Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

tickten önce hile olayına bi çözüm bulmaları lazım artık. geçen gün aşırı bariz wallhackli bir adam vardı karşı takımda, adam gizleme ihtiyacı da hissetmiyordu çatır çutur yardırıyordu. profiline baktım, 1-2 ay önceden kalma commentler var fuckin hacker, using wallhack vs. diye. bu adam 2 aydır wh ile patır patır oynuyor. kimbilir kaç report yemiştir.

hadi hileyi %100 kaldıramazsın evet, güncellersin, onu da kırarlar yine yaparlar. ama bari takip işini düzgün yapın ya. bariz bi hilecinin 2 ay meydanda olması ağır saçmalık.

h1z1'e laf ediyorduk f2p oyun ortalık hileci kaynayacak diye, adamlar ölümüne takipteler anında banlıyorlar ve ip ban falan da değil neydi adı unuttum da direk PC'nin seri numarasından falan banlıyor nasıl yapıyorsa artık. Adam o pc'den daha account alamıyor-oynayamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

tickten önce hile olayına bi çözüm bulmaları lazım artık. geçen gün aşırı bariz wallhackli bir adam vardı karşı takımda, adam gizleme ihtiyacı da hissetmiyordu çatır çutur yardırıyordu. profiline baktım, 1-2 ay önceden kalma commentler var fuckin hacker, using wallhack vs. diye. bu adam 2 aydır wh ile patır patır oynuyor. kimbilir kaç report yemiştir.

hadi hileyi %100 kaldıramazsın evet, güncellersin, onu da kırarlar yine yaparlar. ama bari takip işini düzgün yapın ya. bariz bi hilecinin 2 ay meydanda olması ağır saçmalık.

h1z1'e laf ediyorduk f2p oyun ortalık hileci kaynayacak diye, adamlar ölümüne takipteler anında banlıyorlar ve ip ban falan da değil neydi adı unuttum da direk PC'nin seri numarasından falan banlıyor nasıl yapıyorsa artık. Adam o pc'den daha account alamıyor-oynayamıyor.

HWID ban (hardware id ban) eskiden 2010 yılında falan efektifti. artık hardware id changerlar var. hardware id ni resetliyorsun tekrar giriyorsun falan. google a hardware id changer yazabilecek herkez dodgelar bunu.

cs de hiç banlanmadan 3 sene 5 sene cheat yapabiliyorsun. çünkü 1. VAC yetersiz, 2. overwatch sistemin nasıl çalıştığını bilen ve bunu abuse eden için hiç bir şey ifade etmiyor. overwatch a düşmesi için cheaterların 24 saat içinde 10 report yemesi gerekiyor. 1 MM maçtan maksimum alabileceğin report sayısı 9. adam 10 account alıyor, günde tek MM giriyor her biriyle, full cheat açık.. siz 9 kişi ne kadar reportlarsan reportla, overwatch a düşmüyor.

bir tek VAC tarafından banlanabilirsin, oda insanların gizlilik hakkı gerekçesiyle sadece kendi oyun dosyalarını scan edebiliyor. direct x i bile scan etme hakkı yok. ayda 20$ falan gibi saçma subscriptionlarla satılan hileler var piyasada. 2010 yılından bu yana 1 ban wave falan gören.. yakalayamıyorsun çünkü dosyaları aramaya hakkın yok. adam hook u direct x üzerinden attıysa direct x i aramaya bile hakkın yok.

şimdi yeni yeni gameblocks.com gibi istatistik üzerinden banlayan sistemler deneniyor, onlarda çok çok çok iyi oyuncuları banlayabiliyor yanlışlıkla falan.
Sosyal ağlarda paylaş

elemanin aciklamasi sdfsd

"Isin acikcasi haksiz yere VAC ban yedim ne yapmam gerek pc yi felan tarattim hicbirsey yok . Hile ile alakali birseyde kayitlarda 82 dakika vardi"

"Hileyi birtek Metin 2 de kullandim hayatim boyunca ve asla csgo bf3 vs seylerde kullanmadim ama gercekten hile filan kullanmadim hesapta o kadar skin varken zaten hile kullanmayida goze alamam"
Sosyal ağlarda paylaş

3v5

paso s*kko mac10 neonunu alıp 0 fragla dolaşan embesili ffden 10. roundda ancak kickleterek, sonra da yancısını kovarak

geri kalan ergen ruslara VERY NICE YOU ARE GOOD NICE GJGJGJ diye diye

10 tane mvp alarak

maç kazandım

http://www.maniacworld.com/lobster-knife-fight.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...