Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yeni case 2. kez düşene kadar marketde de fiyatı 2 liraya düşmüş vay arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 bana da bir tane düştü daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 1 maç yenildim, 1 maç yendım kartal oldum. 1 maç daha kazandım kartal 2 oldum smurf de. rank sistemi ağır sıçmış. bunu bir an önce eski haline getirmeleri lazım. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/528389490173383138/7864281CB8FA11B8A494270B78833E3F1BDD0458/ tam 1 maç ne eksik ne fazla. edit : aiko da biliyor yani kartal 2 olacaz, supreme olucağız diye kendimizi parçayalım zor bela krtal 2 olmuştuk ancak. gerçek globaller çıldırıyordur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 2 tane pakistanlı 200 ping ile destan yazdı, valla şaka gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Silphatos said: neyini değiştirmişler la her rank duruyo halen, silverı falan toptan silseler diyecem herkes yukarı çıktı artık hackle alakası yok olm hala tonla hack yapan adam var. listemdeki 4 5 tane mg2 şu an global sen düşün ve hala oynadıkları oyun aynı. listemde novayı bırak dmg kalmadı. dengeleri değiştirmişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 elbette hala hack var ama silf haklı sıklaşan vac wavelerinin sonucu bu oldu ama ortada şikayet edecek bişey yok kimsenin adına hackler mı kalaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 volvonun kendi sistemiyle esea'in rws sistemini sentezleyip ortaya yeni ve daha güzel bi şey çıkarsalar çok güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Istedikleri kadar bamlasınlar oyun 10 küsür liraya alınıyor kim sallar wave mave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Yeni ban wave gelmiş. Listenizi kontrol edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Liebe said: Istedikleri kadar bamlasınlar oyun 10 küsür liraya alınıyor kim sallar wave mave10 liraya nerden alınıyo ya 2 3 tane yan hesap alasım var indirim bekliyodum asdf. sadece bosalan yerlerin dolması degil galiba rank aralıklarını ve alınan puanları da degistirmis olabileceklerini dusunuyorum bir acıklama olmasa da. cunku ust uste 3 mac kaybettim rank dustum uste uste 3 mac kazandım rank atladım. sonra kazandım kaybettim derken yine uste uste 3 mac kazandım bi rank daha atladım. sadece yukarı dogru bosluk dolduruyo olsak mac kaybettigim zaman hemen rank dusmeyi beklemezdim. ama emin degilim dusuncem bu yonde sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 biri banlandığında kazandığı maçlar da siliniyor haliyle sizin kaybettiğiniz maçlar siliniyor, kazandığınız maçla hemen rank atlamanız o yüzden şu ban wave leri de adam gibi açıklasalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 tüm maçlar silinmiyor, yakın zamandaki maçlar diye geçiyor olması lazım. ne kadar yakın orasını da volvo biliyordur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 @mad Zırt pırt indirime giriyor oyun En Son baktığımda 16 TL idi sanırım enpara ile 8 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 rws sistemi de doğru değil. bireysel performansa bakıyor. yenildiğin roundlarda 4 adam vursan bile 0 etki ediyor puanına. frage odaklı olduğu için adam vurup rws kasan çok eleman var esea da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Zaten sadece winloss a bakan (veya %99) ranking sistemi bastan bozuk. Anca daha da bozulmustur. 1on1 satranc, tenis veya quake duel degilki bu sadece win lossa gore siralaman belirlensin. Oynagin takim hep ayni 5 olsa tamam takima gore elo yapsin rankin o olsun ama imkansiz tabii solo veya 2li 3lu cogu oynayan. Gidip 35 40 frag 10 mvp 50 ustu hs oraniyla falan herkesin ayni rankte oldugu macta takimi tasiyosun sonnrab16 14 kaybedince rating kaybediosun top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 zaten o yüzden dedim mm&rws sistemini sentezlesinler diye. kaybedilen roundlardan 0 puan gelmesi baya dandik. frag odaklı değil bu arada damage odaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Aiko said: Silphatos said: neyini değiştirmişler la her rank duruyo halen, silverı falan toptan silseler diyecem herkes yukarı çıktı artık hackle alakası yok olm hala tonla hack yapan adam var. listemdeki 4 5 tane mg2 şu an global sen düşün ve hala oynadıkları oyun aynı. listemde novayı bırak dmg kalmadı. dengeleri değiştirmişler işte. bi de bu aralar iyi oynuyoruz ondan rank atladık demiyorlar mı :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Ben bu aralar iyi oynuyorum ya, hakkım lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 karşındaki silverdan hallice olunca ister istemez iyi oynadığını düşünmen normal. mge'den bildiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 k1nJo said: zaten o yüzden dedim mm&rws sistemini sentezlesinler diye. kaybedilen roundlardan 0 puan gelmesi baya dandik. frag odaklı değil bu arada damage odaklı. evet en guzeli damaj odakli olmasi fragden cok ama degismez artik tamamen bala dayali rankler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 valla rankleri düzene koymak için çok güzel bi fırsat bence bu herkes isyanlarda çünkü. yeni bi kod yazsalar çok şahane olur yani. esea'de de kaybedilen roundlardan da normale göre %50 oranda puan falan gelse çok daha güzel olur. %25 bile olabilir yani ama direk 0 gelmesi baya kötü. bi keresinde 1v5 yapıyordum neredeyse, son adam 20hp ile falan kaldı alamadım. halbuki 4 silah düşürmüş oluyorum yani bunun karşılığı 0 puan olmamalı. ama esea ftw her türlü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Emre333 said: Aiko said: Silphatos said: neyini değiştirmişler la her rank duruyo halen, silverı falan toptan silseler diyecem herkes yukarı çıktı artık hackle alakası yok olm hala tonla hack yapan adam var. listemdeki 4 5 tane mg2 şu an global sen düşün ve hala oynadıkları oyun aynı. listemde novayı bırak dmg kalmadı. dengeleri değiştirmişler işte. bi de bu aralar iyi oynuyoruz ondan rank atladık demiyorlar mı :D ahaha valla ben bu aralar iyi oynuyodum asd, double ak hesapla girdim mesela hafta sonu 3 4 map sürekli taşıdım çok hafif geldi. son birkaç ayda sens'i 3.5'dan 1.35'e kadar indirdim sanırım orda fark. bi de i5 alıp sabit 50fpsden kurtulursam sabit qlobaLim. yüzde %90 solo girdiğim için her maç öncesi duş almam lazım tabi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Solo girince bu kadar kötü olmuyordu eskiden. Çok dengesiz maçlar oluyor. Bir maç 15-3 yeniliyorum diğer maç aynı skorla alıyorum falan. Bilmiyorum biraz tadı kaçtı gibi, oturur inş. Nova4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Abi deliricem ya yeni bilgi. aldım.. AMD FX X8 8300 Soket AM3+ 3.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm , Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran kartı ,Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram , ssd hard disk filan. yine de 200 fpsyi geçemiyorum. normal mi? fpx_max 0 yaptım tabiki ama sanki bişiler yanlış gibi geliyor. yoksa 200 normal lan daha ne istiyorsun mu diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 200 u gecemiyorum ne ya bacıma söv böyle şeyler yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar