Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

1 maç yenildim, 1 maç yendım kartal oldum.

1 maç daha kazandım kartal 2 oldum smurf de. rank sistemi ağır sıçmış. bunu bir an önce eski haline getirmeleri lazım.

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/528389490173383138/7864281CB8FA11B8A494270B78833E3F1BDD0458/

tam 1 maç ne eksik ne fazla.

edit : aiko da biliyor yani kartal 2 olacaz, supreme olucağız diye kendimizi parçayalım zor bela krtal 2 olmuştuk ancak. gerçek globaller çıldırıyordur ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

neyini değiştirmişler la her rank duruyo halen, silverı falan toptan silseler diyecem herkes yukarı çıktı artık

hackle alakası yok olm hala tonla hack yapan adam var. listemdeki 4 5 tane mg2 şu an global sen düşün ve hala oynadıkları oyun aynı. listemde novayı bırak dmg kalmadı. dengeleri değiştirmişler işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Istedikleri kadar bamlasınlar oyun 10 küsür liraya alınıyor kim sallar wave mave
10 liraya nerden alınıyo ya 2 3 tane yan hesap alasım var indirim bekliyodum asdf.

sadece bosalan yerlerin dolması degil galiba rank aralıklarını ve alınan puanları da degistirmis olabileceklerini dusunuyorum bir acıklama olmasa da. cunku ust uste 3 mac kaybettim rank dustum uste uste 3 mac kazandım rank atladım. sonra kazandım kaybettim derken yine uste uste 3 mac kazandım bi rank daha atladım. sadece yukarı dogru bosluk dolduruyo olsak mac kaybettigim zaman hemen rank dusmeyi beklemezdim.

ama emin degilim dusuncem bu yonde sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten sadece winloss a bakan (veya %99) ranking sistemi bastan bozuk. Anca daha da bozulmustur. 1on1 satranc, tenis veya quake duel degilki bu sadece win lossa gore siralaman belirlensin. Oynagin takim hep ayni 5 olsa tamam takima gore elo yapsin rankin o olsun ama imkansiz tabii solo veya 2li 3lu cogu oynayan. Gidip 35 40 frag 10 mvp 50 ustu hs oraniyla falan herkesin ayni rankte oldugu macta takimi tasiyosun sonnrab16 14 kaybedince rating kaybediosun top kek
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

Silphatos said:

neyini değiştirmişler la her rank duruyo halen, silverı falan toptan silseler diyecem herkes yukarı çıktı artık

hackle alakası yok olm hala tonla hack yapan adam var. listemdeki 4 5 tane mg2 şu an global sen düşün ve hala oynadıkları oyun aynı. listemde novayı bırak dmg kalmadı. dengeleri değiştirmişler işte.

bi de bu aralar iyi oynuyoruz ondan rank atladık demiyorlar mı :D

ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

valla rankleri düzene koymak için çok güzel bi fırsat bence bu herkes isyanlarda çünkü. yeni bi kod yazsalar çok şahane olur yani.

esea'de de kaybedilen roundlardan da normale göre %50 oranda puan falan gelse çok daha güzel olur. %25 bile olabilir yani ama direk 0 gelmesi baya kötü.
bi keresinde 1v5 yapıyordum neredeyse, son adam 20hp ile falan kaldı alamadım. halbuki 4 silah düşürmüş oluyorum yani bunun karşılığı 0 puan olmamalı.
ama esea ftw her türlü tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

Aiko said:

Silphatos said:

bi de bu aralar iyi oynuyoruz ondan rank atladık demiyorlar mı :D

ahaha

valla ben bu aralar iyi oynuyodum asd, double ak hesapla girdim mesela hafta sonu 3 4 map sürekli taşıdım çok hafif geldi. son birkaç ayda sens'i 3.5'dan 1.35'e kadar indirdim sanırım orda fark. bi de i5 alıp sabit 50fpsden kurtulursam sabit qlobaLim. yüzde %90 solo girdiğim için her maç öncesi duş almam lazım tabi asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Abi deliricem ya yeni bilgi. aldım.. AMD FX X8 8300 Soket AM3+ 3.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm , Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran kartı ,Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram , ssd hard disk filan. yine de 200 fpsyi geçemiyorum. normal mi? fpx_max 0 yaptım tabiki ama sanki bişiler yanlış gibi geliyor. yoksa 200 normal lan daha ne istiyorsun mu diyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...