğru anlardım hıh. neyse ki liebe karşim daha anlayışlı biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ama nub :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 oyun baya hızlı geldi bana. bir de ak 47 / m4a1 / awp dominasyonu devam ediyor mu oyunda hala yoksa diğer silahlar da kullanılır oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 dün 2200 win'li elemana denk geldim. adam sadece office oynuyormuş bide. slip*2 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 guernica said: oyun baya hızlı geldi bana. bir de ak 47 / m4a1 / awp dominasyonu devam ediyor mu oyunda hala yoksa diğer silahlar da kullanılır oldu mu? Ağırlıklı olarak tabii ki ak47 m4a1 olsa da duruma göre her silah kullanılıyor. Sadece BEŞİN BİRİ kıvamındaki LMG'ler hala en lüzumsuz silahlar ama onlar bile galibiyet garanti, para çoksa alınıyor. Çok kez param olmasına rağmen ak-m4 almayıp smg silah aldığım oldu. Sadece en az kullandığım silah T tarafındaki Galil. Ama onu da kullanan var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 galil çok iyi silah la. hani paran azsa armor-ak yerine armor-galil-smoke-2 flash cekiyorum. 3 silah dışında az para olunca famas-galil eco'ya karşı mp7 falan alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Aiko said: dün 2200 win'li elemana denk geldim. adam sadece office oynuyormuş bide. slip*2 lol sadece ofis 2200 win 4000 ofis maci demek hadi 3000 diyek en iyi ihtimal. Kafayi yemis lan o. Benim daha 1100 alti d2 inf miraj ka$ oynarim. Bi ara da cok nuke oynuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 map de baya çirkin ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bi de sırf shotgun alan elemanlar var ya tek atıp dolanıyorlar deli ediyorlar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 rush yapma ? long range'den napabilecek ki adam sana 11-13 falan vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ct ken alıyorlar zaten genelde office de falan T ler de alıyor bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bir de gold gibileri var sürekli ucuz smg,shotgun falan alıp takımda 3k para varken 12-13k ile ortada dolaşıyor, banka gibi kullanıyorduk bir ara sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bilgisayara format attiktan sonra mac ortalarinda vac yuzunden oyundan atiliyorum su sayfaya yonlendiriyo; https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837 sayfadaki soylenenleri yaptim ama sorun devam ediyo. problem ne olabilir ? bilgisayarim tertemiz neredeyse kurulu hic bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Xenocide said: guernica said: oyun baya hızlı geldi bana. bir de ak 47 / m4a1 / awp dominasyonu devam ediyor mu oyunda hala yoksa diğer silahlar da kullanılır oldu mu? Çok kez param olmasına rağmen ak-m4 almayıp smg silah aldığım oldu. Sadece en az kullandığım silah T tarafındaki Galil. Ama onu da kullanan var yani. #justsilverthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Şöyle bir iddaam var ; rank atlamak istiyorsan Dust 2 oynanmaz abi. Herkes pro dust 2 de çünkü. Bütün rush taktiklerini filan öğrenmişler artık milletin crosshairi spotlara otomatik geliyor. ben Cache oynuyorum bol bol sanki orada oynayanların community si daha bir üst seviye gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 d2'de supreme oldum tek başıma girerek.tek girince diğer maplerde çok sıkıntı oluyor.d2'de ortak hareket edilmese bile, long filan bastın mı adam düşürebiliyorsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 aynı konu konusuldu melyor kere ya. sadece d2 oynayan 500 win alıp 499 tanesini dust2 de alan adamlar, normal ranklarının 2-3 rank üstü durumdalar en az. d2 şerifi mirage-cache falan girince nova gibi geziyor ortalıkta, hoş girmiyorlar tüm CS:GO'yu d2 zannedenler var yani. diğer maplerde ezberleri yok, crossu bile ona göre koyamıyorlar. p90 awp ile easy rank atlamıslar d2 de. ben d2 girince cıldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Aiko said: Xenocide said: guernica said: oyun baya hızlı geldi bana. bir de ak 47 / m4a1 / awp dominasyonu devam ediyor mu oyunda hala yoksa diğer silahlar da kullanılır oldu mu? Çok kez param olmasına rağmen ak-m4 almayıp smg silah aldığım oldu. Sadece en az kullandığım silah T tarafındaki Galil. Ama onu da kullanan var yani. #justsilverthings D2 de b rush yapilcaksa ak almam p90 alirim gardas. Hic de silver degil sie. Ya da mid ct de sniper varsa ben de flash atip ustune rushlamak istiyosam yine p90 veya bizon alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 comp. matchdan neden exp gelmez, 2 win attık exp vermiyor.Inventortde up, hani server down diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar