Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

guernica said:

oyun baya hızlı geldi bana.
bir de ak 47 / m4a1 / awp dominasyonu devam ediyor mu oyunda hala yoksa diğer silahlar da kullanılır oldu mu?

Ağırlıklı olarak tabii ki ak47 m4a1 olsa da duruma göre her silah kullanılıyor. Sadece BEŞİN BİRİ kıvamındaki LMG'ler hala en lüzumsuz silahlar ama onlar bile galibiyet garanti, para çoksa alınıyor.

Çok kez param olmasına rağmen ak-m4 almayıp smg silah aldığım oldu. Sadece en az kullandığım silah T tarafındaki Galil. Ama onu da kullanan var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

guernica said:

bir de ak 47 / m4a1 / awp dominasyonu devam ediyor mu oyunda hala yoksa diğer silahlar da kullanılır oldu mu?

Çok kez param olmasına rağmen ak-m4 almayıp smg silah aldığım oldu. Sadece en az kullandığım silah T tarafındaki Galil. Ama onu da kullanan var yani.

#justsilverthings
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir iddaam var ; rank atlamak istiyorsan Dust 2 oynanmaz abi. Herkes pro dust 2 de çünkü. Bütün rush taktiklerini filan öğrenmişler artık milletin crosshairi spotlara otomatik geliyor.

ben Cache oynuyorum bol bol sanki orada oynayanların community si daha bir üst seviye gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı konu konusuldu melyor kere ya.

sadece d2 oynayan 500 win alıp 499 tanesini dust2 de alan adamlar, normal ranklarının 2-3 rank üstü durumdalar en az.

d2 şerifi mirage-cache falan girince nova gibi geziyor ortalıkta, hoş girmiyorlar tüm CS:GO'yu d2 zannedenler var yani.

diğer maplerde ezberleri yok, crossu bile ona göre koyamıyorlar.
p90 awp ile easy rank atlamıslar d2 de.

ben d2 girince cıldırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

Xenocide said:

guernica said:

#justsilverthings

D2 de b rush yapilcaksa ak almam p90 alirim gardas. Hic de silver degil sie.

Ya da mid ct de sniper varsa ben de flash atip ustune rushlamak istiyosam yine p90 veya bizon alirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...