Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

şurdaki adamla ben 2 3 kere maça denk geldim ya çatır çatır hile yapıyorlar ve banlanıyorlar. ne kadar rahat işkembeden sallamış. 7 coder birleştik hile yapıyoruz vs fln.

http://forum.donanimhaber.com/m_106872195/tm.htm

yav kendilerine özel hile yapacaklar ve banlanacaklar ha ? haha çok amatörler yada yalan söylüyorlar...

Yok öyle bir dünya
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

şurdaki adamla ben 2 3 kere maça denk geldim ya çatır çatır hile yapıyorlar ve banlanıyorlar. ne kadar rahat işkembeden sallamış. 7 coder birleştik hile yapıyoruz vs fln.

http://forum.donanimhaber.com/m_106872195/tm.htm

çok aptallar ya, c++ bilmekle hile kodlamak arasında ne bağlantı var ki sdfds. deli gibi reverse engiinering vs. yapmak lazım, yazdıklarından da onu yapabilecek kapasitede olmadıkları anlaşılıyor.

sağdan soldan buldukları kod parçalarını az editleyip kullanınca hile yazdık zannediyorlar. onu bile yapabildikleri şüpheli.
Sosyal ağlarda paylaş

ya direnemedima rtık aldım bende lise 3 den beri counter oynamyorum neredeyse. ama olm rank olayı nedir noluyo anlayamadım zaten ranked maça giremiyorum casual oynayıp duruyorum. en iyi causal da tekrar eski günlerime dönerim di mi. eski counter modu o çünkü galiba. silah satın alıyosun falan. milletin renkli renkli silahları falan var çok değişik. tam yeto kalmışım ya oyuna.

hayır bide ne biçim community olm bi 2 adam öldürdüm sonra öldüm voice dan bebenin biri türk bana küfretti lan öldüm diye. baya 10 yaşında falandı o küfreden. bu ne lan dslfkdsjf
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

ya direnemedima rtık aldım bende lise 3 den beri counter oynamyorum neredeyse. ama olm rank olayı nedir noluyo anlayamadım zaten ranked maça giremiyorum casual oynayıp duruyorum. en iyi causal da tekrar eski günlerime dönerim di mi. eski counter modu o çünkü galiba. silah satın alıyosun falan. milletin renkli renkli silahları falan var çok değişik. tam yeto kalmışım ya oyuna.

hayır bide ne biçim community olm bi 2 adam öldürdüm sonra öldüm voice dan bebenin biri türk bana küfretti lan öldüm diye. baya 10 yaşında falandı o küfreden. bu ne lan dslfkdsjf

ahah bu sorunlarin aynisini bende daha once sormustum, baktim battlefield daki gibi partiye gec kalma durumu yok. steam den indirmeye basladim, nedense indirmedi oyunun hepsini. sonra unuttum gitti. 2-3 aydan beri heralde %2 lerde fln kaldi oyun, steam i acmayi bile unutmusum dsfdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...