Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 rambo mode activated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 silph warowl da global elite olmaya çalışıyormuş. onun videolarını izle belki bişi öğrenirsin :D https://youtu.be/t3eXnsytqbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 donanımhaber'de bir velet var 16 yaşında filan, baya kişiyi dolandırmış, daha da dolandırıyor.baya savcılığa veren var ama bir sonuç çıkmamış.milyarları toplamış çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bone said: silph warowl da global elite olmaya çalışıyormuş. onun videolarını izle belki bişi öğrenirsin :D https://youtu.be/t3eXnsytqbE ben o ekmekten önce olurum son 8 supreme maçta 6 win olmuş. aizy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 supreme dediğin eskinin dmg si ya da çift keleşi işte fsdgsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 benjani said: donanımhaber'de bir velet var 16 yaşında filan, baya kişiyi dolandırmış, daha da dolandırıyor.baya savcılığa veren var ama bir sonuç çıkmamış.milyarları toplamış çocuk. alınteri. hakediyor sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Emre333 said: supreme dediğin eskinin dmg si ya da çift keleşi işte fsdgsgfd haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 şurdaki adamla ben 2 3 kere maça denk geldim ya çatır çatır hile yapıyorlar ve banlanıyorlar. ne kadar rahat işkembeden sallamış. 7 coder birleştik hile yapıyoruz vs fln. http://forum.donanimhaber.com/m_106872195/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 abi siz bunlarla mı kantır oynuyorsunuz? ruslar adha iyi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Aiko said: şurdaki adamla ben 2 3 kere maça denk geldim ya çatır çatır hile yapıyorlar ve banlanıyorlar. ne kadar rahat işkembeden sallamış. 7 coder birleştik hile yapıyoruz vs fln. http://forum.donanimhaber.com/m_106872195/tm.htm yav kendilerine özel hile yapacaklar ve banlanacaklar ha ? haha çok amatörler yada yalan söylüyorlar... Yok öyle bir dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Flassh said: abi siz bunlarla mı kantır oynuyorsunuz? ruslar adha iyi resmen karşı takıma denk geldiler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 bi agency oynayalım dedik http://i.imgur.com/nhRY6rS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 bu ne lan. edit : maçlara baktım da buldum hileciyi, ulan bi de en kötü oynayan oymuş takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Aiko said: bi agency oynayalım dedik http://i.imgur.com/nhRY6rS.jpg bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Hepsi düşmüş nooblarin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Aiko said: şurdaki adamla ben 2 3 kere maça denk geldim ya çatır çatır hile yapıyorlar ve banlanıyorlar. ne kadar rahat işkembeden sallamış. 7 coder birleştik hile yapıyoruz vs fln. http://forum.donanimhaber.com/m_106872195/tm.htm çok aptallar ya, c++ bilmekle hile kodlamak arasında ne bağlantı var ki sdfds. deli gibi reverse engiinering vs. yapmak lazım, yazdıklarından da onu yapabilecek kapasitede olmadıkları anlaşılıyor. sağdan soldan buldukları kod parçalarını az editleyip kullanınca hile yazdık zannediyorlar. onu bile yapabildikleri şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Emre333 said: bu ne lan. edit : maçlara baktım da buldum hileciyi, ulan bi de en kötü oynayan oymuş takımda. anaa bilgilendiriyormuş ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 karşıda hileci banlanınca da söylese keşke. xxx maçta xxx oyuncusu hileden banlandı oyun silindi falan diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ya direnemedima rtık aldım bende lise 3 den beri counter oynamyorum neredeyse. ama olm rank olayı nedir noluyo anlayamadım zaten ranked maça giremiyorum casual oynayıp duruyorum. en iyi causal da tekrar eski günlerime dönerim di mi. eski counter modu o çünkü galiba. silah satın alıyosun falan. milletin renkli renkli silahları falan var çok değişik. tam yeto kalmışım ya oyuna. hayır bide ne biçim community olm bi 2 adam öldürdüm sonra öldüm voice dan bebenin biri türk bana küfretti lan öldüm diye. baya 10 yaşında falandı o küfreden. bu ne lan dslfkdsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 community 2000den beri hiç değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 olm adeks de oynardım 2000 lerde daha internet kafeler yeni kuruluyordu okuldan kaçığ KAANTIR atardık. ben orda da kavga gürültü olurdu da ölene ana bacı girişmezdik ya.neyse alışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 GokTuRK said: ya direnemedima rtık aldım bende lise 3 den beri counter oynamyorum neredeyse. ama olm rank olayı nedir noluyo anlayamadım zaten ranked maça giremiyorum casual oynayıp duruyorum. en iyi causal da tekrar eski günlerime dönerim di mi. eski counter modu o çünkü galiba. silah satın alıyosun falan. milletin renkli renkli silahları falan var çok değişik. tam yeto kalmışım ya oyuna. hayır bide ne biçim community olm bi 2 adam öldürdüm sonra öldüm voice dan bebenin biri türk bana küfretti lan öldüm diye. baya 10 yaşında falandı o küfreden. bu ne lan dslfkdsjf ahah bu sorunlarin aynisini bende daha once sormustum, baktim battlefield daki gibi partiye gec kalma durumu yok. steam den indirmeye basladim, nedense indirmedi oyunun hepsini. sonra unuttum gitti. 2-3 aydan beri heralde %2 lerde fln kaldi oyun, steam i acmayi bile unutmusum dsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 haftalık çöplerden neler düşürdünüz beyler,toplamda 2 hesaba 0.45 tl aytım çıktı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 gri düşüyor bana 2dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar